Balık baştan kokarDaha yeni evlisiniz hemen nasıl ısınsınlar yahu zamanla oluyor bunlar huyunuzu öğrendikçe ısınırsınız
Geç oldu dimiOlan olmuş, şimdi mi sorulur
Tecrübelilerden fikir almak istedim güzel yanları varsa görmek içinArtık artıyı eksiyi ne yapacaksınız
Gitmişsiniz bir defa
Uzakta yaşayacakmışsınız zaten
Mesafeli olun yeterli
Buraya 'zira' daha çok giderdi sankiŞayet ben henüz hiçbir artısını görmedim göremiyorum.
Dil bilgisi mi konuşacağızBuraya 'zira' daha çok giderdi sanki
Şayet kelimesi şartlı cümlelerde daha hoş onu orda bırakalım.
Baştan oluşan mesafe candır, onu koruyun yeterli.
Açtığınız konu da fikir çok sizin zamanlama yanlışDil bilgisi mi konuşacağızaçtığım konuda fikriniz varsa söyleyin yoksa geçin.Tesekkurler
Benim kendi sülalem kalabalık. Onlara bile tahammülüm yok. Her kafadan bir ses. Herkesi idare et, büyükleri alttan al, küçüklere sabret, biri biriyle kötü olur senden de kötü olmanı bekler. Biri öyle sever, biri böyle sever. Zaten kalabalıkta insanlarla ilgilenirken nereden geldiğini şaşırıyorsun. Yabancı olmadığım için katılmadığımda sorun olmuyor ama gelin olsam mecbur olucam. Aynısı kayın ailemde olsa çıldırırdım herhalde.Geç oldu dimibelki güzel yanları vardır diye konu açtım kız deme öyle
Şayet kelimesini galiba anlamında kullandım çünküden çok. Dil bilgisi bilginiz iyiyse şayetin anlamlarından birinin de galiba olduğunu bilmeniz gerek kraliçe teyze. İnanın burada konu açarken üzerine çok düşünmüyorum öyle. Yine de dil bilgisi dersi almak isterdim sizden eğlenceli olurdu.Açtığınız konu da fikir çok sizin zamanlama yanlış
Şayet dil bilgisi konusunda konuşmak isterseniz bakın onun tam zamanı gibi.
Bir şeylerin üzerine düşünmeden direk yaptığınız konudan da belli oluyor.Şayet kelimesini galiba anlamında kullandım çünküden çok. Dil bilgisi bilginiz iyiyse şayetin anlamlarından birinin de galiba olduğunu bilmeniz gerek kraliçe teyze. İnanın burada konu açarken üzerine çok düşünmüyorum öyle. Yine de dil bilgisi dersi almak isterdim sizden eğlenceli olurdu.
Ben eşimi ve ailesini o şekilde kabul etmiş ve evlenmişim üzerine düşünüp düşünmediğim sizi hiç alakadar etmez. Benim burada konu açma sebebim kalabalık bir aileye gelin gitmiş olan buradaki hanımefendilerden fikir almaktı. Artıları yönünde daha çok... Sizinle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum. Ayrıca konu benim konum gerçekten fikir beyan etmek zorunda değilsiniz böyle eleştirici ve kırıcı üsluplara hiç gerek yoktu. Lütfen diğer konulara göz atın... İyi gecelerBir şeylerin üzerine düşünmeden direk yaptığınız konudan da belli oluyor.
Evlilikten önce sorulan sorunun, evlendikten sonra akla gelmesi gibi.
Burada öğretmen arkadaşlar çok, vaktini tutturabilirseniz, alabilirsiniz ders onlardan.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?