- 19 Aralık 2018
- 103
- 45
- 18
- 35
- Konu Sahibi Mutlulukmu
Bn artık allaha havale ediyorum yaptıklarını kabul etmeyip bunları kafamda üretiyormuşum çok zoruma gidiyor buhaklısın . Çirkefmişler resmen.Allah yardımcın olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn artık allaha havale ediyorum yaptıklarını kabul etmeyip bunları kafamda üretiyormuşum çok zoruma gidiyor buhaklısın . Çirkefmişler resmen.Allah yardımcın olsun.
Durumunuz çok zor. Ama bunlara eyvallah etmemeniz lazım. İlahi adalet tecelli edecektir ama bunu beklemeyin. Bir yerde duymuştum psikiyatristlere gerçek hastalar değil onların hasta ettikleri gider diye. Çoğunlukla da öyle. Her şey bittikten sonra bir uzman desteği şart ama öncelikle gideceğiniz yer avukat olmalı. Evin de yarısı her halükarda sizin zaten. Serh koydurun ki sizden habersiz satmasınlar.O kadar kötü durumdayım kimse içimdeki fırtınaları bilmiyor yaptıklarını kabul etmeyin bana şizofren hastası diyorlar yuzume bunu eşimle birlikte diyorlar allahım sen gör
Nefesim kesildi dinlerken ...Allah yardımcınız olsun ne diyim.....eşine yazılar olsun...hepsi ailesinin kölesi gibi ya ....korler sağırlar herseyeMerhaba,
Buraya yeni üye oldum yazma amacım konuşacak kimsem yok ve gerçekten tükenmek neymiş çok kötü yaşıyorum bu hissi.
6 yıldır evliyim ilk başta eşimin ailesi karşı çıktı karşı çıkma sebebi eşim bir süre kimseyle evlenmesin o süre içinde onlara ikinci ev araba vs. Sebeplerden karşı çıktılar evlilik olmasın diye bizi ayırmak için sürekli bni herkse kötü gösterdiler oğullarına buyu yapıp evlenmişim kandırmışım parası için evlenmişim oysa eşimi tanıdığımda okuldan yeni mezun asgari ücret çalışan biriydi bnde çalışıyordum düğün sürecinde çokmyıprattılar ve evlendik
Altı yıl geçti bu süre içinde zoraki gidiyordum ama gittiğimde sürekli canım sıkılıyor geri geliyordum sürekli işte biz istemedik evlendiniz vs. Konularla ufak ufak laf sokmalar olunca evimde de huzurm kalmadı eşimi çok seviyordum bırakamadım inanın yemin ederim yazamyrm anlatamıyorum o yuzden detayları bile yazamıyorum dedikleri lafı hareketleri çünkü şuan dizleirmn üstüne düştüğümü hissedyrm
Geldik bugune 9 aylık oğlum var Bn bayramda gittiğimde k.b oğluma dedi sn buyuduğunde kötü insan olacaksın bize laf sayacaksın bnde dayanamadım ilk defa cevap verdim neden öyle dyrsn ddidm o daha iki aylık melek( gittiğim zaman iki aylıktı) nasıl ona öyle temenni de bulunursun kv. İle geçiştirdiler sustum ya sabır dedim iki gun sonra bana geldiler diğer torununa diyor sedef Muhammed falan boş gerçek olan sensin Bn durup kaldım yazıklar olsun dedim içimden ama tamamen bittiler kafamda derken dayanamadım görümcemr yazdım baban bunları dedi Bn çok kırıldım ne olursa olsun bnö oğluma laf sayamaz o daha kaç aylık onun ne kötülüğünü gördü de yaka çırpıyor bni mi deniyor kavga etmek için
Görümce olacak köpek kendi kulaklarıyla duydugu lafı inkar etti sn yalan söylüyorsun Bn bunlarla mesafe koydum gidip gelmedim
Aradan bir ay geçti diğer görümcem aradı açtım tlfnu an vatsaba yazmışsın adalet yerini bulur diye bizim kardeşimiz öldü sn onun için yazdın demi diye bni arayıp hesap soruyor
Birincisi Bn o kadar kötü bir insan değilim el değil sevdiğim adamın kardeşi için bunu düşünp yazayım
