Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl oldu canım ultrasyonla kese göründü mü betan kaçtı
Çok üzüldüm canım
Can8m biliyorsunuz gecikme oldu en sin ikinci doktoru beklerken aniden kanamam oldu hemen aldi hem alttan hem ustten usg baktı zaten tahlillerde yapildi beta 88di cok asiri kanamam oldu sonuçta dusuk ile sonlandı sacmasapan bitkisel ve gida takviyeleri aliyordum bir daha asla doktorun disina cikmam artik bana ders oldu

Bu yola beraber başkoyduk.3.çocuğu yapacaz dedik neden cayıyorsun
Beraber hamileyim yazacaktık ne çabuk pes ettin Beni de korkutma kız. Şaka şaka
Bende bu gece dedim ki kendi kendime uykum geldi sere serpe yattım ohhhh dünya varmış. Gece uykusuz kalıyor ya insan tatlı tatlı uyurken ansızın ağlıyor ya o tatlı uyku varya ahhhh bende acaba mı dedim
Zaten ömür boyu değil ya en az 1 sene uykusuz kalırız Olsun doya doya kokluyalım sevelim Cennet nimetleri onlar

Yok cano vazgeçmiş değilim ama ara ara şöyle bir düşünmüyor değilim hani rahatmı battı falan diye
Şakası bir yana güzel tarafları ağır basıyor tabiki inşallah nasip olur be arkadaşım

Oyle cok şaşkın ve uzgunum esim cok kızgın bana niye onlari yedin ictin diye küsüz
Belkide yediğin içtiğinden değildir üZme kendini küsmeyin daha çocuk yapacaksınız
Hadi gülümse bakim
Bu arada kese görünmediyse düşük sayılmıyor üzmeyin kendinizi kimyasal gebelik oluyormuş ve bir çok kadın yaşıyormuş sürekli maalesef moral bozmak yok hadi hadi
Gazlıycaz anacım bir birimiZi npalım

İnanırmısın aynı bende senin gibi düşünüyorum. İnşallah nasip olur .Kızım karnımı öpüyor bugün Allaha dua ediyim de kız kardeşim olsun dedi .Arkasını döndü ellerini açıp dua etti .O kadar tatlı bir hali vardı görseydin .Bal bunlar ballllll

Ya hanımlar banada yardımcı olurmusunuz ben kürtaj oldum nisanda 2 ay korundm ve adetlerim 2 aydır çok düzenli günü gününe 3 gündür gecikme yaşıyorum gögüslerim dolgunlaştı arada kafam dönüyor iş filan yaptığım zaman tansiyon ölçüyorum bişey çıkmıyor.gecikmenin 2.gün test yaptım birşey çıkmadı. Yarın 4.gün ne zaman test yapsam çıkar eğer varsa?

Nazar değmiş olabilir canım
Hala öyleler mi? Gerçekten ben nazardan çok korkarım o yüzden oğlumun resmini bugüne kadar sosyal medyada paylaşmadım bile
İnsanlar biraz tombul bebek görse ayyy derler hemen göz değer Rabbim her türlü şerden korusun yavrularımızı

Allah herkesin gönlüne göre versin
Bende kız çocuklarını çok seviyorum ama artık kız diye diretmiyorum
Yine oğlum olsa Rabbim böyle uygun görmüş deyip elbet çok sevinirim yeterki olsa oğlumun hayırlı sağlıklı bi kardeşi olsa başka bişey istemem kürtaj olduğumdan beri için için yanıyor şu gönlüm 1,5 senedir bu his başka bişeymiş gerçekten

1 gün bile farkeder hergün yap bence

Kan ver bence daha kesin çözüm

Kızlar bugün işlerim vardı benim oğlanla dışarı çıktık
Şeytan dürttü beni test mi alsam acaba diye Gelen gidende yok Yani kırmızılar sakin ol diyorum kendime ama Duramıyoruz ki
Sonra dedimki teste vericem parayı kana vereyim gittim kan verdim

Galiba kimyasal gebelik yaşıyorum Sanırım bende
keşke ya negatif ya da güzel bir rakamla pozitif olsaydı İlk defa geliyor başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…