Kalbi guzel insanlara...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Merhabalar. Yaşadığım acıları ölümleri travma lari hep burada yazdım. Öyle güzel insanlar var ki acıma dost oldular Allah yollarını aydınlık etsin. Kalpler i simsiyah bencil acımasız kişiler de burada bile canımı yaktılar. Allaha havale ettim onları sadece..
Canım kardeşim 4 ay önce kaybettim ve kendisine ait 2 evi vardı. Bugün onları sattım. Bir okul yaptırmak için görüştük onaylandı. Cok mutluyum dilerim ki sevabı kendisine gitsin. Ayrıca bana buradan destek olan kişiler iyi ki varsınız.

Mükemmel bir kalbiniz var Rabbim yolunuzu daima açık etsin. Hayrinizi kabul etsin

Hayatımda ki en sevdiğim kişileri kaybettim. Bazı tipler sukret herkesin acısı var dedi. Yahu ben kimseye karisma dim be sadece canim yanarken kendi acik yazdım. Allahım sen şahitlik et ki tek laf etmediğim halde beddua ettin dediler. Allaha havale ettim onları

Mekanı cennet olsun yaptıgınız o kadar guzel bırsey ki helal olsun

Başınız sağolsun. Buradan yazdıklarınızı okumuştum. Tüm ailenizi ve en son kardeşinizi kaybetmiş, derin üzüntüler yaşamışsınız.Allah sabır versin.
Kardeşiniz adına yapacağınız hayır çok güzel olmuş. Allah kabul etsin. Nur içinde yatsın.

Tül hayırlar im kalbinde insanlık barındıran herkese bin kat Hayır olsun... ama aa burada bile canımı yakan her kişi Allaha havale ediyorum.... BEKLE VE GÖR. .. diyorum.

Allah hayrınızı kabul etsin, sizden razı olsunuz. Biricik ailenizin mekanları cennet olsun inşallah.

Tamam onlar hata etmiş ama sizde onlara beddua etmişsiniz yani. Sakince yorum yazana bile celallenip ters konuşmuşsunuz. Bu doğru mu? Bu acıları yaşamış biri olarak onların başına gelmeyi dilemek asıl gaddarlıktır bana göre. Bu acıların ağırlığını bilipte başkasınında yaşamasını istemek asıl acımasızlıktır bana göre. Bu forumda en üzüldüğüm insanlardan birisiniz anlıyorum atlatamıyorsunuz anlıyorum zor ama bunun yolu insanlara beddua etmekten geçmemeli.

İşine bak canim ya. Moralim bozma uzak ol. Bir gün başına gekirse sen çoook iyi ol iyi mi

Daha once çoook canımı yaktılar haberin yok o yüzden yorum öncesi bir düşün düşün bu kişi ne demek istedi diye !
Her yazılanı dusunecek kadar ince fikirli degılım, gordugume bakarım hep.

Eskiden uzen uzmus, sımdı herkes hayır dua ediyor size bu konuda.. hala saga sola beddua ediyorsunuz enteresan geldi oyuzden.
Dikkatimı cekınce sorayım dedım.
Hayırlısı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…