- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.218
- 68
- 41
- Konu Sahibi Mutlulukmu
Mutluluk mu arkadaşım özel mesaj yazabilir miyim sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlulukmu soyle kalk bir Ya Allah de kendine gel. Bir silkelen senin bebegin var kilo verdim ne demek. Bakacaksin kendine giyin yemegini ye makyajini yap ve al bebegini avmlerri parklari gez hava al. O adam biliyor senin aglayacagini sana blorf yapiyor. Sen ona desene tamam kabul ediyorum sen haklisin bosanalim diye. Agladigin icin seni gucsuz goruyor. ALLAH askina ne yaoacaksin o cirkeflerin arasinda. Dengesizler. Alsinlar ogullarini yasasinlar. Sende dpnuna kadar al o omurgasizin. Cikarkende soyle hepinizi bir araya gömsünler de.Merhaba,
Buraya yeni üye oldum yazma amacım konuşacak kimsem yok ve gerçekten tükenmek neymiş çok kötü yaşıyorum bu hissi.
6 yıldır evliyim ilk başta eşimin ailesi karşı çıktı karşı çıkma sebebi eşim bir süre kimseyle evlenmesin o süre içinde onlara ikinci ev araba vs. Sebeplerden karşı çıktılar evlilik olmasın diye bizi ayırmak için sürekli bni herkse kötü gösterdiler oğullarına buyu yapıp evlenmişim kandırmışım parası için evlenmişim oysa eşimi tanıdığımda okuldan yeni mezun asgari ücret çalışan biriydi bnde çalışıyordum düğün sürecinde çokmyıprattılar ve evlendik
Altı yıl geçti bu süre içinde zoraki gidiyordum ama gittiğimde sürekli canım sıkılıyor geri geliyordum sürekli işte biz istemedik evlendiniz vs. Konularla ufak ufak laf sokmalar olunca evimde de huzurm kalmadı eşimi çok seviyordum bırakamadım inanın yemin ederim yazamyrm anlatamıyorum o yuzden detayları bile yazamıyorum dedikleri lafı hareketleri çünkü şuan dizleirmn üstüne düştüğümü hissedyrm
Geldik bugune 9 aylık oğlum var Bn bayramda gittiğimde k.b oğluma dedi sn buyuduğunde kötü insan olacaksın bize laf sayacaksın bnde dayanamadım ilk defa cevap verdim neden öyle dyrsn ddidm o daha iki aylık melek( gittiğim zaman iki aylıktı) nasıl ona öyle temenni de bulunursun kv. İle geçiştirdiler sustum ya sabır dedim iki gun sonra bana geldiler diğer torununa diyor sedef Muhammed falan boş gerçek olan sensin Bn durup kaldım yazıklar olsun dedim içimden ama tamamen bittiler kafamda derken dayanamadım görümcemr yazdım baban bunları dedi Bn çok kırıldım ne olursa olsun bnö oğluma laf sayamaz o daha kaç aylık onun ne kötülüğünü gördü de yaka çırpıyor bni mi deniyor kavga etmek için
Görümce olacak köpek kendi kulaklarıyla duydugu lafı inkar etti sn yalan söylüyorsun Bn bunlarla mesafe koydum gidip gelmedim
Aradan bir ay geçti diğer görümcem aradı açtım tlfnu an vatsaba yazmışsın adalet yerini bulur diye bizim kardeşimiz öldü sn onun için yazdın demi diye bni arayıp hesap soruyor
Birincisi Bn o kadar kötü bir insan değilim el değil sevdiğim adamın kardeşi için bunu düşünp yazayım
İkincisi asla öle bşy yazmadım diyelim yazıldı siz nasıl onu kendinize böylece bşy için yazıldığını düşünerek bir insana hesap sorarsnz kendimi kimseye anlatamadım haykırdım ama karşımdaki insanlar kalpleri kadar duydular bni
Bu laftan sonra tamamen bitirdim
Ta ki pazar gününe kadar görümcem o güne kadar devamlı huzursuz etti gitmyrm diye sürekli aradı mesaj çekti hakaretler suçlamalar oğlulaırnı kandırıp buyu yapıp evlendim hzıurlarını bozmuşum beynim yandı artık pazar günü kaynanam evime geldi oğlunun yanında herşeyi inkar etti dedikleri her lafı bna hakaretlerini ağladı sonuç olarak eşim bni sildi
