Mükemmel bir kalbiniz var Rabbim yolunuzu daima açık etsin. Hayrinizi kabul etsinMerhabalar. Yaşadığım acıları ölümleri travma lari hep burada yazdım. Öyle güzel insanlar var ki acıma dost oldular Allah yollarını aydınlık etsin. Kalpler i simsiyah bencil acımasız kişiler de burada bile canımı yaktılar. Allaha havale ettim onları sadece..
Canım kardeşim 4 ay önce kaybettim ve kendisine ait 2 evi vardı. Bugün onları sattım. Bir okul yaptırmak için görüştük onaylandı. Cok mutluyum dilerim ki sevabı kendisine gitsin. Ayrıca bana buradan destek olan kişiler iyi ki varsınız.
Teşekkür ederim canım... Kardeşimin ailemin cennet olsun mekanları. ..Mükemmel bir kalbiniz var Rabbim yolunuzu daima açık etsin. Hayrinizi kabul etsin
Teşekkür ederim.. Acima acısı gibi hassas olan herkesin sevabı olsun. Senin de hayrin olsun biliyorum hep yanimda sin.Ne güzel. Allah kardeşinizin mekanını cennet eylesin. Bu aci kaybın içinde ne güzel düşünmüşsünüz
Teşekkür ederim.. Acima acısı gibi hassas olan herkesin sevabı olsun. Senin de hayrin olsun biliyorum hep yanimda sin.
Mekanı cennet olsunMerhabalar. Yaşadığım acıları ölümleri travma lari hep burada yazdım. Öyle güzel insanlar var ki acıma dost oldular Allah yollarını aydınlık etsin. Kalpler i simsiyah bencil acımasız kişiler de burada bile canımı yaktılar. Allaha havale ettim onları sadece..
Canım kardeşim 4 ay önce kaybettim ve kendisine ait 2 evi vardı. Bugün onları sattım. Bir okul yaptırmak için görüştük onaylandı. Cok mutluyum dilerim ki sevabı kendisine gitsin. Ayrıca bana buradan destek olan kişiler iyi ki varsınız.
Kimse canınızı yakacak bisey yazmamıs ama?Tül hayırlar im kalbinde insanlık barındıran herkese bin kat Hayır olsun... ama aa burada bile canımı yakan her kişi Allaha havale ediyorum.... BEKLE VE GÖR. .. diyorum.
Daha once çoook canımı yaktılar haberin yok o yüzden yorum öncesi bir düşün düşün bu kişi ne demek istedi diye !Kimse canınızı yakacak bisey yazmamıs ama?
Tamam onlar hata etmiş ama sizde onlara beddua etmişsiniz yani. Sakince yorum yazana bile celallenip ters konuşmuşsunuz. Bu doğru mu? Bu acıları yaşamış biri olarak onların başına gelmeyi dilemek asıl gaddarlıktır bana göre. Bu acıların ağırlığını bilipte başkasınında yaşamasını istemek asıl acımasızlıktır bana göre. Bu forumda en üzüldüğüm insanlardan birisiniz anlıyorum atlatamıyorsunuz anlıyorum zor ama bunun yolu insanlara beddua etmekten geçmemeli.Hayatımda ki en sevdiğim kişileri kaybettim. Bazı tipler sukret herkesin acısı var dedi. Yahu ben kimseye karisma dim be sadece canim yanarken kendi acik yazdım. Allahım sen şahitlik et ki tek laf etmediğim halde beddua ettin dediler. Allaha havale ettim onları
❤❤❤❤Allah hayrınızı kabul etsin, sizden razı olsunuz. Biricik ailenizin mekanları cennet olsun inşallah.
İşine bak canim ya. Moralim bozma uzak ol. Bir gün başına gekirse sen çoook iyi ol iyi miTamam onlar hata etmiş ama sizde onlara beddua etmişsiniz yani. Sakince yorum yazana bile celallenip ters konuşmuşsunuz. Bu doğru mu? Bu acıları yaşamış biri olarak onların başına gelmeyi dilemek asıl gaddarlıktır bana göre. Bu acıların ağırlığını bilipte başkasınında yaşamasını istemek asıl acımasızlıktır bana göre. Bu forumda en üzüldüğüm insanlardan birisiniz anlıyorum atlatamıyorsunuz anlıyorum zor ama bunun yolu insanlara beddua etmekten geçmemeli.
Her yazılanı dusunecek kadar ince fikirli degılım, gordugume bakarım hep.Daha once çoook canımı yaktılar haberin yok o yüzden yorum öncesi bir düşün düşün bu kişi ne demek istedi diye !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?