İkincisi asla öle bşy yazmadım diyelim yazıldı siz nasıl onu kendinize böylece bşy için yazıldığını düşünerek bir insana hesap sorarsnz kendimi kimseye anlatamadım haykırdım ama karşımdaki insanlar kalpleri kadar duydular bni
Bu laftan sonra tamamen bitirdim
Ta ki pazar gününe kadar görümcem o güne kadar devamlı huzursuz etti gitmyrm diye sürekli aradı mesaj çekti hakaretler suçlamalar oğlulaırnı kandırıp buyu yapıp evlendim hzıurlarını bozmuşum beynim yandı artık pazar günü kaynanam evime geldi oğlunun yanında herşeyi inkar etti dedikleri her lafı bna hakaretlerini ağladı sonuç olarak eşim bni sildi
Kaynanam allah rızası için anne diye sesimi etmedim sustum dinledim ama tükenmiştim halim yoktu itiraz edeyim yine oğlunun evi diye kalktı ymeke yaptım çayını yaptım oğluyla oturup yesin bnm boynumda oğlunun evinde aç gitti vebali olmasın diye
Kaynanam gittikten sonra eşime dedim annen baban lütfen git görüş neden bunu yapyrsn sn gitmediğin için bnden biliyorlar bana dsdi snde geleceksin Bn o kadar hakaretten sonra asla gelemem çünkü yine sıkıntı çıkacak böylesi daha iyi Bn aranızda olmayayım zaten onlarda bna diyor biz sni istemyrz
Eşim sabah kalktı boşanma savası açacağını söyledi babamı aradı gelin götürün bitti diye annem babam ağlıyor Bnm gözyaşlarım oğlumun üstüne akıyor üç günde iki kilo verdim hiç uyumadım sürekli ağladım çektiğim zulme
Şimdi çok kötüyüm ailem bna dyr sna ne hakaret etseler git görüş eşim aynı şeyi diyor sonuç olarak destek olacak kimsem kalmadı kimseyle görüşmüyorum evde elim kalkmıyor oğluma bakayım yıllarca çalıştım ev aldım borç ödedşn şimdi bna evde hakkım olmadığını söylüyorlar emeğimi yedirmediler bna huzur vermediler şimdi aynı evde iki yabancıyız sevdiğim adam benm üzülmeme göz yumdu şimdi ev arıyor gitmek için bnde sınavlara hazırlanıp tekrar işe başlayıp oğlumu alıp gidecegm çok yoruldum artık ailesi yuzunden gitmiyor bu evlilik sonu kötü bitmeden en doğrusunu bizim için çok üzgünüm ne ana ne baba ne kardeş kşmse yok yanımda ağlıyorum kimse anlamıyor şuan daha fazla yazamıyorum çok kötü oldum
Çok kötüyüm acıma değil sadece bu kadar tek oldugumu bilmiyordum zaman zaman çok ağır geliyor hiç bu kadar emek verdiğim ailem bni bu kadar uzakta tuttugunu bilmiyordum ablama yazdım az önce Bna yazdı sen hastasın tedavi ol o kadar ağır geldi ki artık kimseyi aramak istemyrm ailemi sildim bu kadarmışım onlar için içim acıyor yanıyor allahım bu haksızlıkları gör insanın kalbi taş olmalı Bn saatlerce ağlasam eşim kul hakkı demezSiz guclu bir kadinsiniz . Simdi esinize soyle yazin bence.
Ben, seni cocugumuzu ailem bildim . Elimden geleni yaptim . Anne babanda senin ailendir dogru, ama onlarin yeri ayri. Sen bizi ayri sevemedin.
Biz anlasamadik ailenle , ailen de beni sevmiyor. Sen ayri gorusebilirdin ailenle. Ama olmadi.
Saglik olsun ,ben cocugum icin yeniden ayaga kalkarim , seni de hic olmamissin gibi yok sayarim . Ben allaha birakiyorum o en adaletlisini yapar .
Ve bugun ilk adimi at . Guzel giyin ve gulumse . Hep dilinde ben yapabilirim .
İs icin iskurda, az da olsa cocuk yardimi yapan isler oluyor . Onlara idareten basvurabilirsin. Meslegin ne bu arada?
Kreslere bbelki yardimci abla olarak baslayabilirsin . Kendi cocugun da yaninda olur. Allah yolunu acik etsin .
