- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #2.621
Gözlerin aydınlık içinde olsun hep çok güzel süper bir haber verdin. Devamı gelsin inşallah.Kızlar bende gittim geldim doktora çok küçük ama kalp atışını duyduk çok şükür hareketini gösterdi doktor
Rabbim en kısa sürede sizlere de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAlalh
Anlarsın beni. Hakikaten çok zormuş sizinde.Ayyy canım yaa o ağlama krizlerini çok iyi bilirim .Oğlum öyleydi benim burnumdan gelirdi sürekli aglardi yedigimden içtigimden de bir şey anlamazdim.
Zaten oğlum 9 aylıkken hamile kalınca kafayı sıyıracaktım.Sabahı belli değildi gündüzü belli değildi o yüzden çocuğa tövbeliydik yemin ederim abartmıyorum.
Kesinlikle istemiyorduk Rabbim olmayanlara versin diyorduk eşimle birlikte.Ama unutuluyor zamanla fikrimiz değişti. Rabbim evlatlarimiza uzun ömür versin tabiki şikayet etmiyoruz zorlukları da var kolay tatliş yanları da.Allah kolaylık versin canım kolay değil .
Galiba kimyasal gebelik yaşıyorum Sanırım bende
keşke ya negatif ya da güzel bir rakamla pozitif olsaydı İlk defa geliyor başıma☹
İnşallah için ferahlar en kisa zamandaAllah herkesin gönlüne göre versin
Bende kız çocuklarını çok seviyorum ama artık kız diye diretmiyorum
Yine oğlum olsa Rabbim böyle uygun görmüş deyip elbet çok sevinirim yeterki olsa oğlumun hayırlı sağlıklı bi kardeşi olsa başka bişey istemem kürtaj olduğumdan beri için için yanıyor şu gönlüm 1,5 senedir bu his başka bişeymiş gerçekten
O ne oluyor kız ilk defa duydum çocuklara yapılıyırmuymuş ve neden özellikle kuyruk sokumu ilginçmiş Merak ettim
Merhabalar hanımlar benim 2 evladım var 3. çocugu düşünüyorum benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.
Benim için ilk veya 3. Hiç farketmiyo aynı heyecan aynı umut devam ediyor Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter 
Listemizi oluşturalım
Bismillahirrahmanirrahim
@hayathey 15 haziran
@kahvecibaby 28 haziran
@stoprak
@nursewhite 3 temmuz
N nisann_tr 10 temmuz
@pinkpunk00 15 temmuz
Mavi Boncugumm 18 temmuz
N neyb 19 temmuz
@Balkupumm 20 temmuz
N Nazlim0634 21 temmuz
@MNbeyaz 31 temmuz
sagliklihayat 3 Agustos
@miraleyn 5 Agustos
@basak_83 7 Agustos
@BensizBen 8 Agustos
@Camelwhite 12 agustos
Kan verdim cano değer baya düşük ama negatifte değil kafam karıştı yarın dr gitcem artık beklemi der söktürücümü verir umarım yok dış gebelik yok boş gebelik gibi şeyler çıkmaz bir akrabamız dış gebelikten ameliyat oldu ve çok zor dedi baya acı çekmiş☹Ben kaçırdım olayı testmı yaptın kuzum.
İnşallah için ferahlar en kisa zamanda
Değerin kaç çıktı ?Kan verdim cano değer baya düşük ama negatifte değil kafam karıştı yarın dr gitcem artık beklemi der söktürücümü verir umarım yok dış gebelik yok boş gebelik gibi şeyler çıkmaz bir akrabamız dış gebelikten ameliyat oldu ve çok zor dedi baya acı çekmiş☹
kendi doktorun olucam canım maalesef cok haklısınTeşekkür ederim canımsınEşim işten gece 1 de geliyor.Hava çok sıcak çocuklar benimle gelmek zorunda bırakacağım kimse yok.Virusden dolayı onlarla gitmek istemem biryere gittiğim zaman heryere dokunuyorlar
(Ne kadar tenbihlersem tenbihleyim)Yakınımızda hastane var sende Ankaradasın bilirsin canım Şehit Ertürk Etimesgut hastanesi virüsden dolayı kapandı.O yüzden biraz uzanıp sıcak su torbası yapar yatarım bugün normalde günlerim çok koşuşturmacalı geçiyor.