Kaynanam allah rızası için anne diye sesimi etmedim sustum dinledim ama tükenmiştim halim yoktu itiraz edeyim yine oğlunun evi diye kalktı ymeke yaptım çayını yaptım oğluyla oturup yesin bnm boynumda oğlunun evinde aç gitti vebali olmasın diye
Kaynanam gittikten sonra eşime dedim annen baban lütfen git görüş neden bunu yapyrsn sn gitmediğin için bnden biliyorlar bana dsdi snde geleceksin Bn o kadar hakaretten sonra asla gelemem çünkü yine sıkıntı çıkacak böylesi daha iyi Bn aranızda olmayayım zaten onlarda bna diyor biz sni istemyrz
Eşim sabah kalktı boşanma savası açacağını söyledi babamı aradı gelin götürün bitti diye annem babam ağlıyor Bnm gözyaşlarım oğlumun üstüne akıyor üç günde iki kilo verdim hiç uyumadım sürekli ağladım çektiğim zulme
Şimdi çok kötüyüm ailem bna dyr sna ne hakaret etseler git görüş eşim aynı şeyi diyor sonuç olarak destek olacak kimsem kalmadı kimseyle görüşmüyorum evde elim kalkmıyor oğluma bakayım yıllarca çalıştım ev aldım borç ödedşn şimdi bna evde hakkım olmadığını söylüyorlar emeğimi yedirmediler bna huzur vermediler şimdi aynı evde iki yabancıyız sevdiğim adam benm üzülmeme göz yumdu şimdi ev arıyor gitmek için bnde sınavlara hazırlanıp tekrar işe başlayıp oğlumu alıp gidecegm çok yoruldum artık ailesi yuzunden gitmiyor bu evlilik sonu kötü bitmeden en doğrusunu bizim için çok üzgünüm ne ana ne baba ne kardeş kşmse yok yanımda ağlıyorum kimse anlamıyor şuan daha fazla yazamıyorum çok kötü oldum
Belki eşiniz yumusar eger yumusayipta barışırsanız kv ve kp in hicbir lafının altinda kalmayın. Eger ayrılırsaniz da calisan kadinmissiniz haklarinizi alın ailesiyle esi arasinda dengeyi kuramamis madem ailesine 2. Evi arabayi alirMerhaba,
Buraya yeni üye oldum yazma amacım konuşacak kimsem yok ve gerçekten tükenmek neymiş çok kötü yaşıyorum bu hissi.
6 yıldır evliyim ilk başta eşimin ailesi karşı çıktı karşı çıkma sebebi eşim bir süre kimseyle evlenmesin o süre içinde onlara ikinci ev araba vs. Sebeplerden karşı çıktılar evlilik olmasın diye bizi ayırmak için sürekli bni herkse kötü gösterdiler oğullarına buyu yapıp evlenmişim kandırmışım parası için evlenmişim oysa eşimi tanıdığımda okuldan yeni mezun asgari ücret çalışan biriydi bnde çalışıyordum düğün sürecinde çokmyıprattılar ve evlendik
Altı yıl geçti bu süre içinde zoraki gidiyordum ama gittiğimde sürekli canım sıkılıyor geri geliyordum sürekli işte biz istemedik evlendiniz vs. Konularla ufak ufak laf sokmalar olunca evimde de huzurm kalmadı eşimi çok seviyordum bırakamadım inanın yemin ederim yazamyrm anlatamıyorum o yuzden detayları bile yazamıyorum dedikleri lafı hareketleri çünkü şuan dizleirmn üstüne düştüğümü hissedyrm
Geldik bugune 9 aylık oğlum var Bn bayramda gittiğimde k.b oğluma dedi sn buyuduğunde kötü insan olacaksın bize laf sayacaksın bnde dayanamadım ilk defa cevap verdim neden öyle dyrsn ddidm o daha iki aylık melek( gittiğim zaman iki aylıktı) nasıl ona öyle temenni de bulunursun kv. İle geçiştirdiler sustum ya sabır dedim iki gun sonra bana geldiler diğer torununa diyor sedef Muhammed falan boş gerçek olan sensin Bn durup kaldım yazıklar olsun dedim içimden ama tamamen bittiler kafamda derken dayanamadım görümcemr yazdım baban bunları dedi Bn çok kırıldım ne olursa olsun bnö oğluma laf sayamaz o daha kaç aylık onun ne kötülüğünü gördü de yaka çırpıyor bni mi deniyor kavga etmek için
