kalabalik yatili misafirleri nerede yatiriyorsunuz?

canim simdi baktim intexlere. iki katlisi tek katlisi var. seninki hangisinden? bir de pompasi var mi?

benimde sisme yataklarim var iki tane 7 senedir kullaniyorum misafirlerim geldiginde plastik falan da kokmuyor eger sizinki kokuyosa kalitesi iyi degildir

canım beni yanlış anlamışsın bende bu durum ayıp olur demek istedim :)
mihmandar ın yorumuna yorum yapmıştım tabiki annemize babamıza olmaz başkasına yollamak falan :) aman yanlış anlaşılmayayım da

benim çok kalabalık misafirim gelmiyor 3-4 kişi en fazla.salon ve oyurma odamdaki çekyatları açıyorum.4 tane oluyor.benimde hiç yün yorganım yok elyaf yorgan ve battaniye,pikeler var.çekyatların altını doldurdum bide bazanın.yastıklar çarşaflar yorganlar hepsi altında.o yüzden pek sorun olmuyor ama 4 den fazla gelen olursa naparım bilmiyorum :)) o zaman yer yatağı yaparım galiba :))

bana kalabalık yatılı misafir gelmez annemler kayınvalidemler en fazla onlarında evi yakın zaten kalmazlar

afferin kızlar size,

bakalım benim ilerde gelin ne yapar bilmem ben anaları babaları öğr. evine tıktım sizde tepki vermişsiniz heee heehee iyi gençler bizi atmıcaklar o zaman tiyoyu aldım giderken ne olur ne olmaz şişme yatağımı da yanımda götüreyim işimi sağlama bağlayayım.

şaka maka zaten ana- baba rahat aramaz onlar kalenderdir kanepede falan yatarlar benim evim büyük sorun olmuyor ama gelip kalan pek olmaz olsa da yer müsait o bakımdan sallıyorum ama küçük evi olanlara zor

hastanelerde tek kişilik koltuklar var refakatçı için açılınca rahatlıkla bir kişi yatabiliyor ama nerede kaça satılır bilmiorum hatta markalı bir firmadan bulsam bende almak istiyorum zaten kanepedede tek kişi yatıyor ve koltuğa göre çok yer kaplıyor.

evlerimizde misafirleri yatırabileceğimiz yer olmalı bence benim yatılı misafirim olur
misafir yatak odam var çift kişilik yatak var odada orada yatırırım eğer daha fazlaysa oturma grubumun iki kanepesi var onları açarım
bir keresinde çocukların kardeş okul projesinde yabancı çocuk misafirimiz olmuştu bir gece tam benimkilerle dahil 9 çocuk yatırdım evdedelikafadulden bu durumda babayı evden göndermiştik annesinde kalmıştı:bbo:

benım kanepelerımın hepsı acılıp yatak olabılen cınsten..ve bırde bekarlıktan kalma teklı karyolam var..bana yetıyor..bence kanepe en ıyısı..acıver tertemız çarsafı ser üstüne uyusunlar mışıl mışıl:)

canim simdi baktim intexlere. iki katlisi tek katlisi var. seninki hangisinden? bir de pompasi var mi?

iki katlısıda var ,tek katlısıda.ayrıca başka bi yerde iki katlısında yattımda.çok rahat ettim.zaten daha sonra bende aldım.
pompasıda var ve iki dakkada şşiyor.aynı hızlada iniyor.biz hatta 3 kişi yattık o çift katlıda.eşim ben ve oğlum.yinede çok rahat ettik.
dene istersen..

Ya kizlar annem babam hic problem degil. onlar zaten beni bilirler. ne versem nerede yatirirsam darilmazlar. uzulmezler. ama kayinvalide...ona guvenemiyorum. der vallaha. ne kadar belim agridi falan diye. en azindan garip hisseder ve bunu da soyler.

en iyisi ben buyuk cekyatlarimi ve teklilerimi acilanlardan alayim. altlari da kasali olmali. olmazsa yaptiririrz artik.

sonra da en az 1 tane sisme yatak bulunsun evde. yorumlari okudum da intexin iki katlisinin. hani guzel diyorlar ama havada yatiyormussunuz hissi var yazmislar. neyse en olmadi kendi yatagimi kayinvalideme:) bidi bidi ederse. ben sismede yatarim. utanir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…