Kendi ablan mi soyledi bunu?Çok kötüyüm acıma değil sadece bu kadar tek oldugumu bilmiyordum zaman zaman çok ağır geliyor hiç bu kadar emek verdiğim ailem bni bu kadar uzakta tuttugunu bilmiyordum ablama yazdım az önce Bna yazdı sen hastasın tedavi ol o kadar ağır geldi ki artık kimseyi aramak istemyrm ailemi sildim bu kadarmışım onlar için içim acıyor yanıyor allahım bu haksızlıkları gör insanın kalbi taş olmalı Bn saatlerce ağlasam eşim kul hakkı demez
Hayatımda ilk defa bu kadar gücümün olmadığını hissedyrm asla aciz kendşne acıyan biri değilim sadece kalkmayı beklyrm iyice ağlyrm ki içim temizlensin çok istyrm destek almayı ama çocukla gitmek zor yakın yerde yok içim aileme eşime yaşadıklarımahaksızlıklara öyle paramparça ki sevdiğim ddşdğşm adam bni kötü gördükçe mutlu oluyor keyfe geliyor anneme ağladım akşam oldu bi kere bile aramadı bu kadar mı yalnızmışım onkadar keşkem var ki keşke evlenmeseydim keşke maddi imkanım olsaydı herkesi arkamda bırakıp gitseydim bir insan yaşarken nasıl yaşamaz nefes almaz onu gördüm zoruma giden emek verdiğim ailem eşim siz ne zmsns bna bu kadar uzskmışsınız Bn niye sizi hep mükemmel görmüşüm niye hiç sizi sorguşamamışım ezan okunuyor allahım sen bna yardım et elim kalsın oğluma bakayımKendi ablan mi soyledi bunu?
Uzulme arkadasim oluyor malesef boyle insanlar . Kendi karalarini kararlarini kendin ver . Bu arada psikolojik destek te alabilirsin, toparlanmana yardim eder.
Agla tabi o da rahatlatir. Ama merak etme her gecenin sabahi var . Biraz sabret sonra ayaga guclu bir sekilde kalkarsin. Suan esinle beraber mi kaliyorsun . Hangi sehirdesin , sakincasi yoksa . Yani is bulma imkani acisindan soruyorum. Yarin erken deme ilk olarak is bakmaya bak . İskur varsa git basvur , cocugun oldugunuda belirt. Kreslere basvur dedigim gibi.Hayatımda ilk defa bu kadar gücümün olmadığını hissedyrm asla aciz kendşne acıyan biri değilim sadece kalkmayı beklyrm iyice ağlyrm ki içim temizlensin çok istyrm destek almayı ama çocukla gitmek zor yakın yerde yok içim aileme eşime yaşadıklarımahaksızlıklara öyle paramparça ki sevdiğim ddşdğşm adam bni kötü gördükçe mutlu oluyor keyfe geliyor anneme ağladım akşam oldu bi kere bile aramadı bu kadar mı yalnızmışım onkadar keşkem var ki keşke evlenmeseydim keşke maddi imkanım olsaydı herkesi arkamda bırakıp gitseydim bir insan yaşarken nasıl yaşamaz nefes almaz onu gördüm zoruma giden emek verdiğim ailem eşim siz ne zmsns bna bu kadar uzskmışsınız Bn niye sizi hep mükemmel görmüşüm niye hiç sizi sorguşamamışım ezan okunuyor allahım sen bna yardım et elim kalsın oğluma bakayım
Sen kimseye üzülme ama eşine üzül al karşına otur konuş dışarsını boşver benden yana ne sıkıntın varsa dök ikimizin arasında benm sana karşı olan kötülüğümü anlat bende tamam derim de son kez konşmayı dene annesinin baskısında yapıyordr umarım başkasınınki değilde eşinşn sana dönmesi dış sebeplerden dolayı asıl kötü olan şey bu olsa gerekMerhaba,
Buraya yeni üye oldum yazma amacım konuşacak kimsem yok ve gerçekten tükenmek neymiş çok kötü yaşıyorum bu hissi.
