Kahverengi lekelenme varken tüpbebek tedavisi olan var mı

Guldemyz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
388
382
18
39
Merhabalar endometriozis ve adenomiyozis hastasıyım 2 yıldır aralıksız adet sonrası kahverengi lekelenme yaşıyorum. Baskılamak için visanne ve lucrin yapılıyor ama bunlara rağmen 3 transferimde de kahverengi leke varken transfer yapıldı. Bir Dr istmosal var dedi ameliyat etti yaktı istmosali ama bitmedi leke böyle uzun süredir sürekli kahverengi leke gören ve bu şekilde transfer olan var mı?

leke doğum kontrol kullanırken oluyor genelde. Bırakınca geçer demişlerdi ama bilemedim. Çok geçmiş olsun.. yorumlarınızı okuyordum... hangi merkeze karar verdiniz acaba

leke doğum kontrol kullanırken oluyor genelde. Bırakınca geçer demişlerdi ama bilemedim. Çok geçmiş olsun.. yorumlarınızı okuyordum... hangi merkeze karar verdiniz acaba
Kıbrıs Erman Sever düşünüyorum ama telefonda kendisi ilk önce bu kahverengi leke problemini çözmen gerekiyor ben bu şekilde transfer yapmam dedi demek ki oldukça ilgili ki diğerleri gibi umursamayip transfer edebiliriz demedi. İlki Adana başkent Hastanesi'nde Erhan Şimsek yapmist. İkinci ve üçüncü Halil İbrahim tekin Kıbrıs. Her iki Dr da bu leke için problem değil dedi ama embriyo kalitesini bozuyormuş tutunmayı da haliyle engelliyor. Hiç kullanmıyorum doğum kontrol hapı ama işte iki yıldır böyle

Bende olmafı ama doktor demışdı olursa ıptal ederım transferı dedı

Halil İbrahim tekinde tedavimi oldunuz bende ilk transferim onda yaptım pozitif olduktan sonra düşük olmuştu ben memnundum

Ben endometriozis hastasıyım kahverengi leke gelirken transfer yaptı bana hem de iki kez. Şimdi jinekolojiye tedavi oluyorum bu mümkün değil embriyo kalitesini bozar nasıl olur da bir Dr bu şekilde transfer yapar dedi. İki negatifim var hemsiremden embriyonun resmini istedim ki bu tüm hastaların hakkıdır asla ggöndermedi. Cünkü söylenen kaliteyi sorgulayabilirdim. 7embriyom oluşup döndürüldü dendi başta. 5adet embriyo 2kerede transfer edildi kalan ikisi için tarih belirlemek istedim hiç embriyo kalmadı dediler. Söndürdük dedikleri embriyo ortada yok. Bu her merkezde benim müsadem olmadan imha olmaz kötü kaliteyse bile oysa bana iyi kalite 7embriyo dendi embriyoların fotosu özellikle gönderilmedi. Daha symaktan usandigim tonla ihmal yaşadım. Haa bu arada ilk negatif aldığımda hemsirem gülşen hanıma doktorumla konuşmak istiyorum nasıl bir yol takip etmem gerektigini dediğimde doktor negatif olunca hastayla konuşmaz dedi. Hayatımın en berbat günleriydi

Aaaaa daha neler biz hep doktorlar iletişimle değildik onun sekreteri hemşire hanım Tuğba hanımla irtibattaydık bende düşşk olunca onlarda çok şaşırdı herşeyim normaldi ama korkmadım değil benim de 14 tane yumurtam orda toplandı 7 si bizimle kaldı hepsi 5 aa kalite şimdi korktum bizim Kalan 5 İ hibe olmaz inşallah yarın arayıp soracağım durumları nasıl dındurulumu hâlâ bizde ama kalma konusunda çok yardımcı olmuşlardı o yönden yaklaşımları iyi geldi bana ve bura gibi Para para diyip arkamızdan koşmamışlardı hepsini toplu 2. Gidişimizde transferde vermiştik

Bu arada ben transfer olduğum yerde bilirsiniz 3. Katta oldum direk karşıda tv gbi bişey vardı yansıtılmıştı embriyolar oraya direk girince transfer zamanı hemşireim bak bu transferlerin resmini istermisin dedi ve resmini çekip eşime atmışlardı lü an hala bende misal 2 embriyo resmi

Daha neler var da ben kendilerine bizzat yazdım tekrar görüşmek telafi etmek istediler ama yönümü bile dönmek istemiyorum. O yüZden siz iyi geldiler bana derseniz saygı duyarım ama embriyonun ortadan kaybolmasını her gidecek olan bir düşünsün derim...

