- Emoji Skoru
- 2.531
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi hayatortmen
-
O adama üzülmeniz en büyük hata.Merhaba,umarım iyisinizdir.Bana hakaret eden,herhangi bir birikimi olmayan,bunun içinde çabalamayan,öfke kontrolü olmayan sevgilim ile ayrıldık.3 yılda bana yaşattıklarına bakınca beni sevdiğini düşünmüyorum.Her tartışmada hakaret duydum.Birçok kez terk edildim.(Kıyafetlerimi açık bulduğu için.)Yine de ayrılınca içime öküz oturmuş gibi oldu,çok üzgünüm.Ağladım,zaman zaman ağlama isteği yine geliyor.Bu süreci nasıl sağlıklı bir şekilde atlatabilirim?
Beynimi buna ikna etmek istiyorum.İstediğin o değil konfor alanın. Kaybettiğin o değil zamanın. Üzüldüğün o değil fedakarlığın. Taşları yerli yerine oturtmak içini rahatlatabilir.
Çok çok doğru yazmışsınız.İçimdeki eksik noktayı bulup onarmalıyım.Atlatamazsiniz gibi geldi bana.Yani boşanmayı atlatamaysn beceremeyenlerde var.Buna üzülmek bana doğru gelmiyor sizde bir problem olmalı.Bence ilerde de buna benzer birine kapılma olasılığınız yüksek.Bakin ayrılıp rezil bir adamdan buna çok üzülen insanlar ikinci evlilikte o adamın değişik fakat benzer bir versiyonunu bulup tekrar evlenip sil baştan yapabiliyorlar .Ayıp değil duygusal açıdan zayıf yada tecrübesiz olmak.Fakat orayı desteklemek iyi etmek zorundasınız madem bu kadar berbat özellikleri var bu kadar sene nasıl sürdü? Yani şimdi ayrılınca bu kadar üzüntü niye? Bunu geçiştirmek kendine bahaneler bulmak sevgi alışkanlık yas demek geçecek demek çok kolay.Fakat ilerisi için tehlike sinyalini siz duygularınızi yönetmeyi öğrenirseniz doğru adamı sevmeyi ve kendinizi korumayı da öğrenirsiniz.Hayat öyle hem çok daha kolay hemde çok daha güzel .
Bakın bir erkeğin size yapabileceği en büyük kötülük nedir biliyor musunuz? Özgürlük alanınızı daraltmaktır. Bu aldatmaktan daha beterdir. Bu şiddete açılan kapının anahtarıdır. Sizin kıyafetinize laf eden, sizi öyle gördü beğendi. Şimdi ne değişti? Böyle bir insanla olmak en başta hata. Darlayan adam sevmem, kıskanç adam sevmem, pinti adam sevmem bu tipler isterse colin firth olsun asla radarıma giremezdi. Size de tavsiye ederim kafanız rahatlar.Merhaba,umarım iyisinizdir.Bana hakaret eden,herhangi bir birikimi olmayan,bunun içinde çabalamayan,öfke kontrolü olmayan sevgilim ile ayrıldık.3 yılda bana yaşattıklarına bakınca beni sevdiğini düşünmüyorum.Her tartışmada hakaret duydum.Birçok kez terk edildim.(Kıyafetlerimi açık bulduğu için.)Yine de ayrılınca içime öküz oturmuş gibi oldu,çok üzgünüm.Ağladım,zaman zaman ağlama isteği yine geliyor.Bu süreci nasıl sağlıklı bir şekilde atlatabilirim?
Çok teşekkür ederim.Araştırdım,travma bağı tam olarak yaşadığım şeyi anlatıyormuş.Bilmiyordum.travma bağını araştırın ne yaşadığınızı anlamlandırırsınız
geçmiş olsun
Çok çok doğru.Benim nasıl giyindiğimi baştan beri biliyordu.Bakın bir erkeğin size yapabileceği en büyük kötülük nedir biliyor musunuz? Özgürlük alanınızı daraltmaktır. Bu aldatmaktan daha beterdir. Bu şiddete açılan kapının anahtarıdır. Sizin kıyafetinize laf eden, sizi öyle gördü beğendi. Şimdi ne değişti? Böyle bir insanla olmak en başta hata. Darlayan adam sevmem, kıskanç adam sevmem, pinti adam sevmem bu tipler isterse colin firth olsun asla radarıma giremezdi. Size de tavsiye ederim kafanız rahatlar.
Ona dönmeyeceğim.Bu artık kendimle savaşım demek.Yani bu kadar size uyumsuz olan bu kadar toksik bir ilişkiyi üç sene nasıl yürüttüm diye düşünüp uzulebilirsiniz.Ustelik hiçbir evlilik çocuk bağı yokken.Hata buna hala üzülmekte.Demekki bu kararı mantıkla ve kendinizi düşünerek değil mecburen verdiniz sonuç budur .Bundada hem ona dönme tehlikesi hemde ilerde yeniden kendini böyle bir ilişkide bulma tehlikesi var .Oraları düşünün
geçiyor merak etme kendine durmadan gerçekleri hatırlatÇok teşekkür ederim.Araştırdım,travma bağı tam olarak yaşadığım şeyi anlatıyormuş.Bilmiyordum.
Yoksunluk yaşayacağınız duygu ve davranışlar gerçekten kalp acıtır.Bana hakaret eden,herhangi bir birikimi olmayan,bunun içinde çabalamayan,öfke kontrolü olmayan sevgilim ile ayrıldık
Aynen öyle.Zaten hayatınızı anlayan size saygı duyan nazik konuşmayı beceren birini sevmeye bakın.Sizi seven sizi mutlu eden ve anlayandir .Niye üzülüyorsunuz kendinizi sevin ona ihtiyacınız yok .Hayatınızı güzelleştirmeyen anlayışlı olmayan saygı duymayan hickimseye gerek yok.Çok çok doğru yazmışsınız.İçimdeki eksik noktayı bulup onarmalıyım.
Bu kendini yakmak demek.Ve kendini yakmaya gönüllü olana saygı duyulmaz onlara sadece aciriz.Üzulsek bile sonradan kizariz.Umarim değişebilir siniz umarım kalbin mantigin olmadığı yerde yapamayacağını anlarsınız.Kalp ve mantık elele ise herşey güzel.Birinin sesini duymak için diğerini susturmayin üzülen ve pişman olan hep siz olursunuz.Ona dönmeyeceğim.Bu artık kendimle savaşım demek.
Allah kurtarmış kurban kes...Asla dönme ağla 1 ay sonra unutursunMerhaba,umarım iyisinizdir.Bana hakaret eden,herhangi bir birikimi olmayan,bunun içinde çabalamayan,öfke kontrolü olmayan sevgilim ile ayrıldık.3 yılda bana yaşattıklarına bakınca beni sevdiğini düşünmüyorum.Her tartışmada hakaret duydum.Birçok kez terk edildim.(Kıyafetlerimi açık bulduğu için.)Yine de ayrılınca içime öküz oturmuş gibi oldu,çok üzgünüm.Ağladım,zaman zaman ağlama isteği yine geliyor.Bu süreci nasıl sağlıklı bir şekilde atlatabilirim?
Emin ol burada yüzlerce kadın bu yaşa kadar kaç hödüğü kalbinin derinliklerinden acıyla söküp, ümitle mezara koyup neşeyle hayatına devam etmiştir. Hayat boşluk kabul etmez, gidenin yeri dolar. Önemli olan ilişki tercihlerini şifalandırmak ki bir sonraki sefer hayatına san a layık biri girsin.Beynimi buna ikna etmek istiyorum.