Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merak ettim neden 30 ay. Ben 2 evladımı 24 ay emzirdim. Son aylar baya zorluyor beni.

Veeee seni canı gönülden tebrik ediyorum. Ne güzel ikisinide doya doya emzirmişsin. Emmeden öte anaya doymuş ikiside.

Bebeğin kaç aylık.hamilemisin ?

Rica ederim :) Tandem emzirmenin en güzel yanı kardeşlerin ilk andan paylaşmaya alışmaları. Ben çocuklarımda kıskançlığın minimum düzeyde olduğunu gözlemledim. Her çocukta böyle mi olur bilemiyorum tabi. Oğlunuz kardeşini gördükçe, memeye düşkünlüğü artacak, bıraktırma zamanını düşünürken ona göre hesap edin :) Düşündüğünüzden çok daha uzun süre emzirmek durumunda kalabilirsiniz. Bunu da göz ardı etmeyin :) Allah gönlünüze göre versin inşallah :)

Aynen canım biraz zor hergün değiştirmek ama bir süre sonra geçiyor yeğenin ki geçti inşallah sanada çare olur

Bende kız geliyor diye hissediyorum hadi inşallah sağlıklı olsunda kız olsun ama yaaa

Canım merak ettim neden 30 ay. Ben 2 evladımı 24 ay emzirdim. Son aylar baya zorluyor beni.
Oğlumda öyle denk geldi :) emzirmeyi seviyordum ama artık tükenmeye başlamıştım. Oğlum 30 aylık olunca ve artık ihtiyaçtan değil, alışkanlıktan emmeye başladığını farkedince kestim. O da 30 aya denk geldi. Kızımı da en az o kadar emzirmek istiyordum, hak geçmesin, haksızlık olmasın diye :) Tamamen duygusal yani.

Veeee seni canı gönülden tebrik ediyorum. Ne güzel ikisinide doya doya emzirmişsin. Emmeden öte anaya doymuş ikiside.
Oğlumu 2,5 aylıkken kızımı 29 günlükken bakıcıya bırakıp işe döndüm. Ablamız pamuk gibi baktı ikisine de ama en azından ikisini de koynumda uyuttum doya doya emzirdim. Hem ben kokladım, hem kokumu onlara bıraktım. Emzirmek bu yüzden benim için kıymetliydi. Hastalanıp da kızımı memeden kesmem gerektiğinde çok ağladım, hazır değildim ama olaylar gelişti bir şekilde işte. Bak hala gözlerim doluyor memeden ayırma deyince..

Oda nasibi kadar emmiş , ne mutlu sizé

Benim oğlumda 2.5yasina kadar emdi ayırırken en cok ben üzüldüm nebilim sanki canimdan can koptu çocuk atlatti ben atlatamamistim emzirmek cocukla aradaki tek gercek bağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…