Özelden yazdım

Ben de bunu diyorum zaten siz bakabildiniz embriyo kaça bölümmüş söylenen kaliteyle uyumlu mu sorgularsiniz ama ben de istedim ilasamayız dendi transfer esnasında böyle teklif gelmedi. İkinci transfer öncesi istedim o an çekilsin diye yine şimdi ulaşamayız dendi. Misal Adana'daki druma durumu ilettiginde bana dedi ki zaten ikinci transferde 3adet embriyo transfer etmelerinden belli söyledikleri kadar kaliteli embriyo oluşmamış ve bunu sorgulamani istememisler. Zira bana baştan 4aa gibi hepsi süper kalite embriyo dendi. Sonuç iki embriyo yok. Ha bu arada o merkezde embriyo donasyonu da yapılıyor. Ve benim de 2embriyom kayıp kayıtlı kuyutlu bir şey yok. Bunlardan daha agirini da duydum ama hit sayfasını kapattigim için o kısma deyinmiyorum. Güvenmeyin asla çok talep görüyo o yüzden kaliteden çok uzak bir yer. Düşük sayısı müthis yüksek düşüğün de nedeni kalitesiz embriyo. Laboratuvarının kalitesi de kendilerinin yaklaşımı gibi sahte ...

Bende son çare donasyon olarak hit i düşünüyordum orada Ege hanımla görüşüp ön bilgi almıştım tabi iyi diyebilmek için yeterli değil soru işaretlerim var

Bende son çare donasyon olarak hit i düşünüyordum orada Ege hanımla görüşüp ön bilgi almıştım tabi iyi diyebilmek için yeterli değil soru işaretlerim var
Çok iyi araştırın misal başımdan geçenleri 3 hafta önce Google hesaplarına yorum olarak yazmıştım. Son yorum benim olumsuz yorumumdu ve gerçekti. Normalde yorumlara hep bakıyordum ayda 1 kişi düşünüp googleye ya yazıyordu ya yazmıyordu. Benim olumsuz yorumun üzerine 6 gün önce aynı gün yaklaşık 20 kişi yorum yapmiş ve övmüş komik olan taraf her msj IVF yolculuğum çok zorluydu ile başlıyor..Fazlaca aynı ve sağlıkçı cümleleri . Hiçbir hasta hikayesi yok sadece merkez çok temiz Dr çok ilgili vs yazmışlar. Gerçek olsa bir kere başından geçen hikayeyi yazar bu bir. Ayda bir yorum alan bir yer nasıl oldu da 6 gün önce 20 kişiden iyi yorum aldı. Bir arkadasimin ticarethanesi var o diyordu ki isyerimize biri kötu yorum yazınca silemedigimiz için çok kişiye iyi yorum yaptırıyoruz ki o yorum altta kalsın. İşte hitte aynı mantıkla calisiyo tam bir ticarethane ve her yerde çok fazla kendi yorum yapanları var. Tecrübe ile sabit araştıran şimdi gidip yorumlara baksın ayda 1 2 olan yorum 6 gün önce patlama yaşadi ve hepsi aynı cümleleri içeriyor. Reklamda bile profesyonel değiller bari zamana yaysaydilar belki yerdik !!!

Kendilerinin yorum yazma durumunu farklı forumlarda da yazmışlardı , onun dışında da Kıbrıs da donasyondan şu hastane iyi yorumuna da çok rastlayamadım ,Türkiye gibi değil gidelim yüz yüze hepsiyle görüşüp gelelim de zor

Evet maalesef ben de hitin yorumunu çok görüp gittim. Ama ne ilgi ne alaka hele ki negatif olunca sonuç bir kenara atiliyorsun. İkinci transferde aynı şekilde mı yapılacak problem neydi sorularına asla dönüs yok yine aynı işlem yine negatif bile bile lades oldu. Şimdi ben de görüşüyorum diğer merkezlerle beni drla gorusturmeyen yerleri asla ciddiye almıyorum sonuçta bir drla gorusmeden hite gittim direkt 5000 Euro verdim hastaneye . Şimdiki aklım olsa daha drla görüşmedim etmedim niye gideyim derdim ...

Türkiye de mi yaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…