- Emoji Skoru
- 2.531
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi hayatortmen
-
Online terapi alacağım.Bu durumu en sağlıklı şekilde atlatıp bunun altında yatan nedeni öğreneceğim.geçiyor merak etme kendine durmadan gerçekleri hatırlat
imkanın varsa doktora git bunu yaşamanın temelinde ne var onu anlamak mesele
Online terapi alacağım.Bu durumu en sağlıklı şekilde atlatıp bunun altında yatan nedeni öğreneceğimgeçiyor merak etme kendine durmadan gerçekleri hatırlat
imkanın varsa doktora git bunu yaşamanın temelinde ne var onu anlamak mesele
iyi ki varsınızEmin ol burada yüzlerce kadın bu yaşa kadar kaç hödüğü kalbinin derinliklerinden acıyla söküp, ümitle mezara koyup neşeyle hayatına devam etmiştir. Hayat boşluk kabul etmez, gidenin yeri dolar. Önemli olan ilişki tercihlerini şifalandırmak ki bir sonraki sefer hayatına san a layık biri girsin.
1 ay verdim ben de kendime.Toparlanmak için de o 1 ayı değerlendireceğim.Allah kurtarmış kurban kes...Asla dönme ağla 1 ay sonra unutursun
Ne güzel yazmışsınızAy yazda geliyor hazirmisiniz.Ruhunuzu hemen iyi edin
Sonsuz potansiyeller yeni kapilar var açılacak . Ömrünüzde kaç yaz var kimbilir .Boşa harcamayin bir an önce hayata karışın.Takin takistirin.Gulumseyin yalandan bile olsa gülmek gerçeğe en hızlı dönen eylem .
O kadar doğru yazmışsınız ki.Evlensek dahi(ki böyle bir çabası ya da birikimi yoktu.) biz boşanırdık.İstediğiniz kadar ağlayın yasınızı tutun içinizde kalmasın bazı şeyler. Ama daha sonrasında sizin bu kişiden kurtulmanızın sizin için daha hayırlısı olduğunu kabullenin. Böyle bir indanla zaten yapamazdınız bir ömür geçmezdi. Evlenmeden kurtulmuşsunuz yatın kalkın şükredin. En güzel şekilde sevilmeyi hak ediyorken ömrünüzü bir gereksiz uğruna harcamayacaksınız ve bir gün hissettiğiniz acı geçecek. Yerine iyiki ile başlayan cümleler gelecek. Size hakaret eden, belli bir yaşa gelip hala geleceği için birikim yapmayan beş parasız adamdan size zaten hayır gelmezdi. Adamın kendine ne hayrı var da size olsun.
En çok bunlara ağlıyorum.Kendimi bunlara layık bulduğuma.Yoksunluk yaşayacağınız duygu ve davranışlar gerçekten kalp acıtır.
Daha çok ağlayın rahatlarsınız.
Ama…
Kendi kıymetinizi bilmemenize ve nasıl kişilere kendinizi layık görmenize ağlayın.
Kesinlikle kalp ve mantık bir arada olmayınca olmuyor.Bu kendini yakmak demek.Ve kendini yakmaya gönüllü olana saygı duyulmaz onlara sadece aciriz.Üzulsek bile sonradan kizariz.Umarim değişebilir siniz umarım kalbin mantigin olmadığı yerde yapamayacağını anlarsınız.Kalp ve mantık elele ise herşey güzel.Birinin sesini duymak için diğerini susturmayin üzülen ve pişman olan hep siz olursunuz.
Biz de yeni ayrıldık. Gerçekten seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hakaretlere rağmen onca zorluğa rağmen içindeki o üzüntü duygusu ah ah... Zamanla geçer diyorlar bakalım ne olacak bu zaman geçince. Ben bekliyorum sen de bekle. Belki akıllı olur seni mutlu eder belki de sen unutur yoluna bakarsın. Süreci sağlıklı atlatmaya gelince kendimden biliyorum hiç yazma arama. Ben yaptım berbat oldu daha fazla. Akışına bırakalım bir abla var sorularıma yanıt yazar bu konularda. Nasibin ise seni bulur zaten dedi. Çok haklı. Bekliyorum umarım kalbimden istediğim olur. Senin de içinden geçenler olsun dilerim güzel bacımMerhaba,umarım iyisinizdir.Bana hakaret eden,herhangi bir birikimi olmayan,bunun içinde çabalamayan,öfke kontrolü olmayan sevgilim ile ayrıldık.3 yılda bana yaşattıklarına bakınca beni sevdiğini düşünmüyorum.Her tartışmada hakaret duydum.Birçok kez terk edildim.(Kıyafetlerimi açık bulduğu için.)Yine de ayrılınca içime öküz oturmuş gibi oldu,çok üzgünüm.Ağladım,zaman zaman ağlama isteği yine geliyor.Bu süreci nasıl sağlıklı bir şekilde atlatabilirim?
