kahveyi tutabilecek miyim? benim için bu da dert

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
henüz daha var ama o kadar heyecanlıyım ki benim için herşey bir dert. sözde kahve tutmak bile. hele ilaç desteği olmasa kalp çarpıntısı ve ellerimin aşırı titremesine hiç çözümüm yok gibi. kalabalık ortamlarda böyle oluyorum. ilaç aldığımda en azından titreme olmuyor ama endişe halim yine devam ediyor. çok fazla ortamda bulunduğum halde bu geçmiyor. çözümü yokmuş gibi hissediyorum. böyle aptalca bir şeyi nasıl yapıyorum, her insanın aynı olduğunu biliyorum kimseyi ne benden üstün görürüm ne de kendimi üstün görürüm. ama bu olanın sanki insanla alakası yokmuş da böyle ortamlarda otomatik olarak titriyormuşum gibi geliyor. kendime başka açıklama bulamıyorum.

Kahve tutmak bi yana da bu şekilde çalışmak veya okumak sizin için çok zor oluyordur. İlaç da kullanıyormuşsunuz. Aldığınız sürece geçiyor tamam da genel olarak hiç geçmeyecek miymiş bu haliniz doktorunuza sordunuz mu? Kahve konusuna gelince tutsanız da dökseniz de sorun olmayacak merak etmeyin. Kimse bir kahve bile taşıyamadı biz vazgeçtik demez.

Damada tutacaksan o kahveyi döksen de sevinir herhalde
Tuzlu olacağı için
Kafeye gideceksen de bu heyecan çok yersiz
Hayatını zorlaştırma bu kadar
Elinden düşürdün diyelim ee sonra? Hayat devam ediyor

henüz daha var ama o kadar heyecanlıyım ki benim için herşey bir dert. sözde kahve tutmak bile. hele ilaç desteği olmasa kalp çarpıntısı ve ellerimin aşırı titremesine hiç çözümüm yok gibi. kalabalık ortamlarda böyle oluyorum. ilaç aldığımda en azından titreme olmuyor ama endişe halim yine devam ediyor. çok fazla ortamda bulunduğum halde bu geçmiyor. çözümü yokmuş gibi hissediyorum. böyle aptalca bir şeyi nasıl yapıyorum, her insanın aynı olduğunu biliyorum kimseyi ne benden üstün görürüm ne de kendimi üstün görürüm. ama bu olanın sanki insanla alakası yokmuş da böyle ortamlarda otomatik olarak titriyormuşum gibi geliyor. kendime başka açıklama bulamıyorum.
anlamadım valla ne kahvesi olay ne?

sözde diye yazdım ama anlaşılmamış :KK70: yani damat ve ailesine
O zaman tutsanız da dökseniz de sorun olmayacaktır. Bu kız kahveyi taşıyamadı biz vazgeçtik demezler yani merak etmeyin. Dökerseniz de komik bir anı olur. Ben döktüm yine de yılmayıp evlendik valla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X