Kaktüs almış:((

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba arkadaşlar bugun öğretmenler günüydü... Öğretmen olan arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun. Ben öğretmen değilim bu arada. Eşimle aramızda bir diyalog geçmişti. İlk tanıştığımız zamanlar eski sevgilisinin öğretmen olduğunu okula öğretmenler gününde çiçek gönderdiğini ama okulda o isimde bir öğretmen olmadığını söylediklerini kızın kendisini kandırdığını anlatmıştı. Bugun de takıldım bugun bari bana bi hediye al da acın hafiflesin dedim. Ya da çiçek al diye takıldım. Akşam eve bi geldim. Küçük bir kaktüs o kadar ağırıma gitti ki anlatamam. Bu ne demek şimdi... Sordum o da çiçek değil mi vs dedi. Ama kendimi çok kötü hissediyorum

Ne niyetle boyle bisey yaptığını bizler bilemeyiz ki.. Cok farkli yorumlar gelir illa ki ve canin da sıkılabilir.. Esinle iliskinize de bağlı dusuncesi..

Resmen nispet yapmis. siz eski mevzuyu hatirlatarak "acın hafiflesin" demissin. kaktüsle cevap vermis. agir olmus biraz tabi..

Merhaba arkadaşlar bugun öğretmenler günüydü... Öğretmen olan arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun. Ben öğretmen değilim bu arada. Eşimle aramızda bir diyalog geçmişti. İlk tanıştığımız zamanlar eski sevgilisinin öğretmen olduğunu okula öğretmenler gününde çiçek gönderdiğini ama okulda o isimde bir öğretmen olmadığını söylediklerini kızın kendisini kandırdığını anlatmıştı. Bugun de takıldım bugun bari bana bi hediye al da acın hafiflesin dedim. Ya da çiçek al diye takıldım. Akşam eve bi geldim. Küçük bir kaktüs o kadar ağırıma gitti ki anlatamam. Bu ne demek şimdi... Sordum o da çiçek değil mi vs dedi. Ama kendimi çok kötü hissediyorum

:rolleyes::KK45: Ne alem adammış, ama olsun valla almış gelmiş ben onun yerinde olsam kâle almazdım hiç

Ama şunu söylemesem olmaz
Çok saçma gereksiz boş bişey olmuş bana alda acın hafiflesin falan
Gerek yokmuş bence

Niye adamı bu şekilde iğnelediniz ki
Enişteyi tebrik ederim, daha anlamlı bir mesaj olamazdı

Kaktüsün anlamı derindir internetten bir bakın ha gerçek niyeti bumuydu bilemem tabi :)

Eski meseleleri kurcalayip gülersen adam da kendine malzeme çıkarır işte böyle. ben gulerdim galiba :KK45:. Eşin de saka yapmistir bence.

Back
X