• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 tane ovu testim vardı 2. Olanın gecesi ilişki oldu o kadar
Yani 2. Testle 3. Test arasında oldu 4. testte çatlama olmuştu zatenEki Görüntüle 2663956
cok iyi valla nokta atışı yapmışsın 😂😂
Evet sıra onda bakalım
Sen naptın peki bittimi adet?
dün bitti kuzum benimde
Bende de çok heyecan var.Çokta umutlanmak istemiyorum kırmızılıkları görürüm diye .Kendi kendimle konuşuyorum belirti oluyor vücudumda ya psikolojik filandir diyorum ama içim içimi de yiyor .
Ayy sende hamiş ol inşallah
Sağol canım evet kozmik bakımı biliyorum her ay epilasyonumu o günlere göre yapıyorum:) onada bi bakayım inşallah banada faydası olur
insallah cnm ben ilk ilkinde inanmayarak yaptım. Sonra kendimi inandırdım bu defa olacak diye oldu şükür. Ama tavsiyem cocuğun üzerine gitme hiç asla kızma yerlere bile yapsın bir hafta sonra düzeliyor canım. Ben bu saç takvimine göre saçımı kesicem 3 kez üst üste oradaki tarihe bakıp yavas uzuyor da fayda görürüm inş
Canım benim hiç anlamıyorum betahcg kaç olmalı filan .
Bende burdan okuduklarımla yetiniyorum öğreniyorum yarın doktora gidince mutlaka yaz canım olurmu.
Bende de göğüs ağrısı var uçlarında filan birşey yok ama bildiğin sızlayıp geçiyor başkada bir belirti yok. Anacım ne kadar belirti ararsan o kadar belirti çıkıyor ortaya.
Bu ay ben hamile olsam sende hamile olsan ikimizin de kızı oluyormuş mu sağlıklı güzel ay parçası gibi
Hayallare bak sennnn :KK71:
sizden sonra bir kız da bana nasip olsun inşallah 😬🥰🤲🏻
Yok valla söylemedim
Yarın söylerim görürüsem 😂
kız valla seviyorum seni 🙃🤩🥰😉

dün bitti kuzum benimde
insallah cnm ben ilk ilkinde inanmayarak yaptım. Sonra kendimi inandırdım bu defa olacak diye oldu şükür. Ama tavsiyem cocuğun üzerine gitme hiç asla kızma yerlere bile yapsın bir hafta sonra düzeliyor canım. Ben bu saç takvimine göre saçımı kesicem 3 kez üst üste oradaki tarihe bakıp yavas uzuyor da fayda görürüm inş
Desene Çalışmalara başlıyorsun yani:KK69:
Hadi sanada bir kız inşallah🙏🏼
Bende seni seviyorum cancağzım😍

dün bitti kuzum benimde
Sana da kız nasip olur insllah canım.

Baya düşük canlar 12.14 çıktı
Adetin 33.günündeyim
Valla bilmiyorumki yarın dr ne diyecek hayırlısıyla inşallah olsa keşke
bat 16 gibi aslında 16-19 arası bişey 😁
tam bilemiyorum düzensiz olduğum için 😏
tutsa keşke tutturursam maşallah bana Adamı tek sefer yakalayabildim çünkü🤪
Ayyyy inşallah :KK19: Hayır sağlık haberlerini okuruz çok sevindim

Kızlar doktorumun Bugün randevuları doluymuş ptesi kaldı bakalım yazarım size 😘
Kuzum p tesi gidersin ama sen yarın özelde kan testi yaptır hele bakalım artıyormı çok meraklandıKKK . Ve evet kuzum biz kapattık o defteri. Bebeğim büyümeden olmaması bit nimetmiş benim için. Elhamdülillah

Eşim kırmızı kartı görünce hemen baklava ısmarlayacağım demişti hala alacak :D
Şaka bir yana çok mutluyum olmadığı için.
Hele yarın bi hacamat yapalım inşallah daha düzene girer rahatlar yavrum.

Kızlar doktorumun Bugün randevuları doluymuş ptesi kaldı bakalım yazarım size 😘
Pazartesiye kadar artar işte daha iyi olmuş. Ama işte insan çok meraklanıyor.Bende pazartesi test yapacağım inşallah zaten salıda regl günüm .
Beraber hamiş oluruz insllah. Güzel haberler veririz .

Back
X