- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
Siz zaten karar vermişsiniz gibi görünüyorsunuz. Aileler ne kadar ılımlı yaklaşırsa yaklaşsın elbet sorunlara gebe bir durum bu. İlk sorun büyükler arasında olur diye düşünüyorum. Geçici bir süre olarak düşünüyorsanız bunu evet yapılabilir ama iki üç seneye yayılmış bir plansa kolay geçmez günleriniz.
İkinci sorun ise bebeğin gelişimi ile ilgili. Bir anne en iyi şekilde kendi doğruları ile bebek yetiştirmek ister. Anneniz kendi doğruları ile yetiştirecektir üstüne bir de kv doğruları gelecektir. Bakıcıyı beğenmediğimizde değiştirme şansınız var ama annenize git seninle anlaşamadık diyemezsiniz elbet küslük olur.
Kv nin işine geliyor gibi görünse de mahalle baskısı yaşayacaktır.
Aileniz üç beş ay gibi bir süre bakacaksa ben olumlu görüyorum ancak üç sene yani kreş yaşına kadar sizinle kalacaksa çok zor.
İkinci sorun ise bebeğin gelişimi ile ilgili. Bir anne en iyi şekilde kendi doğruları ile bebek yetiştirmek ister. Anneniz kendi doğruları ile yetiştirecektir üstüne bir de kv doğruları gelecektir. Bakıcıyı beğenmediğimizde değiştirme şansınız var ama annenize git seninle anlaşamadık diyemezsiniz elbet küslük olur.
Kv nin işine geliyor gibi görünse de mahalle baskısı yaşayacaktır.
Aileniz üç beş ay gibi bir süre bakacaksa ben olumlu görüyorum ancak üç sene yani kreş yaşına kadar sizinle kalacaksa çok zor.