Gözlerim doldu ağladım ama ona hiç belli etmedim goz yaslarimi silip içeri geldim oturdumÜzüldüm bayan kıyamam hamile halinizle üzülmüşsünüz. Kocanıza sayıp sövüp sinirinizi daha bozmayayım:)))
hepsi aynı model boşver gitsin..Gözlerim doldu ağladım ama ona hiç belli etmedim goz yaslarimi silip içeri geldim oturdum
Öyle olsa geçen bayan rahatsız olur bi tepki verirdiBorudan aşağı su akıyor demişsiniz, belki de yoldan geçenlerin kafasına mı su aktı acaba diye bakmış ta olabilir.
hepsi aynı model boşver gitsin..
Aynen öyle ama insan üzülüyor işteÖküz marka:))
Öyle olsa geçen bayan rahatsız olur bi tepki verirdi
Borudan aşağı su akıyor demişsiniz, belki de yoldan geçenlerin kafasına mı su aktı acaba diye bakmış ta olabilir.
Tabiikide dışarıda yürürken bakıyor ama inkar ediyorPeki eşinizin daha önce de buna benzer hareketlerini gördünüz mü ? Görmediyseniz, hamileliğin verdiği, duygusallıktan belki de duruma alındınız.
Ben katılıyorum belki de adam aşağıda insan var mı su kimseye geldi mi diye baktı.
Misilleme yapmasida bir mesele degilmidir üstelik kalbimi kırdığı halde hiçbirşey demedi umurunda bile degilKonu sahibi aksini iddia ediyor, daha önce de yakalamış bakışlarını ama inkar etmiş eşi. Umarım yanlış düşünüyordur, adam art niyetsiz bakmıştır.
Misilleme yapmasida bir mesele degilmidir üstelik kalbimi kırdığı halde hiçbirşey demedi umurunda bile degil
Dayanamıyorum artık her basimi yastiga koydugumda allahım onun aşkını al benim kalbimden diye dua ediyorum ben yapamiyorum ama sizi uzup kıran insanları hayAtinizdan cikarin değiştirmeye çalışmayın degismiyorlar bu söz beni anlatiyorSiz eşinizi daha iyi tanırsınız. O zaman siz de ona göre davranın, umursamayın onu, etkiye tepki gerek.
Bu kadar geniş düşünemiyorum ben canımbaktiysa ne olmus canim guzel bi kiz gorsem bende bakiyorum , alalede de bakarim, esimin uzun baktigini farkettiysem, ay ne var bakacak zaten dikkat cekmek icin boyle giyinmis gibi biseyler derim :))))
öküz yanında kibar kalır yahu :)Öküz marka:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?