Kalbim ağrıyor!......

Merhaba hanımlar;

Ben yaklaşık 3 yıllık evliyim, 11 aylık kızım var. Hemen konuya girmek istiyorum.
Eşimin telefonunda bir uygulama var. Konuşma kayıtlarını kaydediyor. Geçen gece uyurken kayıtları açtım bizimle aynı iş yerinde bir kadınla konuşmasını dinledim. Ben de eşimle aynı iş yerindeyim büyük bir kamu kurumu. Eşimin haberi yok kayıtları incelediğimden ama yine de siler çoğu zaman. Allah bu ya işte unutmuş oradan silmeyi. Normal telefonundaki arama kaydından silmiş ama orada hala vardı. Kadın ile yaklaşık 7 ay kadar önce tanıştı. Ben kadını tanımıyorum tanışmadım. Güya bize bebek görmeye gelecekleri eşiyle. Neyse, telefonda öyle samimi konuşmaları var ki; dinleyen herkes rahatsız olur eminim! Eşime kadın spor yaptığından spora gittiğinden bahsediyor, eşim de iş yerinde o arada, hadi boşver buluşalım diyor kadın “ay olmaz spor iyi geliyor toksinlerimi atıyorum kalçalarım sıkılaşıyor!” Diyor sonra eşim boşver çene kası yapalım konuşalım diyor kadın işleri olduğunu söyleyince eşim bu sefer tamam senin gün iptal o zaman başka zaman diyor bu sefer kadın ısrarla! ben seni biliyorum eve gidip napcan arayacağım sonra arkadaşlarımlayım diyeceksin diyor. Eşim de e napayım bir iki saat daha oyalanır giderim diyor kadın bu sefer ısrar edince eşim hadi acele sporunu yap banyonu falan yap görüşelim diyor! Sonra bir kafede buluşup kahve içiyorlar. Yaklaşık iki saat oturuyorlar. Tabi ben evde masum masum çocuğumuza bakarken eşimi işte biliyorum! Bu arada eşim rahatsız kemikleri ağrıyor ama ne hikmetse hastalığa rağmen kadınla buluşma meraklısı! Kadının da kocasını tanıyor bu arada! Kadın telefonda eşinin onunla küstüğünü söylüyor (içmiş kız arkadaşlarıyla eve geç gelmiş eşi de küsmüş) Bizimli kahkaha atıyor iyi yapmış diye falan filan!.. Bu arada kadın direkt “içemem valla c bana küstü” şeklinde konuşuyor. Yani daha önce de içmişler. Bu cümleden bu çıkıyor. Eşim de muhafazakar bilinir, birkaç arkadaşı dışında içtiğini bilen yok! Baştan aşağı flörtleşme kurlaşma kokan bir konuşma!
Peki ben ne mi yaptım? Aslında kalbim ağrısa da sinirden deliye dönsem de belli etmemeye çalıştım. Çünkü patlasam biliyorum ki deliller ortadan kalkacak daha temkinli olunacak. Arama kayıtları her yerden silinecek.
Bir medyum var. Belki kızacaksınız inanma diye ama her şeyi söylemişti daha önce. Ona gittim. İnceleyip döneceğini söyledi ve varsa aralarında bir ilişki varsa emin olmam gerektiğini ve ikisini de kucağına düşürürüm dedi ben de bekledim. Bu arada evde buz gibiyim eşim sorguluyor ben de çaktırmamaya çalışıyorum ama normal olmadığımın da farkında. Neyse medyum aralarında bir şey olmadığını eşimin aldatmaya meyilli olmadığını ama çekim güçlerinin enerjilerinin yüksek olması itibariyle ateşle barutun yan yana duramayacağını ve bu şekilde görüşmemeleri gerektiğini söyledi. Risk taşıyor dedi. Konuşma tarzlarının jargonlarından kaynaklı olduğunu ama iki tarafta da aldatma niyeti olmadığını söyledi. Daha önce de bir kez arkadaşlarıyla hep beraber içmişler. İçim rahat etti mi? Hayır tabi ki! Şimdi patlasam elime hiçbir şey geçmeyecek. Ha ben yapsam böyle birşeyi düşünemiyorum bile ne tepki verirdi! O.. olurdum kesin. Ne de olsa kadın erkek farklı beyefendinin düşüncesinde. Kafayı yiyeceğim bana bir şey söyleyin.. Bu arada eşim egoist kendini beğenir beğendirmek ister ilgi görmek hoşuna gider. Ama habersiz kahve içmesi dışarıda, o da değil de o konuşma tarzları kulağımdan gitmiyor..Öfkeden deli olma ve sakinlik arasında bir çizgide gel gitlerdeyim..
Elinde zaten kayıt var,medyuma gitmeye ne gerek var?Az salaydın ipini kocanın zaten yakalardın suc üstü.Medyuma falan boşa para kaptırmışsın.

