Yaa ben bunlara bayılıyorum, evimde olsa bir dakika dışarı çıksam üzülürüm yemin ediyorum
Evet benden daha iyi dans ediyorlar, tam terapi gibi insana. Depresyon bunalım tedavisi falan yapılır bunlarla çok güzeller inşallah ben de alırım bir tane :))Bende var bir tanedayanamayıp aldım
Harikalar,müthiş oyuncular ve dansçılar gerçekten
Tozlu papağan sınıfında olmaları tek sorun. Tabii astımlılar için. Ben 2 kez deneyimledim.Evet benden daha iyi dans ediyorlar, tam terapi gibi insana. Depresyon bunalım tedavisi falan yapılır bunlarla çok güzeller inşallah ben de alırım bir tane :))
Umuyorum, alerjik sorunlu bir aileyiz o yüzden herşeye tereddütlüyüz iyice bir araştırmadan sonra inşallah :) Teşekkür ederimm :)Tozlu papağan sınıfında olmaları tek sorun. Tabii astımlılar için. Ancak ben 2 kez deneyimledim.
İlkinde çok rahatsız ediciydi. Onu yuvalandırmak zorunda kalmıştık.
Ancak dediğim gibi dayanamadım kakadu sevdasına 1 sene sonra bir tane daha aldık. Bu sefer her nasılsa dokunmuyor bana.
Bayılıyorum ben de oyunculuklarına
Umarım istediğin zaman senin de bir kakadu bebişin olur
Z zeytinagaci selam
Jako,kakadu,eclectus,amazon,macaw
Bu papağanlar büyük papağan sınıfına giriyor..Diğer küçük papağanlardan farkları sadece ebatları değil. Küçüklerle iletişim kurabilmen zor,eğitilmeleri epey zor.Bunlar sultan,cennet ve sevda papağanları diyebiliriz.
Ancak büyük papağanlar konuşabiliyor hatta zaman zaman diyaloğa bile girebiliyorlar sahipleriyle.Eline koluna omuzuna geliyorlar. Kanat ayarları var ise çok uçma eğilimleri olmuyor sadece tünekte duruyorlar ve sen aşağıya indirirsen halıda yerde gezip şaklabanlık yapıyorlar.
Ben eclectus papağanlarını çok severim. Alerjik astım vb rahatsızlığı olanların bile kolayca bakabilecekleri,tozsuz ve kepeksiz bir şirin papağan. Üstelik macaw'lar kadar iri de değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?