- 28 Mart 2023
- 32
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Dogam melek
-
Damla Damlakahverengi için yerleşme kanaması derler genelde
Oluk oluk değil demi
Bugün beta baktirdiniz mi pekiPerşembe günü beta 31 cuma 39 çıktı bugün yaptım daha sonuç çıkmadı bı saat önce böyle kahverengi lekelenme oldu acaba düşük tehlikesi mi yardımcı olur musunuz
Doktora git bekleme nolur nolmaz inşallah bi şey yokturPerşembe günü beta 31 cuma 39 çıktı bugün yaptım daha sonuç çıkmadı bı saat önce böyle kahverengi lekelenme oldu acaba düşük tehlikesi mi yardımcı olur musunuz
HayırProgestan vuruyorlar iğne yapıyorlar onu önermedi mi size
Baktı ama sonuçlar çıkmadı henüz sağlık ocağında kan vermiştimBugün beta baktirdiniz mi peki
Hiç ümidim yok kanama devam ediyor ağrım varDoktora git bekleme nolur nolmaz inşallah bi şey yoktur
Dış gebelik ihtimaline karşı kese görünene kadar progesteron vermezler. Zaten sağlıksız bir gebelikse ne yaparlarsa yapsin düşer. Bana öyle demişti doktorum. Belki yerleşme kanamasıdir. Üzme kendiniBaktı ama sonuçlar çıkmadı henüz sağlık ocağında kan vermiştim
Benimde kanamam var ama iğne yaptılar sende git ihmal etme belki düşük olmazHiç ümidim yok kanama devam ediyor ağrım var
İnşallah dediğin gibidir teşekkür ederim canımDış gebelik ihtimaline karşı kese görünene kadar progesteron vermezler. Zaten sağlıksız bir gebelikse ne yaparlarsa yapsin düşer. Bana öyle demişti doktorum. Belki yerleşme kanamasıdir. Üzme kendini
Kan tahlili çıksın gidecem acile gittim bı saat önce kimyasal gebelik dedi ebe bekliyorum yarınıBenimde kanamam var ama iğne yaptılar sende git ihmal etme belki düşük olmaz
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda tekrar gebe kalırsınız sağlıcaklaKan tahlili çıksın gidecem acile gittim bı saat önce kimyasal gebelik dedi ebe bekliyorum yarını
Sağlık ocağının kan tahlili hemen çıkmaz.Kan tahlili çıksın gidecem acile gittim bı saat önce kimyasal gebelik dedi ebe bekliyorum yarını
İnşallah hayırlısı olsun teşekkür ederimGeçmiş olsun inşallah tez zamanda tekrar gebe kalırsınız sağlıcakla
Acile gittim tekrar yapmadı işte bekle dedi iğne falan yapmadıSağlık ocağının kan tahlili hemen çıkmaz.
Acile gidin 2 saatte çıkar.
Ya benim bildiğim kanamada iğne vuruyorlar dursun diye
Durumunuz ne oldu benim değerim 557 olmasına rağmen kese tam gözükmediği için lekelenme olmasına rağmen iğne vurmamışlardı kese gözükmeden lekelenmeye bir şey yapmıyorlar maalesefAcile gittim tekrar yapmadı işte bekle dedi iğne falan yapmadı
Kese 1000lerden sonra görünürDurumunuz ne oldu benim değerim 557 olmasına rağmen kese tam gözükmediği için lekelenme olmasına rağmen iğne vurmamışlardı kese gözükmeden lekelenmeye bir şey yapmıyorlar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?