Görümce olacak köpek kendi kulaklarıyla duydugu lafı inkar etti sn yalan söylüyorsun Bn bunlarla mesafe koydum gidip gelmedim
Aradan bir ay geçti diğer görümcem aradı açtım tlfnu an vatsaba yazmışsın adalet yerini bulur diye bizim kardeşimiz öldü sn onun için yazdın demi diye bni arayıp hesap soruyor
Birincisi Bn o kadar kötü bir insan değilim el değil sevdiğim adamın kardeşi için bunu düşünp yazayım
İkincisi asla öle bşy yazmadım diyelim yazıldı siz nasıl onu kendinize böylece bşy için yazıldığını düşünerek bir insana hesap sorarsnz kendimi kimseye anlatamadım haykırdım ama karşımdaki insanlar kalpleri kadar duydular bni
Bu laftan sonra tamamen bitirdim
Ta ki pazar gününe kadar görümcem o güne kadar devamlı huzursuz etti gitmyrm diye sürekli aradı mesaj çekti hakaretler suçlamalar oğlulaırnı kandırıp buyu yapıp evlendim hzıurlarını bozmuşum beynim yandı artık pazar günü kaynanam evime geldi oğlunun yanında herşeyi inkar etti dedikleri her lafı bna hakaretlerini ağladı sonuç olarak eşim bni sildi
Kaynanam allah rızası için anne diye sesimi etmedim sustum dinledim ama tükenmiştim halim yoktu itiraz edeyim yine oğlunun evi diye kalktı ymeke yaptım çayını yaptım oğluyla oturup yesin bnm boynumda oğlunun evinde aç gitti vebali olmasın diye
Kaynanam gittikten sonra eşime dedim annen baban lütfen git görüş neden bunu yapyrsn sn gitmediğin için bnden biliyorlar bana dsdi snde geleceksin Bn o kadar hakaretten sonra asla gelemem çünkü yine sıkıntı çıkacak böylesi daha iyi Bn aranızda olmayayım zaten onlarda bna diyor biz sni istemyrz
Eşim sabah kalktı boşanma savası açacağını söyledi babamı aradı gelin götürün bitti diye annem babam ağlıyor Bnm gözyaşlarım oğlumun üstüne akıyor üç günde iki kilo verdim hiç uyumadım sürekli ağladım çektiğim zulme
Şimdi çok kötüyüm ailem bna dyr sna ne hakaret etseler git görüş eşim aynı şeyi diyor sonuç olarak destek olacak kimsem kalmadı kimseyle görüşmüyorum evde elim kalkmıyor oğluma bakayım yıllarca çalıştım ev aldım borç ödedşn şimdi bna evde hakkım olmadığını söylüyorlar emeğimi yedirmediler bna huzur vermediler şimdi aynı evde iki yabancıyız sevdiğim adam benm üzülmeme göz yumdu şimdi ev arıyor gitmek için bnde sınavlara hazırlanıp tekrar işe başlayıp oğlumu alıp gidecegm çok yoruldum artık ailesi yuzunden gitmiyor bu evlilik sonu kötü bitmeden en doğrusunu bizim için çok üzgünüm ne ana ne baba ne kardeş kşmse yok yanımda ağlıyorum kimse anlamıyor şuan daha fazla yazamıyorum çok kötü oldum
Bni yıkan üzen kimse demiyor bu insanlar neler yaptı o kadar hakaretten sonra nasıl gider görüşür gitmediğim için bunu kabul etmediğim için herks bna düşman ailem bile katlan diyor Bn bilsem ki bu evliliğe sebep olacak yine gitmem herks bir ben tekim ve bundan rahatsız olmuyorum bni yıkan haksızlığa uğramak söylenen her laf kaybolyr tek olay üstünde duruluyorsn kötüsün görüşmediğin için neden görüşmüyorum sizce diyrm unut diyorlar unut ne unuturm ne de giderim kaybedecek biri varsa eşim zaman geçtikçe Bn güçlü oluyorum Bn ona mükemmel eş oldum temizliği yemeği kıyafetleri neyi eksikti arkadaşlarım bile dyrdu eşin çok şanslı temiz ev guzel yemekler guzel eş ama yetmedi eşimeOkurken sinirim tepeme çıktı ailesinin de kocasının da canı cehenneme diyesi geliyor insanın.
