Kalbim 4 Mevsim star tv

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
34
Eskişehir
Ayça varlıer
Kaan Çakır
Bülent Emin Yarar
Merve Oflaz

Dizide yer alan diğer oyuncular ise ; Tülay Bursa, Gülen Karaman ,Kaan Çakır ,Mehmet Mehmetof ve Sedat Orhan.

“Ali Ulvi Hünkar” bile bu diziyi izlemek için yeterli bir sebep zira kendisi Yeditepe İstanbul gibi bir ekran klasiğine imza atmış, Gözyaşı Çetesi gibi alternatif işlerle adından söz ettirmişti. Ayça Varlıer ve Bülent Emin Yarar gibi yetenekli iki ismin oyunculuğuna zaten laf söylenmez.

Bildiğim kadarıyla dizide eşiyle sorunları olan ve babasıyla yıllardır görüşmeyen ana karakterimiz göğüs kanserine yakalanıyor ve bir şekilde baba evine dönmek zorunda kalıyor. Ayça Varlıer’in canlandırdığı genç kadın bir yandan kanserle savaşırken diğer yandan da geçmişiyle yüzleşiyor. Dizinin hikayesinin yanı sıra satır aralarını da şimdiden merak ediyorum.

Bu dizide bir de Yeditepe İstanbul’da Yusuf’un tiradlarını anımsatacak bir laf cambazı olursa ne kadar da güzel olur. Bülent Emin Yarar’ın canlandırdığı karakterde bu potansiyelin olduğunu düşünüyorum, yine de izleyince göreceğiz bu kez Hünkar bize neler sunmuş...

Sözün özü, bu diziye dikkat, aman zaplarken kaçmasın...

Son bir not: Dizinin Ocak ayında Star tv’de yayınlanması planlanıyor.

Son düzenleme:
Ben diziyi çok beğendim.Sağlam bir kadro,konu da değişik geldi....

Bende begendim bazi diziler gibi erken final yapmaz ins.ama varmisin yokmusundan cikan merve oflaz yerine egitim almis birisi olsaydi bence daha iyi olurdu.

bende izledim ve begendım değişik geldı banada merk edıyorum bakalım diğer bölümü. kız babasını anlayacak bence

reytinglerine baktım da yanlış bakmadıysam çok düşük gelmiş

bende hafta sonu tekrarını izledim bende begendim
duygulandım.ama pek tutulmamış galiba.
bakalım kaldıracaklarmı.

dikkat ettinizni kızlar yaprak dökümünde alı rızaların evinde çekiliyor dizi.izlediyseniz hatırlarsınız. gerçi son bölümlerinde evi modernleştırmişti leyla le kocası .ama bu dizide evi eski haline döndürmüşler.

Kemal Hoca, Arka Sıradakilerde baslıyormus senin bu dizide ne isin var yahu..

Hangi gün oynuyordu kızlar bende izlemek istiyordum ama kacırdım.

ben de bugün öğlen tekrarını izlerken fark ettim..yaprak dökümündeki ev..umarım uzun ömürlü bi dizi olur..genelde starınkiler pek uzun ömürlü olmuyo ya..

okadar dizi izledim ama bu dizi gibi sacma sapan gercek hayattan uzak bir dizi görmedim

yok yok sitcom ceviriyolarda bize söylemiyorlar kesin

kizim zaten kocan seni elin adamiyla elele görmüs adamin kafasina kalasi gecirmis, cinnet geciriyo, sen kalk kocana galiba ona asik oluyorum de bu sahnede arkadan sitkomlardaki gülme efekti eksik

sonra kocan seni yeni aldatmis, sen daha yeni kanser oldugunu ögrenmissin, kardesin öbür taraftan dayakci nisanlisina dönmüs sen ne yapiyosun

doktor hastanede ne dedi o daha 2 gündür tanidigin adama
düserken basina darbe almis yatsin kalkmasin hic (ne düserkeni cinnet geciren koca kalasi kafasina vurmamismiydi)

ve sen ne yapiyon daha 2 gün bile olmadan o tanimadigin inmidir cinmidir katilmi sapikmi bilmedigin adamla ve adam üstelik yatmasi gerekirken ,hastaneden cikarcikmaz
elele topuklarini birbirine degdirerek ziplaya oyna kosuyosunuz liseli asiklar gibi:119::118::103:
istanbulun altini üstüne getiriyonuz :100:

ya o babaya ne demeli okadar utanc verici bir olayi kizina dahi anlatmamis yillarca
ama ne hikmetse aldatildigini lokantasinda bütün calisanlarinin müsterilerin önünde en ince ayrintisina kadar anlatiyo

o kocaya zaten bise diyemiyorum cok uzun oldu onada kocaman bir peeeessss

ya gercekten tv nin arkasindan bakinca gercekten cokmu salak görünüyoruz biz seyirciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…