Kalbim agriyor ama tahliller temiz korkmalimiyim

Tatli mucize

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
1.233
2.153
53
Iyi geceler arkadaslar 1 aya yakindir surekli kalbine sanci giriyor uzun sureli degiller ama can sıkıcı doktora gittim hicbirsey yok dedi bu sekilde olan varmidir acaba

yakın zamanda bırseye cok uzuldunuz mu ?
benım bu basıma gelmıstı tahlıller temız ama gercekten kalbım bıldıgınız agrıyordu, bırseye cok kırılmıstım , uzuntum gecınce gectı yanı gercekten kalp kırıklıgının acısı olabılır :)

Çalışıyormusun yada spor yapıyormusun bilmiyorum ama bazen kaslardan kaynaklanabiliyor bu durum... Geçmiş olsun... :KK69:

yakın zamanda bırseye cok uzuldunuz mu ?
benım bu basıma gelmıstı tahlıller temız ama gercekten kalbım bıldıgınız agrıyordu, bırseye cok kırılmıstım , uzuntum gecınce gectı yanı gercekten kalp kırıklıgının acısı olabılır :)
Yani asiri uzulmedim hic ama canimi dıkan konular var belkide ondandir

Çalışıyormusun yada spor yapıyormusun bilmiyorum ama bazen kaslardan kaynaklanabiliyor bu durum... Geçmiş olsun... :KK69:
Cok tesekkur ederim hayir calismiyorum dediginiz gibi herssy olabilir yani kalp ilealakali buyuk bi sknti olmasinda icim ferahladi cok sagolun😊

Bende de oluyor birden kısa bi süreligine giriyor ama nefesimi kesiyor ama dpktora gitmedim hiç uzun zamandır oluyor bende

Evet d vitamini ve demir eksijligi var yani bunlar sebep olabiliyoarmi

Evet ama duzgun bir doktor degerlendirmeli
Ben 10 bin lira 4 ay zaman harcadim tek sebep ciddi susuzluk tuzsuz kalma ve magnezyum eksikligi cikti tespiti zormus fakat cok onemli bir seymis diyabete ile bile iliskisi varmis bunu kardiyoloji tahmin ile cozdu ben bayilip kaliyordum

Evet ama duzgun bir doktor degerlendirmeli
Ben 10 bin lira 4 ay zaman harcadim tek sebep ciddi susuzluk tuzsuz kalma ve magnezyum eksikligi cikti tespiti zormus fakat cok onemli bir seymis diyabete ile bile iliskisi varmis bunu kardiyoloji tahmin ile cozdu ben bayilip kaliyordum
SubhanAllah cok gecmis olsun bende sagligim adina her turlu seyi yaparim ama gelin gorunki doktorlar bizim kadar onemsemiyorlar hep bosveriyorlar iyi ilgilenicek bir yer bulursam gidicem mutlaka

Bende de oluyor birden kısa bi süreligine giriyor ama nefesimi kesiyor ama dpktora gitmedim hiç uzun zamandır oluyor bende
Ya iste normalde iyi degil bnde onun icin hemen gittim tedbir amacali tahlikler tertemiz kalp ekg si ayni sekilde ama agri devam edigor insan kendince acaba birsey varda bunlarmi gotemiyor diyor

Ya iste normalde iyi degil bnde onun icin hemen gittim tedbir amacali tahlikler tertemiz kalp ekg si ayni sekilde ama agri devam edigor insan kendince acaba birsey varda bunlarmi gotemiyor diyor
Ben araştırdım bazen bazı derlerin yüksek olmasından olaşa biliyormuş

Bende de vardı bişey çıkmamıştı . Kan tahlili yaptırdığım da kansızlıktan Demişti doktor . Bide psikolojik olarakta ağrı olabiliyor . :)
Bende yuksek bir ihtimalle oyle dusunmejteyim cok tesekkur icim ferahldi😊

Benimde olmuştu dr.a gitmiştim çok şükür bişey çıkmadı.kas sıkışması demişti dr. Üzüntü stres yada üşütme sebep olabiliyormuş.Geçmiş olsun.

Evet d vitamini ve demir eksijligi var yani bunlar sebep olabiliyoarmi
Benim d vitamini eksikligim vardi. Her yagmurdan 2 gun once butun vucudum agrimaya basliyordu.. Oyle boyle degil korkunc derecede. Doktor bir hap yazdi haftada1 kez 2.5 ay kadar kullandim hic birseyim kalmadi. Suan surekli yagmur yagan bir ulkede yasiyorum ama hic agrim yok. Yani d vitamini eksikligi vucut- kemik agrisina sebep olabiliyor.

Kalbinizdeki agri nasil? Bicak batmasi gibi mi yoksa baski tarzinda mi?

Back
X