Bu insanlar neden bu kadar kötü ?
Oğlun evlenmiş ne güzel ütüsünü yapan, yemeğini hazırlayan, çamaşırını yıkayan biri var artık . Valla cinsiyet ayrımı yapmak istemiyorum da çoğu erkek çocuğu anneye iş yüküdür, evlenince kayınvalideler geline teşekkür etmeli oğlumu aldın işten güçten kurtuldum ben diye. Nerde teşekkür bide üstüne geline eziyet ediyor çoğu.
Kusura bakma konuyu fazla dağıttım ama sinirim bozuldu gerçekten okuyunca konunu. O esin olacak adam büyük ihtimalle ailenin fikrini biliyordu seni mecbur bırakmak için boşanıyoruz dedi. Tamam de açsın davayı, Allah büyük elbet yoluna girer her şey. Eşin olacak ana kuzusu da istiyor ki sen ağlayıp per perişan olup yalvar yakar boylece ailesiyle görüşmeye ikna etmis olcak seni aklı sıra. Ben seninle evlendim o ailenin saçmalıklarını cekmek zorunda değilim de dik dur. İnan o evin de yarısını paşa paşa vermek zorunda, nafaka da vermek zorunda. Birde manevi tazminat aç, avukat arkadaşlar daha iyi akıl verir sana haklarınla ilgili. Ama nolursun kendini üzgün perisan gösterip o adamın seni sindirmesine fırsat verme.
Resmen ailem seni çarmıha da gerse görüşeceksin demis ya sefil adam. Hic banlanmadım banlanmak da istemiyorum da sırf ailesiyle görüşmek istemiyorsun diye üstelik haklı sebeplerin varken gelin alın kızınızı boşanıyoruz demek nasıl bir aptallıktır. Valla sal ipini gitsin yaşasın o cok sevdiği kıymetli ailesiyle.
Gene yazıyorum ama annem geldi aklıma.O da çok çekti beraber yaşamışlar 8 sene,7 senesinde ben de vardım.
Hala unutamıyor,merhaba-merhaba seviyesinde ,uzaktan akraba gibi muhabbetleri var.Bayramlarda gider bazen işi olmazsa kandilde gider.
Seninle Ayrılıp dönsem istedikleri olacaktı,ailem kabul ederdi ama tekrar evlilik fikrini savunurdu diyor.Şimdi çoğu şeyi aştık uzun zamandır baban da anladı huzurluyuz diyor.
Eşini seviyorsan ,acaba görev gibi gidip gelsen mi ?İnsanın ömründen yiyorlar.Ne bebeğinin bu günleri gelecek ne de evliliğinizin bu yılları,yaş zaten geçip gidiyor hızla
Acaba görev gbi görp gidip gelmek sorun değil ki her gittiğimde bir olay k. B olacak adam eşime dyr evin tapusu kimin üstünde daha neler neler sonra Bn diyorum bu adam ne demek istyr hepsi dönüp bna dyr sen hastasın tedavi olman lazım yani Bn neleri yutup gidip geldim yuzume kadın oğlumu kandırıp evlendin buyu yaptın diyor iki akıllıya bunu anlatın kabul ediyorsa bnde ederim ya Bn köle miyim yüzüme hakaret edilen yere gideyim hayat mı bu kimin için çekeyim arkamda durmayan yaşadığım herşeyi gördüğü halde ailesinin laflarıyla bna tedavi olman lazım delisin diyen koca için mi o ne yaptı bm içiniçinGene yazıyorum ama annem geldi aklıma.O da çok çekti beraber yaşamışlar 8 sene,7 senesinde ben de vardım.
