• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim aciyor

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Merhaba kızlar benim derdim eşim az önce balkonu yıkamak zorunda kaldım hamileyim diye su kocasını o bana döktü balkona neyse bi aşağı baktım borudan aşağı doğru su akiyor esime dedimki bi baksana aşağı su gidiyor galiba tam o sırada da aşağıdan bi kız geçiyordu ona baktı iki kere baktı hemde benim gormedigimi zannediyor du bende o sinirle gözün çıksın ins dedim normalde beddua etmem sinirlerim gerildi çünkü oda bana dediki niye benimki çıksın SENİNKİ çıksın ins yarım saat önce oldu bunlar çok Zoruma gitti o bana agzina geleni söylüyor tartışırken ben asla misilleme yapmıyorum ama bugün bardağı taşırdı resmen
Hiç sesimi cikarmadim insanın kalbi acır mi hiç benim artık ruhum çekiliyor ailesi birazdan gelecek bize bu moralle nasıl karsilayayim onları allah aşkına

Üzüldüm bayan kıyamam hamile halinizle üzülmüşsünüz. Kocanıza sayıp sövüp sinirinizi daha bozmayayım:)))

Borudan aşağı su akıyor demişsiniz, belki de yoldan geçenlerin kafasına mı su aktı acaba diye bakmış ta olabilir.

Konu sahibi aksini iddia ediyor, daha önce de yakalamış bakışlarını ama inkar etmiş eşi. Umarım yanlış düşünüyordur, adam art niyetsiz bakmıştır.
Misilleme yapmasida bir mesele degilmidir üstelik kalbimi kırdığı halde hiçbirşey demedi umurunda bile degil

Misilleme yapmasida bir mesele degilmidir üstelik kalbimi kırdığı halde hiçbirşey demedi umurunda bile degil

Siz eşinizi daha iyi tanırsınız. O zaman siz de ona göre davranın, umursamayın onu, etkiye tepki gerek.

Siz eşinizi daha iyi tanırsınız. O zaman siz de ona göre davranın, umursamayın onu, etkiye tepki gerek.
Dayanamıyorum artık her basimi yastiga koydugumda allahım onun aşkını al benim kalbimden diye dua ediyorum ben yapamiyorum ama sizi uzup kıran insanları hayAtinizdan cikarin değiştirmeye çalışmayın degismiyorlar bu söz beni anlatiyor

baktiysa ne olmus canim guzel bi kiz gorsem bende bakiyorum , alalede de bakarim, esimin uzun baktigini farkettiysem, ay ne var bakacak zaten dikkat cekmek icin boyle giyinmis gibi biseyler derim :))))

Back
X