6 yıldır evliyim ilk başta eşimin ailesi karşı çıktı karşı çıkma sebebi eşim bir süre kimseyle evlenmesin o süre içinde onlara ikinci ev araba vs. Sebeplerden karşı çıktılar evlilik olmasın diye bizi ayırmak için sürekli bni herkse kötü gösterdiler oğullarına buyu yapıp evlenmişim kandırmışım parası için evlenmişim oysa eşimi tanıdığımda okuldan yeni mezun asgari ücret çalışan biriydi bnde çalışıyordum düğün sürecinde çokmyıprattılar ve evlendik
Altı yıl geçti bu süre içinde zoraki gidiyordum ama gittiğimde sürekli canım sıkılıyor geri geliyordum sürekli işte biz istemedik evlendiniz vs. Konularla ufak ufak laf sokmalar olunca evimde de huzurm kalmadı eşimi çok seviyordum bırakamadım inanın yemin ederim yazamyrm anlatamıyorum o yuzden detayları bile yazamıyorum dedikleri lafı hareketleri çünkü şuan dizleirmn üstüne düştüğümü hissedyrm
Geldik bugune 9 aylık oğlum var Bn bayramda gittiğimde k.b oğluma dedi sn buyuduğunde kötü insan olacaksın bize laf sayacaksın bnde dayanamadım ilk defa cevap verdim neden öyle dyrsn ddidm o daha iki aylık melek( gittiğim zaman iki aylıktı) nasıl ona öyle temenni de bulunursun kv. İle geçiştirdiler sustum ya sabır dedim iki gun sonra bana geldiler diğer torununa diyor sedef Muhammed falan boş gerçek olan sensin Bn durup kaldım yazıklar olsun dedim içimden ama tamamen bittiler kafamda derken dayanamadım görümcemr yazdım baban bunları dedi Bn çok kırıldım ne olursa olsun bnö oğluma laf sayamaz o daha kaç aylık onun ne kötülüğünü gördü de yaka çırpıyor bni mi deniyor kavga etmek için
Görümce olacak köpek kendi kulaklarıyla duydugu lafı inkar etti sn yalan söylüyorsun Bn bunlarla mesafe koydum gidip gelmedim
Aradan bir ay geçti diğer görümcem aradı açtım tlfnu an vatsaba yazmışsın adalet yerini bulur diye bizim kardeşimiz öldü sn onun için yazdın demi diye bni arayıp hesap soruyor
Birincisi Bn o kadar kötü bir insan değilim el değil sevdiğim adamın kardeşi için bunu düşünp yazayım
İkincisi asla öle bşy yazmadım diyelim yazıldı siz nasıl onu kendinize böylece bşy için yazıldığını düşünerek bir insana hesap sorarsnz kendimi kimseye anlatamadım haykırdım ama karşımdaki insanlar kalpleri kadar duydular bni
Bu laftan sonra tamamen bitirdim
Ta ki pazar gününe kadar görümcem o güne kadar devamlı huzursuz etti gitmyrm diye sürekli aradı mesaj çekti hakaretler suçlamalar oğlulaırnı kandırıp buyu yapıp evlendim hzıurlarını bozmuşum beynim yandı artık pazar günü kaynanam evime geldi oğlunun yanında herşeyi inkar etti dedikleri her lafı bna hakaretlerini ağladı sonuç olarak eşim bni sildi
Kaynanam allah rızası için anne diye sesimi etmedim sustum dinledim ama tükenmiştim halim yoktu itiraz edeyim yine oğlunun evi diye kalktı ymeke yaptım çayını yaptım oğluyla oturup yesin bnm boynumda oğlunun evinde aç gitti vebali olmasın diye
Kaynanam gittikten sonra eşime dedim annen baban lütfen git görüş neden bunu yapyrsn sn gitmediğin için bnden biliyorlar bana dsdi snde geleceksin Bn o kadar hakaretten sonra asla gelemem çünkü yine sıkıntı çıkacak böylesi daha iyi Bn aranızda olmayayım zaten onlarda bna diyor biz sni istemyrz
Eşim sabah kalktı boşanma savası açacağını söyledi babamı aradı gelin götürün bitti diye annem babam ağlıyor Bnm gözyaşlarım oğlumun üstüne akıyor üç günde iki kilo verdim hiç uyumadım sürekli ağladım çektiğim zulme
Şimdi çok kötüyüm ailem bna dyr sna ne hakaret etseler git görüş eşim aynı şeyi diyor sonuç olarak destek olacak kimsem kalmadı kimseyle görüşmüyorum evde elim kalkmıyor oğluma bakayım yıllarca çalıştım ev aldım borç ödedşn şimdi bna evde hakkım olmadığını söylüyorlar emeğimi yedirmediler bna huzur vermediler şimdi aynı evde iki yabancıyız sevdiğim adam benm üzülmeme göz yumdu şimdi ev arıyor gitmek için bnde sınavlara hazırlanıp tekrar işe başlayıp oğlumu alıp gidecegm çok yoruldum artık ailesi yuzunden gitmiyor bu evlilik sonu kötü bitmeden en doğrusunu bizim için çok üzgünüm ne ana ne baba ne kardeş kşmse yok yanımda ağlıyorum kimse anlamıyor şuan daha fazla yazamıyorum çok kötü oldum
