- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
Aa evet bu cok mantikli . Annemle kayinvalidem yanyanayken bu konuyu konusabilirim. Boylelikle ikisine ayni anda soyleyince kimse alinmaz. En fazla " cok biliyon biz cocuk buyutmedik "derler. Bende "valla oyle simdiden soylim "der guler isimi hallederim. Tesekkurederim.benim oğluma kv baktı üst katımda oturuyor. annem de sık sık gelirdi. avantajım şuydu ki ne kv ne annem benim kurallarımı asla çiğnemediler. gün içerisinde dahi kv bir şey yapacak olsa beni aradı sordu. şimdi büyüdü 4 yaşında anneme kalmaya gider mesela oğlum orda da benim kurallarım geçerlidir. normalde izin vermeyeceğim bir şeyi istediği zaman annem arar bana sorarlar vs.
diyeceğim şu ki kalabalık aile sorun değil çocuğu her kafadan ayrı sesler çıkan bireylerin büyütmesi sorun. yani senin evinde yüz kişi olur ama kimse senin sözünden çıkmaz, çocuğu kafalarına göre yetiştirmezse sıkıntı olmaz. bence herkesle önceden bunu konuş anlaş derim.
Ama yine de bu konuda cok tereddutlu degilim. Sonucta ben homeoffice calisiyorum. Baslarinda olacagim Allah zeval vermedigi surece.