kahveyi tutabilecek miyim? benim için bu da dert

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar kişiye nasil kahve tutucam Allahim noluur dökmeyim diye diye göz acip kapayincaya kadar geçti kahve faslı 🤗 kahveleri tamamen doldurma, biraz bosluk bırakırsan iyi olur, cok cok mutlu olun 🥰

Bu kadar ince düşünmemeye çalışın.ne olacak alt tarafı kahve.böyle günlerin tadını çıkartın birdaha olmayacak sonuçta..sizin gününüz mutlu olun

Kız benım kadar titremiyorudur elin emin ol bende mutfakta cok heyecanlandım kahveyi agız agız doldurma zaten tepsiyle goturecegin için bişey olmaz benım ogun için tek cekincem oydu ama hiç bir şey olmadı içeri girince sandığım kadar heyecanlanmadım da boşa evham yapmışım birde tepsiye bakma karsıya bak

Hükümet kadın 2 olayına dönmesin amman dikkat :D
Fincanları falan dizip deneme yap kendi kendine
Sonuçta güzel bir an ve sadece kahve ikram ediyorsun basit düşün
Baktın ki yine de çok sarsiyorsun bi bahaneyle ver birinin eline o götürsün sende sadece damadın kahvesini goturursun kolay olur

Sosyal medyada oynayarak damada kahveyi götürme aman diyim. Böyle video geziyor. Kız mutfaktan salona kadar dans ede ede kahveyi damada götürdü tabi kahve döküldü skakakaamna
ya o ne cringe bi video herkes izliyo odada bi de, eğer yeni bi çekimse bildiğin korona partisi tarzında bi oda, oynaya oynaya rezil etti köpüksüz kahveyi :D :D

ya o ne cringe bi video herkes izliyo odada bi de, eğer yeni bi çekimse bildiğin korona partisi tarzında bi oda, oynaya oynaya rezil etti köpüksüz kahveyi :KK70: :KK70:
İşin garip yanı da benim ki beğenmis ordan gördüm. Aramız bozukta azıcık bi baktım begenilere kahkaha attım. Dedim mesaj mı veriyo ne yapıyor. Kardesimde “ayyyy ben böyle istekli gelin olamam” diyip paylasmıs. Yalnız iyi güldüm 😂😂😂😂 ayağı takılıp düşecek diye beklerken icirdi

En kotu ne olur diye dusunun? Birinin uzerine kahve dokersiniz? Eee? Ne var bunda insanlik hali. Herkes sizin o gun heyecanli olacaginizin ve sakarlik yapabileceginizin farkindadir zaten. Ben panik yapma ihtimalim olan olaylarda en kotu ne olur diye dusunup sakinlesirim

henüz daha var ama o kadar heyecanlıyım ki benim için herşey bir dert. sözde kahve tutmak bile. hele ilaç desteği olmasa kalp çarpıntısı ve ellerimin aşırı titremesine hiç çözümüm yok gibi. kalabalık ortamlarda böyle oluyorum. ilaç aldığımda en azından titreme olmuyor ama endişe halim yine devam ediyor. çok fazla ortamda bulunduğum halde bu geçmiyor. çözümü yokmuş gibi hissediyorum. böyle aptalca bir şeyi nasıl yapıyorum, her insanın aynı olduğunu biliyorum kimseyi ne benden üstün görürüm ne de kendimi üstün görürüm. ama bu olanın sanki insanla alakası yokmuş da böyle ortamlarda otomatik olarak titriyormuşum gibi geliyor. kendime başka açıklama bulamıyorum.
Biirara pek elime koluma hakim olamiyordum yani beceriksizlikten ...birgun misafirler var ikram yapacagim ama arada masa var misafire sorunsuz verdim cayi, iclerinden biri bu ozelligimi bildigi icin cay ona degil o caya gelmisti 😁masadan yarim.metre uzanmisti bana dogru...yani onceden belirt seninkine biraz caba sarfetsinler herseyi kadinlardan beklemesinler canim aaa

benim elim titremez normalde ama bardak taşırken bi başkasına deli gibi titrer nedense, paniklemem de halbuki.ağzına kadar doldurma fincanları , sallansa da bişey olmaz yoğun bir şey kahve zaten en kötü tabağa dökülür nolucak zaten kimse dikkat etmez ona.

Kız ben kahveyi tutarken döktüm demeye geldim. Şu an yaklaşık 2 yıllık evliyiz. Gülerek hatırlıyoruz. Bence tatlı bi anımız olmuş. Ama yaşarken böyle değildi tabi. Çok dert edilecek bir durum değil aslında. Yani ne olabilir ki bunu düşün. Hiç kimsenin sorun etmeyeceği bir durum.

Ben beni istemeye geldiklerinde bir sürahi suyu salona dökmüştüm önlerine :D Allah tan üstlerine gelmedi de, yere döküldü. Hiçbir şey olmuyor, merak etmeyin. Çok da eğlenceli bir hatıra oldu 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X