Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy ben şok şok gerçekten mi yaaa 5'in altı gebelik yok diye biliyorum. Seninki yüksek çıkmış. Ayyy kendim hamileymişim gibi nasıl heyecanlandım anlatamam.Canımın içi daha çok erken olduğu için böyle çıkmıştır artar ileriki günlerde.Canim belirtin varmıydı kan verdin.
Birde doktor ne dedi gebelik varmı dedi ?

Doktor yarın seni tekrar mı çağırdı.
Allah aşkına anlat çok heyecan yaptım.

Kizzz aklına kötü şeyleri neden getiriyorsun .Daha yenidir ondan değerlerin öyle çıkmış.
Yarın doktora git
Hamileyim diye gelll.Tamam mı

Sağol canım evet kozmik bakımı biliyorum her ay epilasyonumu o günlere göre yapıyorum:) onada bi bakayım inşallah banada faydası olur

Valla genelde erken zamanda test yapanların düşük çıkıyormuş ama benim 33.günüm sonuçta baya düşük O sebeple sevinemiyorum hamileliğe dönüşürse muciZe olur güzel olur
Dr gitmedim yarın giderim diye düşünüyorum
Kısmet artık bakalım
Belirti şöyle benimki henüz onaylanmış bir hamilelik değil malum
Gögüsüm çok hassaslaşmıştı ama acayip uçları sızlıyordu bide bir kaç sabahtır midem berbat uyanıyorum yemek yedikten sonrada tuhaf oluyırum 2 gündür regl ağrısıda var
he bide çok garip bir şekilde ne alaka bilmiyorum kafamda basınç oluyor bazı anlar

Kız o değilde boş gebelik dış gebelik cart curt çıkmasa durduk yere başıma iş alcam uslu uslu yaşayıp gidiyorduk
Şakası bir yana hayırlısı ya bakalım eksik olmayın kızlar

Canım benim hiç anlamıyorum betahcg kaç olmalı filan .
Bende burdan okuduklarımla yetiniyorum öğreniyorum yarın doktora gidince mutlaka yaz canım olurmu.
Bende de göğüs ağrısı var uçlarında filan birşey yok ama bildiğin sızlayıp geçiyor başkada bir belirti yok. Anacım ne kadar belirti ararsan o kadar belirti çıkıyor ortaya.
Bu ay ben hamile olsam sende hamile olsan ikimizin de kızı oluyormuş mu sağlıklı güzel ay parçası gibi
Hayallare bak sennnn

Kız o değilde boş gebelik dış gebelik cart curt çıkmasa durduk yere başıma iş alcam uslu uslu yaşayıp gidiyorduk
Şakası bir yana hayırlısı ya bakalım eksik olmayın kızlar
Gerçekten öyle düşünme canım bak göreceksin ne dış gebelik nede boş gebelik hayırlı haberlerle geleceksin inanıyorum ben

Dimi dimi ne güzel olur valla
Umarım iyi haberlerde gönderiri beni dr
Belkide yazacak bir söktürücü hadi bay

Ay keşke keşkeeeeee
Hep beraber nice haberi kutlamaca inşallahhh Allahın izniyle
Olmazsada ben umutluyum kızlar çatır çatır yazcam bir gün hamileyim diye
Hepimiz yazıcaz inanıyorum
polyana ben
Çok sevindim canım çok heyecanlı bir bekleyiş bu yükselicek değerin bence hamilesin hadi bakalım gözünaydın diyorum şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…