Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kakaolu Çatlak Kurabiye

• Konu Sahibi Konu Sahibi hip
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tereyağ mı olcak illa. tereyağ minnacık var evde

Merhaba
Ben yaptim da firinda suan. Ama evde pudra sekeri var saniyordum yokmus. Bende bazilarini bormal toz sekere bandirdim bazilarini bandirmadim. İns becerebilmisimdir

Merhaba
Ben yaptim da firinda suan. Ama evde pudra sekeri var saniyordum yokmus. Bende bazilarini bormal toz sekere bandirdim bazilarini bandirmadim. İns becerebilmisimdir

bence olmuştur, pudra şekeri detay sadece çünkü :129: çok heyecanlandım umarım beğenirsiniz :107:

bence olmuştur, pudra şekeri detay sadece çünkü :129: çok heyecanlandım umarım beğenirsiniz :107:

Firinin basinda bekliyorum valla
Haber vercem becerebildiysem begenirim tabii
Seninkiler cok guzel duruyordu. İns guzel olmustur bu hafta ark gitcem onada yapar goturum
Ama kivama getirmek icin bayagi un ve hamir ile cebellestim

Firinin basinda bekliyorum valla
Haber vercem becerebildiysem begenirim tabii
Seninkiler cok guzel duruyordu. İns guzel olmustur bu hafta ark gitcem onada yapar goturum
Ama kivama getirmek icin bayagi un ve hamir ile cebellestim

becerebilmişsindir canım öyle deme :86: kıvamı bazen tutturmakta zorlanıyor insan evet başında beklemesen de piştiğini anlarsın zaten pişmeye yakın buram buram kakao kokutuyor mutfağı

Son düzenleme:
becerebilmişsindir canım öyle deme :86: kıvamı bazen tutturmakta zorlanıyor insan evet başında beklemesen de piştiğini anlarsın zaten pişmeye yakın buram buram kakao kokutuyor mutfağı

ben netten bakıyorum hep yorumları da okuyorum

çok güzel oldular gerçekten, bir bardak sütle yuttum hepsini pişman değilim :)

biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar demişler bana da yollsaydın iyiydi

ellerine sağlık canım,çok güzel görünüyorlar.yalnız kurabiyelerin adı çok hoşmuş,çatlak kurabiyeler

Cnm mufak kokuyorda pismisdir herhalde dime 2 tane koseye gelen catlamamis ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…