Kalbim acıyor abartiyormuyum haklimiyim ?

Gebelik ten bu yana uzaklaştık cinsel açıdan fazla opmemesi ama bu olay sonucu çok çok öpmesi dokunmasına ne dersin peki ?
Allah'ım cidden Allah başka dert vermesin ya cidden başka derdiniz mi yok ya bu nedir öpse niye öptü opmese niye opmedi konuştu konuşmadı. Lakap taktı konuşursan hakkımı.helal etmem. Koca kaçıp gidecek mi ki ipleriniz zayıf mi anlamadım giden zaten gider Allah kimseyi şaşırtmasın valah eşiniz iyiki sizin gibiymis yoksa başkası cekmez

İş arkadaşı olması gayet normal, kızılacak kırılacak bir şey göremedim ama siz kızmayın diye ona senin hakkında lütuf, eşi benzeri yok fln diye anlatıyorum demiş gibi geldi. Kızacaksınız diye baya bir abartarak anlatmış sanki. Ayrıca eşim asla yalan söylemez demişsiniz de, bence hayatta hiçbir konuda, asla asla demeyin :)

Siz alınganlık etmişsinizdir çünkü bir şey olsa hiç anlatmaz kimin aldığını söylemez vs. Sizinle paylaşmış,siz de her hareketi düşüncenize göre yormuşsunuz.Şuan alınganlık olmuştur hormonlardan dolayı

Eşinizi hakkımı helal etmem tehditleriyle elinizde tutamazsınız. Yapacak insan zaten yapar.
Kendinize güvenin biraz. Ayrıca kıza sürekli sizi övmesi iyi zannediyorsunuz ama emin olun çok itici. Kızında vayy be adama bak dediğini sanmıyorum o yüzden.

İnş bunlar normal düşünceleriniz değildir lohusalıktandır bunlar.

Şuan lohusasınız diye ekstra alıngansınızdır üzmeyin kendinizi strese sokmayın boşuna.Ortada hiç bir problem göremedim ben düğmesinin dikilmesini istemiş,ütü istemiş olabilir belki o gün iş yerine önemli birisi gelecektir herşey olabilir yani sıkmayın canınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…