Evet Progestan verdi sabah 1 akşam 2 içilecek.seninde mi kanama varHayirli olsun :)Ilac verdimi canim sana Kanama icin??
Evet canim bendede vardi ama atlattim cok sukur , bana verdigide aynen progestani gunde iki defa kullandim . Progestani kullandigimda tabiri caizse sarhos gibi oluyordum.. o yuzden ilaci sabah namazinda ( tok karna) ve aksam uyumadan once kullaniyordum o sekilde tavsiye ederim daha iyi oluyor . Birde proluton depot diye bi igneyi haftada 1 kez vuruldum ( 2 hafta boyunca) . Bebegini insAllah hayirla saglikla kucagina almanin dilegiyle canim:)Evet Progestan verdi sabah 1 akşam 2 içilecek.seninde mi kanama var
Canım çok saol inşallah sağlıklı gelirlerEvet canim bendede vardi ama atlattim cok sukur , bana verdigide aynen progestani gunde iki defa kullandim . Progestani kullandigimda tabiri caizse sarhos gibi oluyordum.. o yuzden ilaci sabah namazinda ( tok karna) ve aksam uyumadan once kullaniyordum o sekilde tavsiye ederim daha iyi oluyor . Birde proluton depot diye bi igneyi haftada 1 kez vuruldum ( 2 hafta boyunca) . Bebegini insAllah hayirla saglikla kucagina almanin dilegiyle canim:)
hayirli olsun bende ilk bakmaya gidince icerde kanama vardi gunde iki progestan 5gunde birde pruloton depot igne oluyordum cok sukur simdiye kadar saglikliyiz 3aydan sonra igneyi biraktirdi progestani hala gunde bir kullaniyorum..progestan alisana kadar bas donmesi yapıyor sarhos gibi oluyorsun..dinlen bolbol yorma kendini bebisini saglikla kucağına alDr dan geldim içerde kanama var ama herşey yolunda kalp atışını da gördüm çok şükür
Amin canım saolasın.bişey sorucam bebeğin kalbi açılıp kapanan bişey gibiydi ışık değil de farklıydı sizinkide öylemiydi hala inanamıyorum dahayirli olsun bende ilk bakmaya gidince icerde kanama vardi gunde iki progestan 5gunde birde pruloton depot igne oluyordum cok sukur simdiye kadar saglikliyiz 3aydan sonra igneyi biraktirdi progestani hala gunde bir kullaniyorum..progestan alisana kadar bas donmesi yapıyor sarhos gibi oluyorsun..dinlen bolbol yorma kendini bebisini saglikla kucağına al
Yaaa çokkk teşekkür ederim çok saoluncnm gözün aydın..bak korkma dedik sana :) gönlünü ferah tut her kanama korkunç değildir :) ama dinlen ve iş güç boşver yapma sakın.. dik ayakları yat 5 hafta daha dayan risk bitecek. sağlıkla inş.
Amin canım saolasın.bişey sorucam bebeğin kalbi açılıp kapanan bişey gibiydi ışık değil de farklıydı sizinkide öylemiydi hala inanamıyorum da
evet aynen oyleydi cnm kucucukken kalbi sanki heryerini kapliyor inip cikiyor asagi yukari..bidahaki gordugunde nasil buyumus olacak bebisin sasiracaksinAmin canım saolasın.bişey sorucam bebeğin kalbi açılıp kapanan bişey gibiydi ışık değil de farklıydı sizinkide öylemiydi hala inanamıyorum da
Canım benim çok teşekkür ederim güzel duaların içinRabbim sağlıkla kucağınıza aldığınız günü nasib etsin inşallah.
Benim ilk hamileliğim çok sorunluydu.
İçerde kanama nasıl oluyor bilmiyorum fakat acil şifalar dilerim.
Bol bol dinlenin ve stresten uzak durun.
Vakitli doğsun inşallah.
3. canım ya hepsi de aynı heycan aynı kuruntular hiç bitmiyo ki şimdi de diyorum ki Dr yanlış mı gördü yoksa kalp atışı yokmuy du diyorum valla kendimden sıkıldım yaKaçıncı bebiş bu? Bende kanama sebebiyle acilde dinledim bebeğimin kalbini şimdi iyiyiz çok şükür. Çok geçmiş olsun
3. canım ya hepsi de aynı heycan aynı kuruntular hiç bitmiyo ki şimdi de diyorum ki Dr yanlış mı gördü yoksa kalp atışı yokmuy du diyorum valla kendimden sıkıldım ya
İnşallah sende sağlıcakla alırsın bebeğini kucağınaYok endişe etme . Ben kızımda ilk yanıp sönen birşey gördüm Dr al bak kalbinatıyo ama haftaya sesini duyarız demişti. Cihazdanda kaynaklanıyor. İyi bir cihazsa duyuyorsun değilse büyümesini bekliyorsun. Sağlıkla kucağına al inşlh
İlk ikisi kızdı dimi senin? Yanlış mı hatırladımİnşallah sende sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
Yok bi kız bi oğlan 35 yaşındayım. kızımı18 yaşında oğlum û 26 yaşında doğurdum.buda olursa 35 işteİlk ikisi kızdı dimi senin? Yanlış mı hatırladım
Sizler adına çok sevindim kızlar Rabbm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh..bende de hamileliğimi öğrendiğim günden beri kanama vardı progestan verdi doktor günde 3 defa içiyordum sonra lekelenmeye döndü bu arada hcg değerlerim çok iyiydi kese görüldü ama 6. Haftada düşük yaptım çok kötüyüm bu ptesi pataloji sonucu alıcaz.. şimdi sizde görünce iğne kullanmışsınız ya bana da iğne verselerdi bebeğim kurtulabilir miydi doktorun ihmali var mi? Herşey Allahtan tabi ki herşeyin hayırlısı amaEvet canim bendede vardi ama atlattim cok sukur , bana verdigide aynen progestani gunde iki defa kullandim . Progestani kullandigimda tabiri caizse sarhos gibi oluyordum.. o yuzden ilaci sabah namazinda ( tok karna) ve aksam uyumadan once kullaniyordum o sekilde tavsiye ederim daha iyi oluyor . Birde proluton depot diye bi igneyi haftada 1 kez vuruldum ( 2 hafta boyunca) . Bebegini insAllah hayirla saglikla kucagina almanin dilegiyle canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?