Sen eşinden gizli elin adamıyla kahve içsen, flörtleşsen eşin eminim ortada aldatma yok, karısını tanıyorum derdi(!) Boşar mısın göz dağı mı verirsin ne yaparsın bilmem ama kendini s.lak yerine koydurma.

Yok şöyle söyleyim biti bana da söylese inanmam ama varsa birşey ortaya çıkaran biri. Duygusal bağ yok ama böyle riskli görüşmeleri dedi. Beğenilme arzusundan kaynaklı olabilir diye düşündüm.

tamamda. sebebi ne olursa olsun yapilan ortada? elinde kapak gibi kanit var. niye onun yerine sen aciklama geregi duyuyorsun? adamin niyeti kötü olmasa ne kayitlari siler. ve sana böyle böyle ben bugün sunla kahve icmeye gidiyorum der dimi? sende gel der? yada yaninda telefonla görüsür?

Ne medyumu ya.
Bırakın boş isleri..
Güzelce bir sofra hazırlayın güzelce giyinin sana sürprizim var kocacım de.
Bir laptop vs varsa sesleri ona alın..
Masaya oturun ve o ses kayıtlarını teker teker açın..

Ve bu bir veda yemeği seni bosuyorum deyin.

O da mal gibi kala kalsın.

bence cok iyi fikir. ben olsam aynisini yaparim ama zaten kadin esiyle bebek görmeye gelcekmis o yemege onlarida dahil ederdim.

Ne olursa olsun ortada yalan olmamali.Disarida birisiyle bulusuyorsak sadece bir kahve bile iciyorsak esimizin bilgisi olmali.
Eisniz baska seyler de yapmis ve siz bilmiyor da olabilirsiniz.
Bence simdilik susmakla iyi yaptiniz.Siz kotuniyetli olacaktiniz biranda
Ama, bu demek degil ki bunu unutun ve gormezden gelin.Esinizin kotu bir niyeti olmasa bile size yalan soyluyor,sizden sakliyor hanimefendiyle disarida gorustugunu mesela bulustugunu..dinlediginiz kayitlardan rahatsiz olmayacak evli bir bayan yoktur diye dusunuyorum.
Bundan sinra esinizi kiskaca alin. Takip edin adimlarini.Kadini uzak tutun ondan.Sonra konusun esinizle.Mesafe koysun .
Maalesef is bildiginizden daha ileri boyuttaysa bosanmalisiniz.

Yetişkin bir kadınsınız ne yapacağınızı elbette size söyleyemem. Fakat şu konuyu kime okutursanız okutun aynı şeyi söyler: bunlar hiç masumane ve normal diyaloglar değil. Burası çok net. Sonu da iyi görünmüyor.

Medyuma gerek yok herkes solerdi bunu aldatma yok ama olacak adim kadar biliyorum bu isler bu sekilde baslar bosanmak istiyosan bunlar yetrli zaten ama eger istemiyosan devami gelcek engel olmzsan bu kadnla olmzsa baska bi kadinla olcak iyice korkut ses kaydiyla degil ama cunki bundan sonra sifresini solemeyecek telefonunu saklayacak yada bu tarz gorusmelerini isde yapip temizleyecek.okadar cok bu tarz erkeklerin oldugu ortamda calistimki sana adim adim anlatirim nolcagini

Bu flortlesmenin sonu kotu...
Esinizin dikkatini dagitin. Bakici ayarlayip gece disari cikin. Eglenceli arkadaslarinizi eve cagirin. Sosyal bi faliyet vs bulun bunlari yaparkende anne degil es olun yani aksam yemege gittiginizde surekli bebekten evden bahsetmeyin. Bebeginizin durumu ogrenmek icin wc ye gidip arayin. Anlata bildim mi ?