Hala unutamıyor,merhaba-merhaba seviyesinde ,uzaktan akraba gibi muhabbetleri var.Bayramlarda gider bazen işi olmazsa kandilde gider.
Seninle Ayrılıp dönsem istedikleri olacaktı,ailem kabul ederdi ama tekrar evlilik fikrini savunurdu diyor.Şimdi çoğu şeyi aştık uzun zamandır baban da anladı huzurluyuz diyor.
Eşini seviyorsan ,acaba görev gibi gidip gelsen mi ?İnsanın ömründen yiyorlar.Ne bebeğinin bu günleri gelecek ne de evliliğinizin bu yılları,yaş zaten geçip gidiyor hızla
Acaba görev gbi görp gidip gelmek sorun değil ki her gittiğimde bir olay k. B olacak adam eşime dyr evin tapusu kimin üstünde daha neler neler sonra Bn diyorum bu adam ne demek istyr hepsi dönüp bna dyr sen hastasın tedavi olman lazım yani Bn neleri yutup gidip geldim yuzume kadın oğlumu kandırıp evlendin buyu yaptın diyor iki akıllıya bunu anlatın kabul ediyorsa bnde ederim ya Bn köle miyim yüzüme hakaret edilen yere gideyim hayat mı bu kimin için çekeyim arkamda durmayan yaşadığım herşeyi gördüğü halde ailesinin laflarıyla bna tedavi olman lazım delisin diyen koca için mi o ne yaptı bm içiniçin
Acaba görev gbi görp gidip gelmek sorun değil ki her gittiğimde bir olay k. B olacak adam eşime dyr evin tapusu kimin üstünde daha neler neler sonra Bn diyorum bu adam ne demek istyr hepsi dönüp bna dyr sen hastasın tedavi olman lazım yani Bn neleri yutup gidip geldim yuzume kadın oğlumu kandırıp evlendin buyu yaptın diyor iki akıllıya bunu anlatın kabul ediyorsa bnde ederim ya Bn köle miyim yüzüme hakaret edilen yere gideyim hayat mı bu kimin için çekeyim arkamda durmayan yaşadığım herşeyi gördüğü halde ailesinin laflarıyla bna tedavi olman lazım delisin diyen koca için mi o ne yaptı bm içiniçin
O kadar kötü durumdayım kimse içimdeki fırtınaları bilmiyor yaptıklarını kabul etmeyin bana şizofren hastası diyorlar yuzume bunu eşimle birlikte diyorlar allahım sen görHepsine maddi manevi tazminat davası açın umarım mesajları hakaretleri hala elinizdedir. Bu yuva kurtulacak gibi degil belli ki kocanız da adam değil sünepenin tekiymis. Keske bu hakaretlere hiç boyun egmeyip hepsinin cevabını verseydiniz. Tepenize bu kadar çıkmalarının sebebi sizin ailedir deyip susmanız çünkü. Yapacağınız şey evladınız için dimdik ayağa kalkıp iyi bir avukat bulmak. Daha iki aylık bebege böyle temennide bulunanlar büyüyünce neler etmez.
Bende onu yapmaya çalışıyorum ama galiba Bn bugun boşanmasam Bile birgun kesin olacak bu çünkü evde tek başıma oğlumla olmama Bike izin vermiyorlarBu ne biçim bi tavır ya ne insanlar var. Bırakın gidip gelmeyin ne demek o öyle. Stres torbası mısınız siz? Ailenizde nasıl destek olmaz aklım almıyor. Olayları bilmiyorlarsa anlatın herşeyi anınızda yer alsınlar . Hemen toplanın ailenizin yanına gidin. Çok değil bi kaç aya eşiniz kapınızda bitecek zaten eminim. Mutlu olun, herkese herşeye inat mutlu olun oğlunuzla.