Kakadu'lar Kopuyor :))

Evet benden daha iyi dans ediyorlar, tam terapi gibi insana. Depresyon bunalım tedavisi falan yapılır bunlarla çok güzeller inşallah ben de alırım bir tane :))
Tozlu papağan sınıfında olmaları tek sorun. Tabii astımlılar için. Ben 2 kez deneyimledim.
İlkinde çok rahatsız ediciydi. Onu yuvalandırmak zorunda kalmıştık.
Ancak dediğim gibi dayanamadım kakadu sevdasına 1 sene sonra bir tane daha aldık. Bu sefer her nasılsa dokunmuyor bana.:nazar:
Bayılıyorum ben de oyunculuklarına:KK68:
Umarım istediğin zaman senin de bir kakadu bebişin olur:KK19:

Tozlu papağan sınıfında olmaları tek sorun. Tabii astımlılar için. Ancak ben 2 kez deneyimledim.
İlkinde çok rahatsız ediciydi. Onu yuvalandırmak zorunda kalmıştık.
Ancak dediğim gibi dayanamadım kakadu sevdasına 1 sene sonra bir tane daha aldık. Bu sefer her nasılsa dokunmuyor bana.:nazar:
Bayılıyorum ben de oyunculuklarına:KK68:
Umarım istediğin zaman senin de bir kakadu bebişin olur:KK19:
Umuyorum, alerjik sorunlu bir aileyiz o yüzden herşeye tereddütlüyüz iyice bir araştırmadan sonra inşallah :) Teşekkür ederimm :)

Çatlak ayol bunlar:KK45::KK70::KK70::KK68:

meg selam
ben de papağan almayı düşünüyorum.
evde de kedi var ama
sence nasıl bi cins almalıyım?
174226204_tn30_0.jpg

bu kafesten var bende, üstüne bi tane daha eklenebiliyor yani büyüyor kafes.
jakolar bana biraz ürkütücü geliyor. gagaları çok büyüüük :D
ama ele avuca da gelen bi kuş olsun istiyorum.
senin tavsiyen nedir?

Z zeytinagaci selam:KK19:

Jako,kakadu,eclectus,amazon,macaw
Bu papağanlar büyük papağan sınıfına giriyor..Diğer küçük papağanlardan farkları sadece ebatları değil. Küçüklerle iletişim kurabilmen zor,eğitilmeleri epey zor.Bunlar sultan,cennet ve sevda papağanları diyebiliriz.
Ancak büyük papağanlar konuşabiliyor hatta zaman zaman diyaloğa bile girebiliyorlar sahipleriyle.Eline koluna omuzuna geliyorlar. Kanat ayarları var ise çok uçma eğilimleri olmuyor sadece tünekte duruyorlar ve sen aşağıya indirirsen halıda yerde gezip şaklabanlık yapıyorlar.
Ben eclectus papağanlarını çok severim. Alerjik astım vb rahatsızlığı olanların bile kolayca bakabilecekleri,tozsuz ve kepeksiz bir şirin papağan. Üstelik macaw'lar kadar iri de değiller.

He bu arada büyük papağanlar kedi ve köpekle dost olabiliyor. Kedi papağandan tırsıyor hatta:KK70:Hiç ilişmiyor..

Z zeytinagaci selam:KK19:

Jako,kakadu,eclectus,amazon,macaw
Bu papağanlar büyük papağan sınıfına giriyor..Diğer küçük papağanlardan farkları sadece ebatları değil. Küçüklerle iletişim kurabilmen zor,eğitilmeleri epey zor.Bunlar sultan,cennet ve sevda papağanları diyebiliriz.
Ancak büyük papağanlar konuşabiliyor hatta zaman zaman diyaloğa bile girebiliyorlar sahipleriyle.Eline koluna omuzuna geliyorlar. Kanat ayarları var ise çok uçma eğilimleri olmuyor sadece tünekte duruyorlar ve sen aşağıya indirirsen halıda yerde gezip şaklabanlık yapıyorlar.
Ben eclectus papağanlarını çok severim. Alerjik astım vb rahatsızlığı olanların bile kolayca bakabilecekleri,tozsuz ve kepeksiz bir şirin papağan. Üstelik macaw'lar kadar iri de değiller.

ne tatlı renkleri var öyle eclectusların :)

benim bu papağan dünyasını iyice bir araştırmam gerekecek
teşekkürler fikir için M M e g :)

Rica ederim Zeytin'cim:KK60:

Back
X