Kalbi kırılmış hissediyor

Sessizzz09876

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2017
116
27
13
nişanlımla kavga ettik bn birşey olduğunu sanıp onu merak edip nerde olduğunu sordum o bna işim var müsait değilim arama diyo sonrada bna kızıyo ya bunu yazacağına nerde olduğunu söylese döncem dese ölür sanki bu saatte bn uyuyo sanarken dışarda bide küfür ediyo yok bn saygısız mısım rezil etmişim onu bn her konuda destek veriyorum maddi manevi o bunları görmezden gelip bağırıyor aslında iyi bir ilişkimiz var sever bni yok demez birseyime ama bazen geliyorlar işte Of çok moralimi bozdu kızlar ya

Arada böyle anlaşmazlıklar olur bence büyütmemek lazım. Sizinki direk iletişimsizlikten kaynaklı küçük bi anlaşmazlık gibi geldi bana

Bu saate nerdeymis ki musait degilim diyo
Bide kufür ediyo biraz işkillendim....

Sevgilisine küfür eden bir erkeğin o kızı sevdiğine beni kimse inandıramaz bence sende inanma bunun bahanesi olmaz.Yaşlar küçük galiba yerinde olsam tekrar gözden geçiririm bu ilişkiyi

Nerde olduğunu söylemiyor, sen arayınca tersliyo küfrediyo falan ama seni çok seviyo ve aslında iyi bir ilişkiniz var. hmm anlıoreee

Sevgilisine küfür eden bir erkeğin o kızı sevdiğine beni kimse inandıramaz bence sizde inanmayın bunun bahanesi olmaz.Yaşlar küçük galiba yerinde olsam tekrar gözden geçiririm bu ilişkiyi
Yas 24 canım işte ters gidilmesini sevmiyor bnde inatım netlik isterim surdayım burdayım söylck bn ters gidince oda bna inat gitti mevzu bu aslında normalde herkese hırlar bna birşey demez ne zaman inatlık yapsam böyle oluyor bn gece arkadaşlarıyla çok çıkmasını sevmiyorum hepsi bekar

Nerde olduğunu söylemiyor, sen arayınca tersliyo küfrediyo falan ama seni çok seviyo ve aslında iyi bir ilişkiniz var. hmm anlıoreee
Ya aslında söylerdi de bn biraz fazla aradım galiba inada bindirdim oda işim var deyince niye beklemiyorsun diyor 10 dk sonra döndü ama çoktan kızdırmıştım erkek arkadaşıyla birlikte Emin'im yani

Kendini kandırıyosun sadece.Yarın öbürgün sana şiddet uygulasa ama çok sinirlendirdim deyip affedecek gibisin.Istediğin kadar sinirlendir seven erkek hatta seven demeyelim de düzgün bi erkek kimseye küfür etmez sevgilisine hele hiç etmez.Sen bi düşün bunu mantıklı değil kabullenmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…