Sizde öyle.Üyenin dediği gibi hödük demiş güzel demiş . Değse oturun ağlayın derim de .Ne gerek var ya valla bak migren bilmemne hep böyle ağlamaktan oluyor Yazık o yaşlara daha kıymetli şeyler için aksın.Yazacaksiniz buraya en geç iki aya çok iyiyim diye . Lütfen kararlarını kendisi için alan bir kız olun ah vah diye toksik erkek bekleyen hala anlamamışlardan olmayınNe güzel yazmışsınızBitanesiniz.
Aaaa yıllardır mi .O zaman kesin en acilinden doktor terapi her ne olursa bu kendine değer vermeme işini çözmeli.Bir insan kendine hakaret eden yada ezikleyen insanı seviyorsa onun sonu hayra alamet olmaz .Hiçbir zaman Zaten en sonunda da ya terkeder ya aldatır o herif . Çünkü kendine değer vermeyen kadının kokusu bin metre öteden alınır .Ve o kadın herşeyi yaptığı emek harcadığı erkeğin gözünde hiç olmaya mahkûmdur.Kizlar bir erkek sevdiği kadına hakaret etmez asagilamaz üzmez kavga çıkarıp durmaz .Artık anlayın yahu .Biz iyiyiz de,
Umarım siz de artık iyi olursunuz ve yıllardır bile bile yaptığınız hatayı tekrar yapıp, barışmazsınız.
Sizi tanımayan yüzlerce kadın, yıllardır aynı şeyi yazıyorsa bir bildikleri vardır değil mi? Yüz yıllardır oldurulamayan şeyi ben mi olduracağım, bu kadar insan yanılıyor olamaz deyin ve artık dönmeyin şuna.
seni sevmeyen ve aşağı çeken birinden kurtulmuşsunMerhaba,umarım iyisinizdir.Bana hakaret eden,herhangi bir birikimi olmayan,bunun içinde çabalamayan,öfke kontrolü olmayan sevgilim ile ayrıldık.3 yılda bana yaşattıklarına bakınca beni sevdiğini düşünmüyorum.Her tartışmada hakaret duydum.Birçok kez terk edildim.(Kıyafetlerimi açık bulduğu için.)Yine de ayrılınca içime öküz oturmuş gibi oldu,çok üzgünüm.Ağladım,zaman zaman ağlama isteği yine geliyor.Bu süreci nasıl sağlıklı bir şekilde atlatabilirim?
Çok çok teşekkür ederim canım bacım.Bugün yine ağladım,kaygılarım arttı.Keşke bu kadar sevmeseydim dedim.Keşke hatalarını affetmeseydim,çoktan atlatmıştım dedim.İçim açıyor.Beynimi beni sevmediğine ikna etmeye çalışıyorum.Biz de yeni ayrıldık. Gerçekten seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hakaretlere rağmen onca zorluğa rağmen içindeki o üzüntü duygusu ah ah... Zamanla geçer diyorlar bakalım ne olacak bu zaman geçince. Ben bekliyorum sen de bekle. Belki akıllı olur seni mutlu eder belki de sen unutur yoluna bakarsın. Süreci sağlıklı atlatmaya gelince kendimden biliyorum hiç yazma arama. Ben yaptım berbat oldu daha fazla. Akışına bırakalım bir abla var sorularıma yanıt yazar bu konularda. Nasibin ise seni bulur zaten dedi. Çok haklı. Bekliyorum umarım kalbimden istediğim olur. Senin de içinden geçenler olsun dilerim güzel bacım
Beynimi ikna etmeye çalışıyorum beni sevmediğine.O kadar çok sevilmek istemişim ki,kabul edemiyorum sevmediğini.seni sevmeyen ve aşağı çeken birinden kurtulmuşsun
bunun için şükür mü etsen
Mutlaka terapi alacağım.Böyle olmaz.Bugün bana onca şey yapan kişi için yine ağladım,annemi üzdüm.Aaaa yıllardır mi .O zaman kesin en acilinden doktor terapi her ne olursa bu kendine değer vermeme işini çözmeli.Bir insan kendine hakaret eden yada ezikleyen insanı seviyorsa onun sonu hayra alamet olmaz .Hiçbir zaman Zaten en sonunda da ya terkeder ya aldatır o herif . Çünkü kendine değer vermeyen kadının kokusu bin metre öteden alınır .Ve o kadın herşeyi yaptığı emek harcadığı erkeğin gözünde hiç olmaya mahkûmdur.Kizlar bir erkek sevdiği kadına hakaret etmez asagilamaz üzmez kavga çıkarıp durmaz .Artık anlayın yahu .
