Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende gittim geldim doktora çok küçük ama kalp atışını duyduk çok şükür hareketini gösterdi doktor
Rabbim en kısa sürede sizlere de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAlalh
Gözlerin aydınlık içinde olsun hep çok güzel süper bir haber verdin. Devamı gelsin inşallah.

Anlarsın beni. Hakikaten çok zormuş sizinde.
Rabbim bunda yiyen uyuyan uyumlu bebek versin

N neyb sizde az çekmemişsiniz. Aynı dileklerim dualarım sizin içinde geçerli.

Allah nasip ederse bu pazar kızıma ve bebeğine kuyruk sokumu hacamatı istiyorum
Sorunlar için rahatlatır dediler.

İnşallah için ferahlar en kisa zamanda

O ne oluyor kız ilk defa duydum çocuklara yapılıyırmuymuş ve neden özellikle kuyruk sokumu ilginçmiş Merak ettim

Benim yeni bat (adet aralığım çok değişmekle beraber) 10.08.2020 diyelim

Ben kaçırdım olayı testmı yaptın kuzum.
Kan verdim cano değer baya düşük ama negatifte değil kafam karıştı yarın dr gitcem artık beklemi der söktürücümü verir umarım yok dış gebelik yok boş gebelik gibi şeyler çıkmaz bir akrabamız dış gebelikten ameliyat oldu ve çok zor dedi baya acı çekmiş☹

Değerin kaç çıktı ?
daha bata var hiç müdehale etme bekle bakalım.
Kuyruk sokumu hacamatı çok rahatlatıyor bebekleri. Ben yaptırırım ihtiyaç oldukça.
Mesela 3.bebeğimin sarılık değeri 30 à yakındı. Acil yatış dediler bende acil hacamat yaptırdım diğer gün yarı yarıya düşmüştü değerİ.

kendi doktorun olucam canım maalesef cok haklısın
cnm benim Allah yardımcın olsun ama bugünler gececek üzme kendini bol bol dua oku evde TV den falan ac Kuran okunsun sakinleri inşallah biraz
cnm bende tuvalet için uzun süre uğrastm aylarca sonra ara verdim bayağı. Kozmikbakım diye İnstagram sayfası var. Tuvalet eğitiminin başlanacağı günleri veriyor her ay o tarihte basladım bıraktık sende bir dene istersen
Düşük yaptim kizlar maaalesef cok üzgünüm ve cok moralim bozuk
cnm cok geçmiş olsun yaa üzüldüm gercekten hala senden haber bekliyordum
Kızlar bende gittim geldim doktora çok küçük ama kalp atışını duyduk çok şükür hareketini gösterdi doktor
Rabbim en kısa sürede sizlere de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAlalh
hayırlı olsun kuzum maşallah

N neyb kız sen hamile misin inanmıyorum kaç cıktı değerin boşver sen değeri fln yükselir o hadi inşallah bakalım. Benim 2 numara 25 cıkmıştı adet günü mesela bir daha ölçtürmedim bile. Kötü düşünme hemen

Baya düşük canlar 12.14 çıktı
Adetin 33.günündeyim
Valla bilmiyorumki yarın dr ne diyecek hayırlısıyla inşallah olsa keşke
bat 16 gibi aslında 16-19 arası bişey
tam bilemiyorum düzensiz olduğum için
tutsa keşke tutturursam maşallah bana Adamı tek sefer yakalayabildim çünkü

Dün adet sancısı başladı bugün yoğunlaştı belkide sökülücem Memeler söndü
Ama yemekten sonra midem bulanıyor yine başladım pskilojik hamile triplerine

Canım 2 gün sonra 25 e falan cıkar inşallah kötü düşünme hemen biz bu forumda 4 ten 5 ten çıkanları gördük hadi sevinelim hamilesin Kızzz

Canım 2 gün sonra 25 e falan cıkar inşallah kötü düşünme hemen biz bu forumda 4 ten 5 ten çıkanları gördük hadi sevinelim hamilesin Kızzz
Ay keşke keşkeeeeee
Hep beraber nice haberi kutlamaca inşallahhh Allahın izniyle
Olmazsada ben umutluyum kızlar çatır çatır yazcam bir gün hamileyim diye
Hepimiz yazıcaz inanıyorum
polyana ben

Ay keşke keşkeeeeee
Hep beraber nice haberi kutlamaca inşallahhh Allahın izniyle
Olmazsada ben umutluyum kızlar çatır çatır yazcam bir gün hamileyim diye
Hepimiz yazıcaz inanıyorum
polyana ben
Canım sen bir kaç güne emin olunca yazacaksın bize gel gör eminim ben, hem de çatır çatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…