cnm benim Allah yardımcın olsun ama bugünler gececek üzme kendini bol bol dua oku evde TV den falan ac Kuran okunsun sakinleri inşallah birazKızlar ben geldim nasılsınız
N neyb N Nazlim0634sagliklihayat @kahvecibaby inşallah yarın kalp atışlarını duyarak gelirsin❤
Benim bebeğim beni bir ipe bağlamış o ne dese o oluyor. Çok ağlıyor çok huzursuz hay Allahım 15.ayında hayrılsıyla 24.ayını göreyim hayırlısıyla yürüsün hayırlısıyla şu kulun bi nefes alsın
Kızlar abartmıyorum inanın yemek yiyemiyorum zayıfladım ya...
Bi serzenişle geldim affedin ve bana dua edin. Elhamdülillah alâ külli hal...
cnm bende tuvalet için uzun süre uğrastm aylarca sonra ara verdim bayağı. Kozmikbakım diye İnstagram sayfası var. Tuvalet eğitiminin başlanacağı günleri veriyor her ay o tarihte basladım bıraktık sende bir dene istersenNazar mı var acaba üzerinde devamlı oku canım o çağlarda zor Allah ferahlık versin üzerine...benimki de 3 yaş sendromumudur nedir canıma okuyor
Rabbim sağlık versin onlara bugünlerde geçici elbet bende bazen bunalıyorum hala tuvalet eğitimine başlayamadım zor bi çocuk☹
Önceden tuvalete olmaz deyip duruyodu şimdi tuvalete olur diyo ama yine yapmıyo kaçıp gidiyo odalara kapıyı yüzüme kapatıp altını dolduruyo yok başlayamıyorum ama böyle kendimi paralamamında bir anlamı yok belliki hazır değil o yüzden biraz daha beklicem napalım her çocuk bir değil
Allah hepimizin yardımcısı olsun
cnm cok geçmiş olsun yaa üzüldüm gercekten hala senden haber bekliyordumDüşük yaptim kizlar maaalesef cok üzgünüm ve cok moralim bozuk
hayırlı olsun kuzum maşallahKızlar bende gittim geldim doktora çok küçük ama kalp atışını duyduk çok şükür hareketini gösterdi doktor
Rabbim en kısa sürede sizlere de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAlalh
Galiba kimyasal gebelik yaşıyorum Sanırım bende
keşke ya negatif ya da güzel bir rakamla pozitif olsaydı İlk defa geliyor başıma☹
Canım 2 gün sonra 25 e falan cıkar inşallah kötü düşünme hemen biz bu forumda 4 ten 5 ten çıkanları gördük hadi sevinelim hamilesin KızzzBaya düşük canlar 12.14 çıktı
Adetin 33.günündeyim
Valla bilmiyorumki yarın dr ne diyecek hayırlısıyla inşallah olsa keşke
bat 16 gibi aslında 16-19 arası bişey
tam bilemiyorum düzensiz olduğum için
tutsa keşke tutturursam maşallah bana Adamı tek sefer yakalayabildim çünkü
Ay keşke keşkeeeeeeCanım 2 gün sonra 25 e falan cıkar inşallah kötü düşünme hemen biz bu forumda 4 ten 5 ten çıkanları gördük hadi sevinelim hamilesin Kızzz
Canım sen bir kaç güne emin olunca yazacaksın bize gel gör eminim ben,Ay keşke keşkeeeeee
Hep beraber nice haberi kutlamaca inşallahhh Allahın izniyle
Olmazsada ben umutluyum kızlar çatır çatır yazcam bir gün hamileyim diye
Hepimiz yazıcaz inanıyorum
polyana ben
İnşallah Ya dualarım hepimiz için inanCanım sen bir kaç güne emin olunca yazacaksın bize gel gör eminim ben,hem de çatır çatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?