Bence bekleyin hicbisey yapmayin ortada kanit yok bisey yok. Ben arkadasimla cay kahve içemem mi diyecek . sen beni mi takip ediyorsun diyecek ve suçu size atacak.

Merhaba hanımlar;

Ben yaklaşık 3 yıllık evliyim, 11 aylık kızım var. Hemen konuya girmek istiyorum.
Eşimin telefonunda bir uygulama var. Konuşma kayıtlarını kaydediyor. Geçen gece uyurken kayıtları açtım bizimle aynı iş yerinde bir kadınla konuşmasını dinledim. Ben de eşimle aynı iş yerindeyim büyük bir kamu kurumu. Eşimin haberi yok kayıtları incelediğimden ama yine de siler çoğu zaman. Allah bu ya işte unutmuş oradan silmeyi. Normal telefonundaki arama kaydından silmiş ama orada hala vardı. Kadın ile yaklaşık 7 ay kadar önce tanıştı. Ben kadını tanımıyorum tanışmadım. Güya bize bebek görmeye gelecekleri eşiyle. Neyse, telefonda öyle samimi konuşmaları var ki; dinleyen herkes rahatsız olur eminim! Eşime kadın spor yaptığından spora gittiğinden bahsediyor, eşim de iş yerinde o arada, hadi boşver buluşalım diyor kadın “ay olmaz spor iyi geliyor toksinlerimi atıyorum kalçalarım sıkılaşıyor!” Diyor sonra eşim boşver çene kası yapalım konuşalım diyor kadın işleri olduğunu söyleyince eşim bu sefer tamam senin gün iptal o zaman başka zaman diyor bu sefer kadın ısrarla! ben seni biliyorum eve gidip napcan arayacağım sonra arkadaşlarımlayım diyeceksin diyor. Eşim de e napayım bir iki saat daha oyalanır giderim diyor kadın bu sefer ısrar edince eşim hadi acele sporunu yap banyonu falan yap görüşelim diyor! Sonra bir kafede buluşup kahve içiyorlar. Yaklaşık iki saat oturuyorlar. Tabi ben evde masum masum çocuğumuza bakarken eşimi işte biliyorum! Bu arada eşim rahatsız kemikleri ağrıyor ama ne hikmetse hastalığa rağmen kadınla buluşma meraklısı! Kadının da kocasını tanıyor bu arada! Kadın telefonda eşinin onunla küstüğünü söylüyor (içmiş kız arkadaşlarıyla eve geç gelmiş eşi de küsmüş) Bizimli kahkaha atıyor iyi yapmış diye falan filan!.. Bu arada kadın direkt “içemem valla c bana küstü” şeklinde konuşuyor. Yani daha önce de içmişler. Bu cümleden bu çıkıyor. Eşim de muhafazakar bilinir, birkaç arkadaşı dışında içtiğini bilen yok! Baştan aşağı flörtleşme kurlaşma kokan bir konuşma!
Peki ben ne mi yaptım? Aslında kalbim ağrısa da sinirden deliye dönsem de belli etmemeye çalıştım. Çünkü patlasam biliyorum ki deliller ortadan kalkacak daha temkinli olunacak. Arama kayıtları her yerden silinecek.
Bir medyum var. Belki kızacaksınız inanma diye ama her şeyi söylemişti daha önce. Ona gittim. İnceleyip döneceğini söyledi ve varsa aralarında bir ilişki varsa emin olmam gerektiğini ve ikisini de kucağına düşürürüm dedi ben de bekledim. Bu arada evde buz gibiyim eşim sorguluyor ben de çaktırmamaya çalışıyorum ama normal olmadığımın da farkında. Neyse medyum aralarında bir şey olmadığını eşimin aldatmaya meyilli olmadığını ama çekim güçlerinin enerjilerinin yüksek olması itibariyle ateşle barutun yan yana duramayacağını ve bu şekilde görüşmemeleri gerektiğini söyledi. Risk taşıyor dedi. Konuşma tarzlarının jargonlarından kaynaklı olduğunu ama iki tarafta da aldatma niyeti olmadığını söyledi. Daha önce de bir kez arkadaşlarıyla hep beraber içmişler. İçim rahat etti mi? Hayır tabi ki! Şimdi patlasam elime hiçbir şey geçmeyecek. Ha ben yapsam böyle birşeyi düşünemiyorum bile ne tepki verirdi! O.. olurdum kesin. Ne de olsa kadın erkek farklı beyefendinin düşüncesinde. Kafayı yiyeceğim bana bir şey söyleyin.. Bu arada eşim egoist kendini beğenir beğendirmek ister ilgi görmek hoşuna gider. Ama habersiz kahve içmesi dışarıda, o da değil de o konuşma tarzları kulağımdan gitmiyor..Öfkeden deli olma ve sakinlik arasında bir çizgide gel gitlerdeyim..
O konuşmaları kaydet. Günün birinde kullanırsın. Kendine bakmaya başla mesela o kadının gittiği spor salonuna git. Eşine artık pislikmiş gibi davran. Aldatılmışsın bacım. Sende bir erkeğe mesaj at bakayım kalçalarımı sıklaştırıyorum diye bak ne oluyo. Boşanır mısın bilmem ama kendini mükemmel yap ve bu adama çektir