Barışmayacağım.Ağlayıp ne kadar üzülsem de affetmeyeceğim.Biz iyiyiz de,
Umarım siz de artık iyi olursunuz ve yıllardır bile bile yaptığınız hatayı tekrar yapıp, barışmazsınız.
Sizi tanımayan yüzlerce kadın, yıllardır aynı şeyi yazıyorsa bir bildikleri vardır değil mi? Yüz yıllardır oldurulamayan şeyi ben mi olduracağım, bu kadar insan yanılıyor olamaz deyin ve artık dönmeyin şuna.
Şimdilik ağlıyorum ama en kısa zamanda kendimi toparlayacağım,kendime iyi gelen şeyleri yapıp kendimi yükselteceğim.Sonrada doğru insan için bol dua edip onun için çabalayacağım.Buraya da sonunda o doğru kişi geldi,çok mutluyum diye konu açacağım.Sizde öyle.Üyenin dediği gibi hödük demiş güzel demiş . Değse oturun ağlayın derim de .Ne gerek var ya valla bak migren bilmemne hep böyle ağlamaktan oluyor Yazık o yaşlara daha kıymetli şeyler için aksın.Yazacaksiniz buraya en geç iki aya çok iyiyim diye . Lütfen kararlarını kendisi için alan bir kız olun ah vah diye toksik erkek bekleyen hala anlamamışlardan olmayın
Denizde balık çok.Lutfen bir daha yillarinizi böyle ilişkilere bağlamayın.Bunlardan çok var aradığınız buysa.Toksik çok bunu bile bile kabul eden kız da çok.Lufen farklı olun olurmu.Arabeski bu biraraya gelemedik dram kraliçesi tavrını sakın sakın diyorum..Okuyun bunlarla evlenen kızların hazin sonunu dolu bdv de.
Alışkanlıktır o geçer yaşadığın normal bir süreç üzüntünü yaşa ama geçeceğinin garantisini veriyorum. Sakın da geri dönmeMerhaba,umarım iyisinizdir.Bana hakaret eden,herhangi bir birikimi olmayan,bunun içinde çabalamayan,öfke kontrolü olmayan sevgilim ile ayrıldık.3 yılda bana yaşattıklarına bakınca beni sevdiğini düşünmüyorum.Her tartışmada hakaret duydum.Birçok kez terk edildim.(Kıyafetlerimi açık bulduğu için.)Yine de ayrılınca içime öküz oturmuş gibi oldu,çok üzgünüm.Ağladım,zaman zaman ağlama isteği yine geliyor.Bu süreci nasıl sağlıklı bir şekilde atlatabilirim?
Geçecek inşallahAlışkanlıktır o geçer yaşadığın normal bir süreç üzüntünü yaşa ama geçeceğinin garantisini veriyorum. Sakın da geri dönme
Seni bu kadar üzen birine geri dönme. Ne kadar zor da olsa yapma. Tüm bunları atlattığında çok çok daha iyi hissedeceksin. Hayatında güzellikler olsun hep umarım hepsini en kısa sürede atlatırsınBarışmayacağım.Ağlayıp ne kadar üzülsem de affetmeyeceğim.