- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.821
Ee hamilesin o zamanAdet günüm bugun böyle çıkması normalmi
SAnırım küçük daha ondan böyle çıktı testEe hamilesin o zaman
Canım benim daha da silikti muhtemelen 3 ya da 4 haftalık oluyo hadi hayırlı olsun gözün aydın hemen kan verSAnırım küçük daha ondan böyle çıktı test
Korunmayı bu ay bıraktım hamile kalmışım ya mucize gibiCanım benim daha da silikti muhtemelen 3 ya da 4 haftalık oluyo hadi hayırlı olsun gözün aydın hemen kan ver
Maşallah cnm en hızlımız çıktınKorunmayı bu ay bıraktım hamile kalmışım ya mucize gibi
5 korunmasız birliktelik yaşadım tutmuş bi mucizem daha geliyor ayy rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah cnm en hızlımız çıktın
Ne mutlu sana5 korunmasız birliktelik yaşadım tutmuş bi mucizem daha geliyor ayy rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin isteyen herkese nasip etsin rabbimNe mutlu sana
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin hamileliğin
Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah canım benim
Maşallah hayirli olsun inşallah biz 5degil 15korunmasiz ilişki bie olsa olmuyor5 korunmasız birliktelik yaşadım tutmuş bi mucizem daha geliyor ayy rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah kısa sürede sizinde olur Allahın izniyleMaşallah hayirli olsun inşallah biz 5degil 15korunmasiz ilişki bie olsa olmuyor
Insallah artik nasipİnşallah kısa sürede sizinde olur Allahın izniyle
Gözün aydın . Bende iki kez ilk ayda gebe kaldım ve iki kızım oldu şükürler olsun. Çok güzel bir duygu ve mucize. İlk evladımı uzun yorucu bir yoldan geçerek kucağıma almıştım. Dedim 2.de öyle olur ama şükürler olsun verdi Rabbim ilk ayda. Bekleyen herkese olsun darısı.5 korunmasız birliktelik yaşadım tutmuş bi mucizem daha geliyor ayy rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayy kuzum cok geçmiş olsun yaa nasıl ilerlemiş kulağın falan kaşınması zor tabi cok iyi etmişsin doktora gitmekle. Alerji testi yaptırdın mı peki kan ve cilt testi yapıyorlar inşallah bulunur neye olduğu. Güneşten olur mu acaba yazın oluyo dedin yaKızlar günaydın herkese
Canlarımm ben alerji oluyorum 2 senedir var yaz aylarında oluyorum kış ayında rahatım
Artık dayanılmaz hal aldı sabahları uykumda sanki burnumun içine acı biber dökmüşler gibi uyanıyorum tıkanıyor boğazıma kadar yanıyor birde hapşuruyorum göz kaşıntısı kulaklarımın içi kaşınıyor yani dayanamayıp sağlık ocağına gittim artık
Neye alerji olduğumu anlamak için çok uğraştım ama anlayamadım
Neyse kızlar ilaç yazdı doktor oda dedi kendin bulacaksın neye alerjin olduğunu dedi
Bende hamilelik düşündüğümü söyledim ilaçları kullanırken hamileliği ertele dedi
Kızlar biliyordum böyle olacağını o yüzden gitmiyordum ilaç yazdırmaya
Gerçekten dayanılmaz bir hâl aldı ilaçları kullanırım inşallah iyi gelir
Önümüzdeki maçlara öyle bakarız ne yapakkk
Canım merhaba ilaçlar beni bayağı zorluyor evde zombi gibiyim sürekli halsizlik ve uykuluyum iştahım da kapandı az da zayıflamışım gecen haftaya göre 1 kilo falan. Diğer hamileliklerimde boyle midem fln kötü olmazdı bu farklı olduGözün aydın . Bende iki kez ilk ayda gebe kaldım ve iki kızım oldu şükürler olsun. Çok güzel bir duygu ve mucize. İlk evladımı uzun yorucu bir yoldan geçerek kucağıma almıştım. Dedim 2.de öyle olur ama şükürler olsun verdi Rabbim ilk ayda. Bekleyen herkese olsun darısı.
N Nazlim0634 kız benimde hamile ilen öyle oluyor. Dayanılmaz du gibi akıyor burnum gece gündüz. Şimdilerdee toza karşı alerji reaksiyon gösteriyr vucudum. İlaç yerine sirkeli su çek burnuna. Gözüne baş damlar birer damla. Vak bakalım azalacakm?
N neyb da haydar bu ay içine siber ilaç vs kullandun olmaması seni rahatlattı. İnşallah en hayırlı vakitte olur kuzum. Göz aydınlığın olur gelen yavrun.
sagliklihayat gebişşşş nasılsın nasıl geçiyor günler. Kontrolun ne zaman ?
Kızlar bizde durumlar iyi şükürler olsun.
Kızım tamamen iyileşti şükürler olsun.
Abi ve ablamızda iyi . Geçiyor zaman.
Evet ya birde bu durumlar oluyor 3. deAyy kuzum cok geçmiş olsun yaa nasıl ilerlemiş kulağın falan kaşınması zor tabi cok iyi etmişsin doktora gitmekle. Alerji testi yaptırdın mı peki kan ve cilt testi yapıyorlar inşallah bulunur neye olduğu. Güneşten olur mu acaba yazın oluyo dedin ya
Canım merhaba ilaçlar beni bayağı zorluyor evde zombi gibiyim sürekli halsizlik ve uykuluyum iştahım da kapandı az da zayıflamışım gecen haftaya göre 1 kilo falan. Diğer hamileliklerimde boyle midem fln kötü olmazdı bu farklı olduyakın zamanda gitmem lazım doktor 1 hafta sonra mutlaka gel demişti. Ayarlayamadım cocuklara bakan biri olunca gidicem cnm hemen. Sevindim sizin de iyi olmanıza
Gözün aydın . Bende iki kez ilk ayda gebe kaldım ve iki kızım oldu şükürler olsun. Çok güzel bir duygu ve mucize. İlk evladımı uzun yorucu bir yoldan geçerek kucağıma almıştım. Dedim 2.de öyle olur ama şükürler olsun verdi Rabbim ilk ayda. Bekleyen herkese olsun darısı.
N Nazlim0634 kız benimde hamile ilen öyle oluyor. Dayanılmaz du gibi akıyor burnum gece gündüz. Şimdilerdee toza karşı alerji reaksiyon gösteriyr vucudum. İlaç yerine sirkeli su çek burnuna. Gözüne baş damlar birer damla. Vak bakalım azalacakm?
N neyb da haydar bu ay içine siber ilaç vs kullandun olmaması seni rahatlattı. İnşallah en hayırlı vakitte olur kuzum. Göz aydınlığın olur gelen yavrun.
sagliklihayat gebişşşş nasılsın nasıl geçiyor günler. Kontrolun ne zaman ?
Kızlar bizde durumlar iyi şükürler olsun.
Kızım tamamen iyileşti şükürler olsun.
Abi ve ablamızda iyi . Geçiyor zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?