- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Sinirinizi burdakılerden cıkarmasanız mı acaba, yorum yapanlar sızın stres topunuz degıl bence.İşine bak canim ya. Moralim bozma uzak ol. Bir gün başına gekirse sen çoook iyi ol iyi mi
Moralinizi bozacak birşey yazdığımı düşünmüyorum, bu tavırlarınızdan dolayı tepki çekiyorsunuz zaten. Yumuşak gelene zıt gitmek olmaz. İyi geceler dilerim, umarım acınız diner. İşinize siz bakın :)İşine bak canim ya. Moralim bozma uzak ol. Bir gün başına gekirse sen çoook iyi ol iyi mi
Sadece çok sevdiğim bir kişiye Benzerliğin var o kadar. Allaha emanet byeeeeTamam onlar hata etmiş ama sizde onlara beddua etmişsiniz yani. Sakince yorum yazana bile celallenip ters konuşmuşsunuz. Bu doğru mu? Bu acıları yaşamış biri olarak onların başına gelmeyi dilemek asıl gaddarlıktır bana göre. Bu acıların ağırlığını bilipte başkasınında yaşamasını istemek asıl acımasızlıktır bana göre. Bu forumda en üzüldüğüm insanlardan birisiniz anlıyorum atlatamıyorsunuz anlıyorum zor ama bunun yolu insanlara beddua etmekten geçmemeli.
Anlayamadım kime bir benzerliğim var? Sizde Allaha emanet olun.Sadece çok sevdiğim bir kişiye Benzerliğin var o kadar. Allaha emanet byeeee
Rumuz benzeri kadın seni begenmisHer yazılanı dusunecek kadar ince fikirli degılım, gordugume bakarım hep.
Eskiden uzen uzmus, sımdı herkes hayır dua ediyor size bu konuda.. hala saga sola beddua ediyorsunuz enteresan geldi oyuzden.
Dikkatimı cekınce sorayım dedım.
Hayırlısı.
Ne yazdıgınızı anlamiyorum biliyor musunuz?Rumuz benzeri kadın seni begenmiski sevdiğim üyeye benzer sadece o kişi. Konuyu bilmiyorsanız üzerine ne aliniyotsun? Sans teşekkür etmişim demek ki bilmediğini öncesi birsey var. Hadi uğurlarken ola
Ben gordum. Ve sordum kim size ne dedi diye.cok guzel bir sey yapmissiniz umarim bu iyiligin karsiligini hep gorursunuz.
ben bu konuda beddua goremedim ayrica, konu sahibinin konusunu sabote etmeye gerek yok.
Ne yazdıgınızı anlamiyorum biliyor musunuz?
Kime beddua ettıgınızı merak ettim hepsi o. Uzerıme alınmadım mekanı cennet olsun yazdım gectım.
Bakınca bedduanızı hakedecek yorum göremedim ve sordum hepsi o.
Kimse sizi alttan almak zorunda degıl bu arada.
Ama sen beni ağlattin. O kadar canim yanıyor ki sadece paylaşmak istedim geçen gün ve birkaç zavallı kişilik siz üzerime geldi. Allaha havale ettim onları. Teşekkür ederiz iyi ki varsinzor zamanlarimdi dedigim hic bir gun hicbir aci eminim senin derin acilarinla yaralarinla yarisamaz.
insani sevdiklerini kaybetme dusuncesi bile derinden sarsarken hepsini bir gecede kaybetmenin verdigi aciyi hissedemem elbet ama anlayabilirim.
yerinde olsaydim suan ne durumda olurdum bilmiyorum.
ayakta durma gayretin hayata tutunma çaban takdire şayan ve sen çok güçlu bir insansin.
eski konunda banliydim cevrim disi okurken cok uzulmustum bazi yorumlara yazmak istedim sana.
allah niyetini kabul etsin kardesinin ve tum aile fertlerinin yattigi yerleri nur la doldursun inşallah.
Ya bi git uzak ol be!ablacim baska bir konuda olmus demek ki beddua olayi, niye uzattiniz anlayamadim. uye zaten genel manada hep icini dokuyor buraya. daha anlayisli olabilirsiniz.
Sen ne biliyorsun da yorum yapıyorsun negret ediyorum sen gibi lerden be yazıklar olsun bin kez! Bin kez dikiuorum Allah bu hadsiz lerin başına versin yaşadıklarımı inşallah ki kendinize gelin! Yeter Be yeter okul açıyoruz hala iğrenç yorumlar!' İnsan olun be fired bin kez şikayet et banlanayim ulan Allah var be bu kadar iğrenç olmayın zaballi olmayın lanet olsun beablacim baska bir konuda olmus demek ki beddua olayi, niye uzattiniz anlayamadim. uye zaten genel manada hep icini dokuyor buraya. daha anlayisli olabilirsiniz.
Geçen gün de banlandim bana Utanmaz yazan bir UTANMAZ peo üyesi kadın yüzünden ! Böyle ıgrebc zihniyete re yazıklar olsun !
Bilmeden içerik öğrenmeden banl ayan yönetici ! Keşke canımı yakan lari bi baksaydin
CANIMI YAKAN HERKES DİLERİM Kİ EN YAKIN ZAMAN DA SİZİN DE CANINIZ YANSIN İNŞALLAH! ŞİMDİ BAN LA NE YAPARSA N YAP ALLAH VAR BEDELİNİ ODETEÇEK 1 AYA KALMADAN BEKLEYEN GÖRÜN! !!
Ne zaman acınızla ilgili konu açsanız üyeler sizi anlamak için elinden geleni yaptı, ailenizi kaybetmişsiniz, Allah sabır versin, kolay kolay üstesinden gelinebilecek bir şey değil yaşadıklarınız ama anlayıp dinlemeden her seferinde insanlara yaşadığınız acının aynısını dilediniz.SON MESAJIM BU. BEDELSE İNŞALLAH ÖDEYiN!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?