• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim acıyor abartiyormuyum haklimiyim ?

gerçekten inanılmaz abartmışsınız kalbim acıyor falan nedir ben de adam aldattı sandım :işsiz: hediyeyi okuyunca da adama boxer mı aldılar acaba dedim :D adettendir biz de öyle samimi olmasak da ya da olsak da yüz yüze bakıyoruz sonuçta diye hediye alıp veriyoruz.Bu kıskançlık yüzünden ilişkiyi yıpratmaktan kaçınıyorsunuz ama bence öyle sanıyosunuz sadece , biraz kendinizi törpüleyin çok abartı bu kadarı

Benimde doğumda hastaneye eşimle beraber arkadaşının eski sevgilisi geldi elinde hediye! Tanımam etmem, mecbur bi sohbet edildi, yanlız geldiğine çok sinir oldum 😒 sonra kız gidince yanımda doğum yapmış bi bayanda vardı odadan çıkıp gideceğimiz zaman annemle hediyeyi ona verdirttim😁 Niyeti kendine kalsın hediyeside

Hediye almalarına şaşırıp bozulmayın çünkü eşiniz o kadar samimî olmuş demek ki , herhalde bana isim takacak kadar samimî bir iş arkadaşım olsa kimse almasa bile hediye alırdım ben de .
Yalnız sizi övmek için kurduğu cümleler çok çok abartı ve itici değil mi ya , bana hiç inandırıcı gelmiyor bu kadar büyük sözler seviyorsan seviyorum de yeter sanki suç bastırmak ister gibi o ne öyle 😁

Bunlar lohusalıktan hep
Gececek merak etme , huzurunuzu bozma boyle dusunerek
Öylemi dersin bir daha konusunu acmayim demi ama inan ağladım gizlice bile beni daha çok öpmeye başladı bu olaydan sonra buda beni kahrediyor.....nasıl sabredicem ona neden bu kadar samimi oldun diye bağırarak aglayasim var :( ama Allah'a havale ediyorum icim açıyor napabilirim .. inşallah gecer bu duygu kriz

Hediye almalarına şaşırıp bozulmayın çünkü eşiniz o kadar samimî olmuş demek ki , herhalde bana isim takacak kadar samimî bir iş arkadaşım olsa kimse almasa bile hediye alırdım ben de .
Yalnız sizi övmek için kurduğu cümleler çok çok abartı ve itici değil mi ya , bana hiç inandırıcı gelmiyor bu kadar büyük sözler seviyorsan seviyorum de yeter sanki suç bastırmak ister gibi o ne öyle 😁
Demi belkide ondan belki hoslandi kizdan suç bastırmak için beni övdü durdu :(

Lohusalık hüznü yaşıyorsunuz o yüzden böyle hissediyorsunuz bana da iki doğumunda da olmuştu sebebsiz yere bile huzunlenip ağlayabilirsiniz

Bakın kesinlikle düşündüğünüz gibi şeyler olduğunu sanmıyorum hamilelikte de son zamanlar artık insan normale dönmek istiyor fiziksel olarak hemde cinsel anlamda da hiç normal zaman gibi olmuyor bi uzaklaşma oluyor sonra da lohusalikta eşinizden ayrı kaldınız birde o da stres yaptı bir müddet sonra bu hisleriniz geçecek eşinize sarılın inanın güvenin

Cinsel hayatınız düzene girmeye başlayınca ve vücudunuzda eskiye döndükçe siz de moral olarak yükseleceksiniz vücudun eskiye dönmesinden kastım kilo vs değil lohusalık halleri üstünüzden gidip iyileşme sürecini kastediyorum

Sakin kendinizi üzmeyin bebeği sevin

Kızlar yeni doğum yaptım lohusayim daha, lohusaligim eşim , ailesi ve annem sayesinde Allah'ın izniyle) elhamdülillah çok iyi huzurlu geçiyor... Lakin bugün bir şey oldu. Eşim iş arkadaşlarindan 2 tane kadının bebeğimize hediye aldığını söyledi ( eşim dışarıya karşı soğuk ve sert görünür ama ev ahalisne karşı sıcak ve yumuşak huylu biridir ) ben bozuldum çünkü ikimizde iş arkadaslarimizla gereksiz muhabbetten hoslanmayiz özellikle karşı cins olursa bu aramızda cümlelere dökülmeyen gizli bir anlaşma gibidir... Yani bekar bi tane kiz hediye alıyor bu arada sohbet muhabbeti gerektirir sevgi gerektirir... Ben iş arkadaşıma evli erkek birine hediye almam toplu organizasyonlara katılırım herkes alıyorsa alırım vs ... (Eşimle aramızdaki dinamiği bilin diye söylüyorum oda böyle düşünür zaten herkesi ilişkisi farklıdır çoğu kişi bunu umursamaz, biz kıskanç ama caktirmayan bu kiskanclik yüzünden ilişkiyi yipratmaktan kaçınan bir çiftiz)

