Kahverengi lekelenme

Bende de olmuştu bi kere canım, doktorun ilaç verdiyse kullanmayı ihmal etme. Bi de sakın kendini yorma. Öyle eğilip doğrulurken bişey taşırken dikkat et. Bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

Amin canım ya sağolasın daha 6+5 haftalığız ama ömrümden ömür gitti .. Ne yaramaz çocuk bu yaaa

Canim bendede oldu doktoruna gittinmi mutlaka git benimki kese disi kanamaydi iki ay yattim smdi 36haftalik hamileyim allahın izniyle yakinda dogum :) inşallah sende bebegini saglikla kucağına alirsin stres yapmamaya calis

Canim bendede oldu doktoruna gittinmi mutlaka git benimki kese disi kanamaydi iki ay yattim smdi 36haftalik hamileyim allahın izniyle yakinda dogum :) inşallah sende bebegini saglikla kucağına alirsin stres yapmamaya calis

Ay canım benim.. 36 hafta maaşallah az kalmış kavusmaya haydi sağlıcakla al kucağına.. Benim çok sancımda oluyor bel kasık ağrısı.. Seninde olmuşmuydu? Progestan kullanıyorum.. İğnede vuruldum.. Hele bu sabah ölüyorum sandım.. Kanamalar kahverengi.. Doktorum iyi bir doktor ama, eve yolluyor istirahat diyor sürekli.. Bende yatamıyorum bi türlüü...

ben hamile değilim fakat kahverengi lekelenme oluyor adetten yıkanali 1 hafta oldu gebelik belirtisi mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…