Kakao yağı kıyafetlerinize bulaşmıyor mu

Mustelayı doktorum da önerdi ama ben şimdilik karışım yapayım dedim. Siz neye göre mustela kullandınız tavsiye üzerine mi ? Bi yandan bende direk ona başlayım diyorum ama kararsızım işte :KK64:
Ben güzellik uzmanıyım içeriğinden dolayı mustela yı tercih etmiştim.Benim cildim çatlamaya çok müsaitti.Ergenlik döneminde çatlamıştı belim biraz zaten.Hamilelikte dikkat etmem gerekti.Çok kuru bir cildim var ve çok az su içiyorum.Hamileyken her gün 2 litre su içtim.Sizde içmelisiniz.Çok kuru bir cildiniz yoksa yani duştan sonra pul pul dökülen bir cildiniz yoksa yağ karışımları işe yarar.Ama en önemlisi su içmek.Şimdiden kolay doğumlar size

Benim kullandığım katı formda bir ürün ne kokusu var nede iz bırakıyor bence siz o ürün neyse sürmeyin onu

İşte bu

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-03-21-47-07.webp
    Screenshot_2017-01-03-21-47-07.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 31
Mustelayı o zaman ilerleyen dönemlerde dönüşümlü olarak kullanabilirim.vücüdum pul pul dökülmüyor ama çatlamaya çok müsait kilo aldığım dönemde çatlamıştim çünkü.. o zaman bu karışımım bitince karı formundan alıyım ben hep sıvı olanı görmüştüm katı olanı burdan duydum sağolun kızlar :KK52: LiveYourLife35 LiveYourLife35 J jasmine7676

Bende kullandım kakao yağı fakat katı kakao yağı olacak margarin gibi oluyor o ve leke falan bırakmıyor. Evet kokusu var ama öyle aşırı ağır değildi bendeki
Canım ben de kati kakao yağı aldım, bütün kavanozu eriteyim mı yoksa kullanacağım kadar her defasında eritecek miyim? Bi de sonradan geri donuyor mu bu eritince:KK14:

Canım ben de kati kakao yağı aldım, bütün kavanozu eriteyim mı yoksa kullanacağım kadar her defasında eritecek miyim? Bi de sonradan geri donuyor mu bu eritince:KK14:
Eritmene gerek yok bi parça alıp süretmeye başlayınca zaten vücut ısısıyla sürülüyor oda sıcaklığında olsun yeter

Back
X