• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaktüs almış:((

Merhaba arkadaşlar bugun öğretmenler günüydü... Öğretmen olan arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun. Ben öğretmen değilim bu arada. Eşimle aramızda bir diyalog geçmişti. İlk tanıştığımız zamanlar eski sevgilisinin öğretmen olduğunu okula öğretmenler gününde çiçek gönderdiğini ama okulda o isimde bir öğretmen olmadığını söylediklerini kızın kendisini kandırdığını anlatmıştı. Bugun de takıldım bugun bari bana bi hediye al da acın hafiflesin dedim. Ya da çiçek al diye takıldım. Akşam eve bi geldim. Küçük bir kaktüs o kadar ağırıma gitti ki anlatamam. Bu ne demek şimdi... Sordum o da çiçek değil mi vs dedi. Ama kendimi çok kötü hissediyorum

bu mevzuu nasıl açıldı o önemli... ayrıca kaktüs nasıl bi kaktüs, sukulent tarzı bişeyse güzel bence:)

Evime düşündüğüm 3 bitki var: aloe vera, fesleğen ve tonla kaktüs :D Bana alınsa kötü bir şey olarak görmezdim hatta gayet sevinirdim. Hem küçük diyorsunuz. Onları çok süsleyip tatliş yapıp satıyorlar bence beğenip almıştır.

Farklılık olsun diye şu sıralar kaktüs almak moda. Hani aslında iğneleyici bir mesaj değil de, espri ve farklılık olsun diye. Çok şey yapmayın.

esım bana kaktus alsa ben bozulmazdım
ben kaktusu severım
ne varkı bunda bukadar bozulacak
en azından hemen solup gıtmez yanı

Valla benim ki bir kaktüs bile almadı 8.5 senelik evlilikte. Şükret :KK70:

Hediyesi olur ama çiçek!!! Cıkkk olmadı olmaz bundan sonra da.

Eşine de kızma. Takılmış sana. Gül geç :KK66:

İnce bir zekayla yapmış bravo valla ama sende hakketmişsin be bebem.

Merhaba arkadaşlar bugun öğretmenler günüydü... Öğretmen olan arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun. Ben öğretmen değilim bu arada. Eşimle aramızda bir diyalog geçmişti. İlk tanıştığımız zamanlar eski sevgilisinin öğretmen olduğunu okula öğretmenler gününde çiçek gönderdiğini ama okulda o isimde bir öğretmen olmadığını söylediklerini kızın kendisini kandırdığını anlatmıştı. Bugun de takıldım bugun bari bana bi hediye al da acın hafiflesin dedim. Ya da çiçek al diye takıldım. Akşam eve bi geldim. Küçük bir kaktüs o kadar ağırıma gitti ki anlatamam. Bu ne demek şimdi... Sordum o da çiçek değil mi vs dedi. Ama kendimi çok kötü hissediyorum

Eşiniz yaptıgıniz espriye çok güzel bi cvp vermiş:KK53: haketmissiniz :KK45:

:D
Hoş bir anı olmuş işte...

Bu arada ben de uzun ömürlü ev bitkisi arıyordum. Bir kaktüs alasım geldi evime.

Siz onu iğnelemişsiniz, o da sizi.Haklı.
Ne gerek vardı böyle bir komplekse girip bari bana al acın hafiflesin demeye. :işsiz:

vallahi manidar olmuş ben güler geçerdim açıkçası
ya eşin çiçekten anlamayan biriyse kaktüs alayım gitsin demiştir
yada lafların iğneli manasında sana kaktüs göndermiş ama böyle bile olsa çok takılmazdım açıkçası

Back
X