Yazdım daha önceki cevaolaeımda var eşim sna ne hakaret ederlerse etsinler sen onlara iyi olacaksın gidip geleceksin görüşeceksn altı yıl onun hatrına gidip geldim görüştüm ama son zamanlarda onlardan çok ağır kelimeler duyunca tamamen kapattım kapılarımı ama izin vermwdiler huzurlu kalayım yedi yıl oldu ilk def iki ay onlardan uzak kalınca huzuru buldum ama hiç düşünemedim bana edeceklerini yaşadıklarım burda anlatmaya yetmiyor yüreğim de kalmamış yazmaya k. B olacaktır adamın tek derdi aldıgımız ev bnmde hakkım var diye adam huzurlu değil yıllarca çalıştım iki krediyi kapattım ev sadece oğullarının kaynana kıskançlıktan bşy göremiyorum kendime oğlunu kıskanyr bnden ve bnm oğluma aklınca sahiplenmeye çalışıyor bna soracaksın çoxuk bakmayı Bn herşeyin en iyisini bilirm o çıxugu sen doğurdun ama bana ver Bn bakayım bni bilsin diyor sürekli sen buyu yaptın kandırdın evlendin oğlumuzun parasını yiyorsun daha düne kadar Bn çalışıyordum beş aydır evdeyim çocuga bakyrm eşim dahil ev bnm git dyr annem babam elimizden bşy gelmez dyr tüm bunları kabul etmediğim için bna sen hastasın tedavi olman lazım dyrlar gidecek yerim olsa şuan çıkar giderim küçük bebekle nere gideyim bakımı uykusu sokakta kalsam bu çocugu ne yapsrım şuan onun için nefes alyrm yoksa bu kadar tek yalnız kalmışlıgın sonu bnde ağır olurdu sdece oğluma bnden sonra asla Bn GBi bakamaz diye yaşyrmSen kimseye üzülme ama eşine üzül al karşına otur konuş dışarsını boşver benden yana ne sıkıntın varsa dök ikimizin arasında benm sana karşı olan kötülüğümü anlat bende tamam derim de son kez konşmayı dene annesinin baskısında yapıyordr umarım başkasınınki değilde eşinşn sana dönmesi dış sebeplerden dolayı asıl kötü olan şey bu olsa gerek
Çok zor gerçekten ama ispatlayıp mahkemede evi senin ödediğin için evlilik birliğinde oldupun için mal paylaşımı mecbur olucaktr bebeğinde küçükse zaten sana verirler ama ailenin bu sefer seni kabıl etmesi arkanda durması lazım nerden bakarsan zor durumdasın rabbim yardımcın olsun inşallah allah gönlünü ferahlatır imtihandasın sabretYazdım daha önceki cevaolaeımda var eşim sna ne hakaret ederlerse etsinler sen onlara iyi olacaksın gidip geleceksin görüşeceksn altı yıl onun hatrına gidip geldim görüştüm ama son zamanlarda onlardan çok ağır kelimeler duyunca tamamen kapattım kapılarımı ama izin vermwdiler huzurlu kalayım yedi yıl oldu ilk def iki ay onlardan uzak kalınca huzuru buldum ama hiç düşünemedim bana edeceklerini yaşadıklarım burda anlatmaya yetmiyor yüreğim de kalmamış yazmaya k. B olacaktır adamın tek derdi aldıgımız ev bnmde hakkım var diye adam huzurlu değil yıllarca çalıştım iki krediyi kapattım ev sadece oğullarının kaynana kıskançlıktan bşy göremiyorum kendime oğlunu kıskanyr bnden ve bnm oğluma aklınca sahiplenmeye çalışıyor bna soracaksın çoxuk bakmayı Bn herşeyin en iyisini bilirm o çıxugu sen doğurdun ama bana ver Bn bakayım bni bilsin diyor sürekli sen buyu yaptın kandırdın evlendin oğlumuzun parasını yiyorsun daha düne kadar Bn çalışıyordum beş aydır evdeyim çocuga bakyrm eşim dahil ev bnm git dyr annem babam elimizden bşy gelmez dyr tüm bunları kabul etmediğim için bna sen hastasın tedavi olman lazım dyrlar gidecek yerim olsa şuan çıkar giderim küçük bebekle nere gideyim bakımı uykusu sokakta kalsam bu çocugu ne yapsrım şuan onun için nefes alyrm yoksa bu kadar tek yalnız kalmışlıgın sonu bnde ağır olurdu sdece oğluma bnden sonra asla Bn GBi bakamaz diye yaşyrm