• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbi kırılmış hissediyor

Kendini kandırıyosun sadece.Yarın öbürgün sana şiddet uygulasa ama çok sinirlendirdim deyip affedecek gibisin.Istediğin kadar sinirlendir seven erkek hatta seven demeyelim de düzgün bi erkek kimseye küfür etmez sevgilisine hele hiç etmez.Sen bi düşün bunu mantıklı değil kabullenmen
Uzun zamandır kavgamız yoktur genelde anlaşırız galiba bide arkadaşıyla ilgili sıkıntı var bna patladı gibi oldu

Azıcık olabilir ya aslında bnde hatalıyım biraz bn lafın evirip çevrilmesini sevmem surdayım burdayım okadar net isterim oda dolandırmayı tercih etti işim var bilmem ne bnmde en sinir olduğum sey
Buradan arkadaşları yanında çok sık aranmasının hoşuna gitmediğini ve çirkinleştiğini öğrenmiş oldun.
O zaman gitmeden önce haber vermesini öğret.
Biz de yaşadık bu tarz problemleri,ama eğitim her şeydir.
Kabalaşmasına asla izin verme bir daha ,şimdiden konuş bu konuyu.

Uzun zamandır kavgamız yoktur genelde anlaşırız galiba bide arkadaşıyla ilgili sıkıntı var bna patladı gibi oldu

E madem sorun yok niye konu açtınız ki buraya? Şahsen durduk yere küfretmenin bence hiçbir haklı bahanesi yok, ilişkide ne saygı kalıyor ne sevgi. Ben eski erkek arkadaşıma bir kavga sırasında dayanamayıp küfürlü bir söz söylemiştim de binlerce kez özür dilemiştim sonra. Hala nasıl ağzımdan kaçtı şaşırırım. :KK48: Sürekli küfür alışkanlık halindeyse çok kötü. Ama siz her şeye bahane bulacak gibisiniz zaten, o yüzden ileride pişman olmamanızı dilerim sadece.

Buradan arkadaşları yanında çok sık aranmasının hoşuna gitmediğini ve çirkinleştiğini öğrenmiş oldun.
O zaman gitmeden önce haber vermesini öğret.
Biz de yaşadık bu tarz problemleri,ama eğitim her şeydir.
Kabalaşmasına asla izin verme bir daha ,şimdiden konuş bu konuyu.
İşte bnde anlam veremedim normalde haber verir bugün birşey oldu adama belkide önemli bir konu vardı bu kadar tepki verdi bilmiyorum

E madem sorun yok niye konu açtınız ki buraya? Şahsen durduk yere küfretmenin bence hiçbir haklı bahanesi yok, ilişkide ne saygı kalıyor ne sevgi. Ben eski erkek arkadaşıma bir kavga sırasında dayanamayıp küfürlü bir söz söylemiştim de binlerce kez özür dilemiştim sonra. Hala nasıl ağzımdan kaçtı şaşırırım. :KK48: Sürekli küfür alışkanlık halindeyse çok kötü. Ama siz her şeye bahane bulacak gibisiniz zaten, o yüzden ileride pişman olmamanızı dilerim sadece.
Çok sinirli ve üzgündüm sizden başka konuşabilecek kimsem Yok :(

Sizi seviyor ama küfür ediyor ? Biraz fazla ironik değil mi sizce de ? Saygısızlıktır bu resmen

Dert diye konu aciyorsunuz 5 dakika sonra adami savunmaya basliyorsunuz. "Yok aslinda o cok iyidir, ben inatciyim, normalde yapmaz." Bilmem ne bilmem ne... Biraz sonra kendime zorla kufur ettirdim suclu benim bile dersiniz.

Kufur yemeye alişiksaniz, dokunmuyorsa bizce problem yok. Bi daha kufur yememek icin inatcilik yapmazsiniz bundan sonra madem.

Hadi siz ben kızdırdım diyorsunuz bakalım o bende fazla ileri gittim kalbini kırdım S Sessizzz09876 ' ın dicek mi :110:

nişanlımla kavga ettik bn birşey olduğunu sanıp onu merak edip nerde olduğunu sordum o bna işim var müsait değilim arama diyo sonrada bna kızıyo ya bunu yazacağına nerde olduğunu söylese döncem dese ölür sanki bu saatte bn uyuyo sanarken dışarda bide küfür ediyo yok bn saygısız mısım rezil etmişim onu bn her konuda destek veriyorum maddi manevi o bunları görmezden gelip bağırıyor aslında iyi bir ilişkimiz var sever bni yok demez birseyime ama bazen geliyorlar işte Of çok moralimi bozdu kızlar ya :KK43:
ayrıl.

Back
X