Arkadaslar...kahverengi lekelenme sorunu yasayanlar var mi suan.. yada yasayipta bebegini sag salim kucagina almis olaanlar lutfen moral verin ya da yasadiklarinizi paylasin..alti haftalik hamileyimm.. lekeler normal mi bel agrimda var suan.. yorumlarinizi beklerim...
Korkma canım normal benimde olmuştu
Azıcıkta kanamam olmuştu
Doktor 1 tane iğne verdi onu vuruldum geçti normal demişti
Ama yine bi doktoruna sor derim belki iğne ya da hap verir
Benimde 8. Haftada oldu hap ve igne kullandik gecti sukur simdi 23 haftalığız geçmiş olsun doktor kontrolundeysen bisey olmaz Allahin izniyle
Ohh maasalllah.. Allah kucagimiza almayi nasibetsin.. benim ilk bu yuzden cok tedirginim iste.. umarim gecer
Benim de ilk icini ferah tutmaya calis canim kalmak istiyorsa sıkı sıkı hayata tutunuyo bebisler
Benm lekelenmem5+5 de basladi progestan kullaniyorum gunde 4tane cok şükür suan lekelerim bitti 11+6im Allah bebislerimizi bize bagıslasın
Doktorda bu olabilir diyor tamam normal değil ama düşük riskin var normal bu durum diyor.. Bugün iki tanede iğne verdi ilacımıda 200mg yaptı.. Umarım benimde gecer kanamalarım.. Dua ile.. Bebişinizi kucağınıza alırsınız inşaallah
Ben de o ilacın iğnesini vurulmuştum ama çok atkili 2 gün yürüyemedim desem yeriAy o kadar korkuyorum ki.. doktoru aradim.. ilaci ikiye cikar dedi.. progestan kullaniyorumda.. farkli bir tedavimiz yok bu ilactan baska dedi yarin sabahta gidicem insaallah..sagol moral icin
Bana devamlı istirahat verdi yatıyorum sürekli mecbur kalmadikca kalkmiyorum zor oluyor tabiki ama meleğim icin değer
Ben de o ilacın iğnesini vurulmuştum ama çok atkili 2 gün yürüyemedim desem yeri
Elbette cok zor... ama hakikaten onun icin deger.. sizin agriniz var mi
Ay canim simdi banada verdi o igneden iki tane.. bes gun arayla vurdur diye.. kafam cok karisti.. sen nasil kullandin faydasini gordun mu.. suan 200 mg de progestan kullaniyorum..ayno anda mi vurulmam gerek ki
Arkadaslar...kahverengi lekelenme sorunu yasayanlar var mi suan.. yada yasayipta bebegini sag salim kucagina almis olaanlar lutfen moral verin ya da yasadiklarinizi paylasin..alti haftalik hamileyimm.. lekeler normal mi bel agrimda var suan.. yorumlarinizi beklerim...
Pir canım naptın Dr gittim mi ??? Dün benimde kahverengi kanamam oldu acile gittik serum yedim şimdi ilaç kullanıyorum. 6+3 haftalık hamileyim allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?