Yumuşaksa ölmüş olabilir. Kaktüse suyu cok vermeyin. Kış mevsimi zaten suya ihtiyaçları cok olmaz. 15 güne bir sulasanız bile yeterli. Gübre takviyesi de yapabilirsiniz bi süre yeterli büyümeye ulaşana kdarMerhabalar.
Kaktüs bakımı detayları ile ilgili bilgi verebilecekleriniz var mı aranızda?
Çok sevdim ama eşimin aldıklarını yaşayamadım.
En son ikisi yasiyordu ama çalındı apartmanın icinde
Şimdi aldığı ufak , resim eklerim, pembeye boyanmışlar galiba.. ama ekledim yumusaklar
Bebekler diye mı yoksa ölmüşler mı bilmiyorum daha yeni getirdi eve..
Ne yapsam ne etsem..
Tesekkur ederim yeni alınmışlar bunlar ben geldiğinde eve yani bu gece biraz suladim kuruydu ama yumusaklarYumuşaksa ölmüş olabilir. Kaktüse suyu cok vermeyin. Kış mevsimi zaten suya ihtiyaçları cok olmaz. 15 güne bir sulasanız bile yeterli. Gübre takviyesi de yapabilirsiniz bi süre yeterli büyümeye ulaşana kdar
Bir süre sulamayın bakalım belki ölmemişlerdir. Sonra da saksısını değiştirin iyi bi toprak alıp kendine gelirTesekkur ederim yeni alınmışlar bunlar ben geldiğinde eve yani bu gece biraz suladim kuruydu ama yumusaklarsanırım yaşamayacaklar?
Tv nin yanına koy canım benim kaktüsler boyunlarını büküyor bazen su veriyorum canlanıyo tekrarYumuşaksa ölmüş olabilir. Kaktüse suyu cok vermeyin. Kış mevsimi zaten suya ihtiyaçları cok olmaz. 15 güne bir sulasanız bile yeterli. Gübre takviyesi de yapabilirsiniz bi süre yeterli büyümeye ulaşana kdar
Ileride ayırmam gerekir mı bunları, umarım yasarlar.. ciceklerimi çocukların gibi seviyorum. Sardunyalarim var bayılıyorum onlara, kaloşa var maşallah güzel yaşıyor. Kurdele çiçeğim var baya yavruladı maşallah ona da. Ama kaktüslerim hep hüsran..Bir süre sulamayın bakalım belki ölmemişlerdir. Sonra da saksısını değiştirin iyi bi toprak alıp kendine gelir
Içerde mı kalsın yani? Kimisi diyor güneşi sever kaktüsler? Dışarı koyun diyor biri youtoube da hatta. Dışarda havadar kalmalıymış..Tv nin yanına koy canım benim kaktüsler boyunlarını büküyor bazen su veriyorum canlanıyo tekrar
Benimde var böyle çoklu. Ben ayırmadım büyük bir saksıya aldım o kdar. Kıyamıyorum ben de ayırmaya. Ölürler diye korkumdan hiç bozmuyorum düzeni. Çünkü çok kıymetliler benim içinIleride ayırmam gerekir mı bunları, umarım yasarlar.. ciceklerimi çocukların gibi seviyorum. Sardunyalarim var bayılıyorum onlara, kaloşa var maşallah güzel yaşıyor. Kurdele çiçeğim var baya yavruladı maşallah ona da. Ama kaktüslerim hep hüsran..
Ben güneşli günlerde güneşe cıkarıyorum kaktüslerimi. Gayet de güzel büyüyorlar. Sonra eve alıyorum cünkü kış geldi sogukta kalmasınlar. Otırma odamda duruyorlar hep. Kışın güneş bulmak zor malum.Içerde mı kalsın yani? Kimisi diyor güneşi sever kaktüsler? Dışarı koyun diyor biri youtoube da hatta. Dışarda havadar kalmalıymış..
Canım valla benim kaç aydır tv nin altındaki ünitede hiç bakım da yapmam ama ölmüyorlar.. radyasyonu çekiyormuş diye duydum kaktüslerinIçerde mı kalsın yani? Kimisi diyor güneşi sever kaktüsler? Dışarı koyun diyor biri youtoube da hatta. Dışarda havadar kalmalıymış..
Benim için de tüm çiçeklerim değerli.Benimde var böyle çoklu. Ben ayırmadım büyük bir saksıya aldım o kdar. Kıyamıyorum ben de ayırmaya. Ölürler diye korkumdan hiç bozmuyorum düzeni. Çünkü çok kıymetliler benim için
Evet bazı kaktüsler iç mekan için mis.Canım valla benim kaç aydır tv nin altındaki ünitede hiç bakım da yapmam ama ölmüyorlar.. radyasyonu çekiyormuş diye duydum kaktüslerin
Bi de benim dediğimi yap canımm bakalım 10 günde bir su ver o kadarEvet bazı kaktüsler iç mekan için mis.
Sera da yetiştikleri için direkt güneşi sevmezlermiş.
Ama ben nerden anlicam ki güneş severdi sevmezdi
Ben de konuşurum. Hepsine hayatımın ayrı bi anlamını yüklerim. Onlar büyüdükçe içimdeki umut da büyür beslenir. Çiçekler candır kıymet bileneBenim için de tüm çiçeklerim değerli.
Konuşuyorum bile onlarla..
Geçen biberim soluyordu
Konuştum onla baya .
Baktım ki canlanmisçok sevindim
Kisin sogugu hissetmeleri lazim diyorlarBende kaktüs büyütüyorum tv ünitesinin üstüne tv yanında su çok vermiyorum 10 güne bir azar azar veriyorum şuan kış olduğu için dışarı çıkarmıyorum bazen güneş varsa bir iki saat çıkarıyorum evin içi genel anlamda sıcak suyu pek sevmiyorlar sıcak ve güneşi seviyorlar benim tüm kaktüslerim doğurdu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?