- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 83
- 37
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #2.601
Nasıl oldu canım ultrasyonla kese göründü mü betan kaçtıDüşük yaptim kizlar maaalesef cok üzgünüm ve cok moralim bozuk
Can8m biliyorsunuz gecikme oldu en sin ikinci doktoru beklerken aniden kanamam oldu hemen aldi hem alttan hem ustten usg baktı zaten tahlillerde yapildi beta 88di cok asiri kanamam oldu sonuçta dusuk ile sonlandı sacmasapan bitkisel ve gida takviyeleri aliyordum bir daha asla doktorun disina cikmam artik bana ders olduNasıl oldu canım ultrasyonla kese göründü mü betan kaçtı
Çok üzüldüm canım
Doktorda sirami beklerken canim aniden fena bir kanama geldi zaten hemen aldilarN nursewhite betaylamı anladın değerin mi düştü ya da ultrasonlamı görünmedi nasıl oldu canım
Oyle cok şaşkın ve uzgunum esim cok kızgın bana niye onlari yedin ictin diye küsüzoff çok geçmiş olsun vardır bir hayır üzülmemek elde değil elbet ama işte ..
Kızlaaaaaar siz böyle dökülünce bana dank etti ya
Hakkaten ne zordu küçüklükleri benimkiler baya büyüdü baya rahatladım aslında vazmı geçsem
Benimkilerde emmez yemez kusar ayy ayy ne fenaydı o günler hastane hastane az mı gezdik yok dil bağından mı kaynaklanıyor
Yok midesinde bir problem mi var yok sendrommu var ne pedogog bıraktık ne öZel çocuk hastaneleri ne araştırma hastaneleri hiiiiiç yemezlerdi Hiiiiç lafın gelişi değil baya yemeden 3 yaşına geldiler ve katı gıdaya 3 yaşında geçtiler
yani klasik bir iştahsız çocuk muhabbeti değildi baya vakaaydı benimkiler beni görenler hep ay ne var bu çocuklarda niye böyleler allah yardımcın olsun derlerdi
Yok cano vazgeçmiş değilim ama ara ara şöyle bir düşünmüyor değilim hani rahatmı battı falan diyeBu yola beraber başkoyduk.3.çocuğu yapacaz dedik neden cayıyorsun
Beraber hamileyim yazacaktık ne çabuk pes ettinBeni de korkutma kız. Şaka şaka
Bende bu gece dedim ki kendi kendime uykum geldi sere serpe yattım ohhhh dünya varmış. Gece uykusuz kalıyor ya insan tatlı tatlı uyurken ansızın ağlıyor yao tatlı uyku varya ahhhh bende acaba mı dedim
Zaten ömür boyu değil ya en az 1 sene uykusuz kalırız Olsun doya doya kokluyalım sevelim Cennet nimetleri onlar
Belkide yediğin içtiğinden değildir üZme kendini küsmeyin daha çocuk yapacaksınızOyle cok şaşkın ve uzgunum esim cok kızgın bana niye onlari yedin ictin diye küsüz
İnanırmısın aynı bende senin gibi düşünüyorum. İnşallah nasip olur .Kızım karnımı öpüyor bugün Allaha dua ediyim de kız kardeşim olsun dedi .Arkasını döndü ellerini açıp dua etti .O kadar tatlı bir hali vardı görseydinYok cano vazgeçmiş değilim ama ara ara şöyle bir düşünmüyor değilim hani rahatmı battı falan diye
Şakası bir yana güzel tarafları ağır basıyor tabiki inşallah nasip olur be arkadaşım
Kızlaaaaaar siz böyle dökülünce bana dank etti ya
Hakkaten ne zordu küçüklükleri benimkiler baya büyüdü baya rahatladım aslında vazmı geçsem
Benimkilerde emmez yemez kusar ayy ayy ne fenaydı o günler hastane hastane az mı gezdik yok dil bağından mı kaynaklanıyor
Yok midesinde bir problem mi var yok sendrommu var ne pedogog bıraktık ne öZel çocuk hastaneleri ne araştırma hastaneleri hiiiiiç yemezlerdi Hiiiiç lafın gelişi değil baya yemeden 3 yaşına geldiler ve katı gıdaya 3 yaşında geçtiler
yani klasik bir iştahsız çocuk muhabbeti değildi baya vakaaydı benimkiler beni görenler hep ay ne var bu çocuklarda niye böyleler allah yardımcın olsun derlerdi
Ya hanımlar banada yardımcı olurmusunuz ben kürtaj oldum nisanda 2 ay korundm ve adetlerim 2 aydır çok düzenli günü gününe 3 gündür gecikme yaşıyorum gögüslerim dolgunlaştı arada kafam dönüyor iş filan yaptığım zaman tansiyon ölçüyorum bişey çıkmıyor.gecikmenin 2.gün test yaptım birşey çıkmadı. Yarın 4.gün ne zaman test yapsam çıkar eğer varsa?
Kan ver bence daha kesin çözümYa hanımlar banada yardımcı olurmusunuz ben kürtaj oldum nisanda 2 ay korundm ve adetlerim 2 aydır çok düzenli günü gününe 3 gündür gecikme yaşıyorum gögüslerim dolgunlaştı arada kafam dönüyor iş filan yaptığım zaman tansiyon ölçüyorum bişey çıkmıyor.gecikmenin 2.gün test yaptım birşey çıkmadı. Yarın 4.gün ne zaman test yapsam çıkar eğer varsa?
Doktorda sirami beklerken canim aniden fena bir kanama geldi zaten hemen aldilar
Çok sevindim canım. Sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar bende gittim geldim doktora çok küçük ama kalp atışını duyduk çok şükür hareketini gösterdi doktor
Rabbim en kısa sürede sizlere de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAlalh
Oy maşallah hadi gözün aydınKızlar bende gittim geldim doktora çok küçük ama kalp atışını duyduk çok şükür hareketini gösterdi doktor
Rabbim en kısa sürede sizlere de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAlalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?