Kalbi guzel insanlara...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşine bak canim ya. Moralim bozma uzak ol. Bir gün başına gekirse sen çoook iyi ol iyi mi
Sinirinizi burdakılerden cıkarmasanız mı acaba, yorum yapanlar sızın stres topunuz degıl bence.

Bide habıre basına gelirse minvalinde gızlı beddua ediyorsunuz insanlara. Ayıp.

İşine bak canim ya. Moralim bozma uzak ol. Bir gün başına gekirse sen çoook iyi ol iyi mi
Moralinizi bozacak birşey yazdığımı düşünmüyorum, bu tavırlarınızdan dolayı tepki çekiyorsunuz zaten. Yumuşak gelene zıt gitmek olmaz. İyi geceler dilerim, umarım acınız diner. İşinize siz bakın :)

Sadece çok sevdiğim bir kişiye Benzerliğin var o kadar. Allaha emanet byeeee

Rumuz benzeri kadın seni begenmiski sevdiğim üyeye benzer sadece o kişi. Konuyu bilmiyorsanız üzerine ne aliniyotsun? Sans teşekkür etmişim demek ki bilmediğini öncesi birsey var. Hadi uğurlarken ola

Rumuz benzeri kadın seni begenmiski sevdiğim üyeye benzer sadece o kişi. Konuyu bilmiyorsanız üzerine ne aliniyotsun? Sans teşekkür etmişim demek ki bilmediğini öncesi birsey var. Hadi uğurlarken ola
Ne yazdıgınızı anlamiyorum biliyor musunuz?

Kime beddua ettıgınızı merak ettim hepsi o. Uzerıme alınmadım mekanı cennet olsun yazdım gectım.
Bakınca bedduanızı hakedecek yorum göremedim ve sordum hepsi o.
Kimse sizi alttan almak zorunda degıl bu arada.

zor zamanlarimdi dedigim hic bir gun hicbir aci eminim senin derin acilarinla yaralarinla yarisamaz.
insani sevdiklerini kaybetme dusuncesi bile derinden sarsarken hepsini bir gecede kaybetmenin verdigi aciyi hissedemem elbet ama anlayabilirim.
yerinde olsaydim suan ne durumda olurdum bilmiyorum.
ayakta durma gayretin hayata tutunma çaban takdire şayan ve sen çok güçlu bir insansin.
eski konunda banliydim cevrim disi okurken cok uzulmustum bazi yorumlara yazmak istedim sana.
allah niyetini kabul etsin kardesinin ve tum aile fertlerinin yattigi yerleri nur la doldursun inşallah.

cok guzel bir sey yapmissiniz umarim bu iyiligin karsiligini hep gorursunuz.

ben bu konuda beddua goremedim ayrica, konu sahibinin konusunu sabote etmeye gerek yok.
Ben gordum. Ve sordum kim size ne dedi diye.
Soru sormak neden sabote olsun.

ablacim baska bir konuda olmus demek ki beddua olayi, niye uzattiniz anlayamadim. uye zaten genel manada hep icini dokuyor buraya. daha anlayisli olabilirsiniz.

Sizi tebrik ederim Allah kardeşinizi nur içinde yatırsın . Size de sağlık sıhhat ve huzur versin inşallah

Siz onlarin öbür dünyasını düşünüyorsunuz okul yaptırıyorsunuz . Rabbim sizin de iki cihaninizi da güzel eylesin her serden korusun.

Ama sen beni ağlattin. O kadar canim yanıyor ki sadece paylaşmak istedim geçen gün ve birkaç zavallı kişilik siz üzerime geldi. Allaha havale ettim onları. Teşekkür ederiz iyi ki varsin

Mekanı cennet olsun kardeşinizin, kardeşimin, sevdiklerimizin. Çok ortak acımız var sizinle.
Planladığınız şeye diyecek söz bulamıyorum; çok duygulandım, hüzünlendim, mutlu oldum, gurur duydum sizin adınıza. Harikasınız gerçekten. Kardeşinizin adı verilecek değil mi okula?

ablacim baska bir konuda olmus demek ki beddua olayi, niye uzattiniz anlayamadim. uye zaten genel manada hep icini dokuyor buraya. daha anlayisli olabilirsiniz.
Sen ne biliyorsun da yorum yapıyorsun negret ediyorum sen gibi lerden be yazıklar olsun bin kez! Bin kez dikiuorum Allah bu hadsiz lerin başına versin yaşadıklarımı inşallah ki kendinize gelin! Yeter Be yeter okul açıyoruz hala iğrenç yorumlar!' İnsan olun be fired bin kez şikayet et banlanayim ulan Allah var be bu kadar iğrenç olmayın zaballi olmayın lanet olsun be

Kırgınlığınızı ve kızgınlığınızı o kadar iyi anlıyorum ki. İnsanlar sınanmadıkları acılar üzerinden akıl vermeyi pek seviyorlar maalesef. Yaşamayan anlamıyor kim ne derse desin.

Kayıplarınız için çok üzgünüm. Cennet mekanları olsun. Siz de evladınızla birlikte bu acılarınıza az da olsa merhem olacak çok güzel günler yaşarsınız inşallah. Allah hayrınızı kabul etsin.

Geçen gün de banlandim bana Utanmaz yazan bir UTANMAZ peo üyesi kadın yüzünden ! Böyle ıgrebc zihniyete re yazıklar olsun !
Bilmeden içerik öğrenmeden banl ayan yönetici ! Keşke canımı yakan lari bi baksaydin
CANIMI YAKAN HERKES DİLERİM Kİ EN YAKIN ZAMAN DA SİZİN DE CANINIZ YANSIN İNŞALLAH! ŞİMDİ BAN LA NE YAPARSA N YAP ALLAH VAR BEDELİNİ ODETEÇEK 1 AYA KALMADAN BEKLEYEN GÖRÜN! !!

SON MESAJIM BU. BEDELSE İNŞALLAH ÖDEYiN!
Ne zaman acınızla ilgili konu açsanız üyeler sizi anlamak için elinden geleni yaptı, ailenizi kaybetmişsiniz, Allah sabır versin, kolay kolay üstesinden gelinebilecek bir şey değil yaşadıklarınız ama anlayıp dinlemeden her seferinde insanlara yaşadığınız acının aynısını dilediniz.

Kardeş acısı yaşadım ama şimdiye kadar kimseye dilemedim.
Baba acısı yaşadım ama şimdiye kadar kimseye dilemedim.
Annem birkaç ay önce ölüyordu, kimseye dilemedim, ki ailemde ölenler geriye kalanlardan çok daha fazla.
Bence benden çok daha fazla acı yaşayanlarda vardır ama ağızlarından aynı acıyı yaşayın lafını duymadım, zira acı çeken o acının insanı ne hale getirdiğini bilir, kimseye dilemez.

Bir de süre vermişsiniz şaka gibisiniz ama merak etmeyin, alıntıladığınız üyeye haksız yere çıkış yapıp acıyla sınanmasını istediğinizden kabul olmayacaktır.

Üyeliğiniz iptal edilmiştir, bana da beddua edebilirsiniz, ben şerbetliyim bir şey olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…