Her neyse işte eşim bana açıklama yapıyor sürekli anlatıyor o kıza beni ne kadar cok sevdiğini , senelerdir dua edip karşına beni çıkardığını Allah'ın anlatmış , işte benim güzelliğime eş değer asla ne burda nede dünyada başka biri yokmuş öyle söylemiş kıza yani beni ne çok sevdigini Allah'ın bir lütfu olduğumu anlatmış , bunu duyunca biraz hoşuma gitti ama sonra yine bozuldum neden bu kadar samimiyet kurdu ki...birde kiza takma at takmış küçük Muş kiz minik diye sesleniyor mis oda ona abi mesela ...kalbim öyle aciyor ki takma ad bile takmış aradaki samimiyete bakın...ben dedim ki en son ..eğer gereksiy muhabbet eder ve ismi dışında seslenirken hakkimi helal etmiyorum normalde anlatır iş hayatı bu derim kiskancligimi gizlerim ama kadınlar anlar mı dersiniz bunu çok kıskandım çok üzüldüm...birde gebeliğim zor geçti uzun süredir ilişkimiz yok ..bana şiirler yazıyor guyel sözler söylüyor ama fazla opmuyor diye çok üzülüyordum ama lohusalık geçmesini bekliyordum yorgun diyordum ..ama bu olay sonrası daha çok öpmeye ve daha yakın davranmaya başladı buda kahrediyor beni suçu ört pas etmek için mi yoksa diye düşünüyorum içim acıyor ..o kız benim için 14 yaşında çocuk gibi görünüyor benim senden başkasını asla gözüm görmez diyor ...birde iş kiyafetini utusuz giyerdi ..daha yeni doğum yaptığım halde utulememi istemişti sökük vardı dikmemi istedi normalde istemez idare eder..şu an iyiyim ama o zaman yeni dogum yapmıştım çok uzun oldu ama böyle işte ne yapsam ne desem esime. Üzüntüden napicami sasirdim
Bence haklısınız takma ad nedir ya bu samimiyet göstergesi bence

Abartılı abartılı eşinin seni anlatılması bana garip geldi (dışarıya resmî duran bir adam profili değil bu)
Durduk yerde elalemin kızıyla olan diyaloğunu sana anlatması da garip.
Kız Senle samimi olsa, sana hediye getirmesini eşine bağlamazdın, senle samimi de değil.

iş yerlerinde doğum düğün falan olursa hediye yapılır ama burda odak noktası minik kız. Minikse niye işe başlamış minik ne ya.
cidden tuhaf bazı şeyler var.

ben hiç kıskanç değilimdir bu arada.

Kalbiniz mi acıyor?? aman allahım. Arabesklik tavan.

Size hediye alanda kabahat. Keşke tanısalardı da almasalardı. Kıza üzüldüm küçükmüş bir de.

Abi dediğim birinin bebeğine hediye alsam ve eşi beni bu tarz şeylerle itham etse, hem çok üzülür hem de çok ağır konuşurdum.

Sirkette 2 sekreterimiz - biraz da maaslarinin dusuklugunden oturu - dugun/dogum gibi olaylarda alinacak altina ortak olmak yerine; ikisi bir araya gelir, butcelerinin elverdigi hediyeyi alirdi.

Geri kalan seylerin lohusalik huznunden olmasini umuyorum. Gule gule buyutun bebeginizi.

Demi belkide ondan belki hoslandi kizdan suç bastırmak için beni övdü durdu :(
Ya kızdan hoşlanma demeyelim de belki normal iş ortamındaki muhabbette bile kendini suçlu hissediyor , kendini açıklamak zorunda hissediyor çünkü ilişkinizde dile dökülmeyen bir baskı var belki farkında değilsiniz. Asla söylemem ama yapmaması gerektiğini bilir demişsiniz, adam aslinda daha açık ve sosyal birisi olmak istiyor ama sizden çekiniyor. Arada kalmış, ne yapsa suçlu hissediyor kendini kıza ve size yaptığı gereksiz açıklamalar bundan sanırım

Back
X