"sonra eşim boşver çene kası yapalım konuşalım diyor kadın işleri olduğunu söyleyince eşim bu sefer tamam senin gün iptal o zaman başka zaman diyor bu sefer kadın ısrarla! ben seni biliyorum eve gidip napcan arayacağım sonra arkadaşlarımlayım diyeceksin diyor"

Ben bunu anlayamadim,eşiniz flörtlestigi kadınlara gün mü veriyor,bir kez gününü atlatan bir sonraki haftaya mı sarkıyor?
Esiniz eve gidip napacagini biliyorum diyen bir kadınla(ki hepimiz az cok anladik evde napacagini siz anlayabildiniz mi.bilmem) seviyeli bir arkadaslik yürütmüyor emin olun. Iliskileri yatak boyutunu falan hızlıca geçmiş gibi... normal arkadaslara kalca sıkılaştırma sohbetine girmeyiz nitekim.

Ne igrenc ne vıcık vıcık bir kocaniz var,hala medyum kafasindasiniz. Saf misiniz siz kuzum ? Medyum degilim ama iliskinizin akıbetini ücretsiz olarak söylüyorum bir gün eve geldiginizde esinizle flörtlerinden birini(artik o gün hangisinin sirasiysa yatakta basacaksiniz)
Flörtleştiği kadına gün vermekten ziyade burada tamam senin kendi günün dolu başka zaman buluşuruz diyor. Medyum kafasında olmak değil zaten konulmayı dinlediğimde ilişkinin boyutunu çözdüm. Yatak odası geçilmemiş ama uzak olmayabilir bu konuşma böyle ilerlerse. O yüzden rahatsız oldum zaten.

Kara kara düşünüyorum. Eşim ısrarla soruyor netin var diye ve şüpheleniyor kaydı dinlediğimden. Benim de aklıma dışarıda seni bir kadınla görmüşler diye sorup inkar etmesine izin vermeden bu normal mi diye üzerine gitsem mi diye geldi. Daha öfkeliyken de sizin de dediğiniz gibi acaba eve çağırıp kalça muhabbeti mi yapsam diye içimden geçirdim. Ama ya cinayet çıkarsa orası karışık olmaz yapamam sanırım. Şu anda temkinli olmasın diye başka şeye kızmış gibiyim ama hesap sormayıp içe atmak öyle zor ki!..

Aldatma niyetleri yok sadece kadın kocana kalçalarından falan bahsediyor abartma. Onların konuşma şekli öyle medyum ne diyorsa doğrudur. Kocan da kadının içine düşmüyordur zaten. Sen de komşunuzun yanında kalçalarım nasıl sıkı mı desen kocan hiç sinirlenmez. Bunlar çok normal şeyler. Tabi yeterince genişseniz.

Aldatma niyetleri yok sadece kadın kocana kalçalarından falan bahsediyor abartma. Onların konuşma şekli öyle medyum ne diyorsa doğrudur. Kocan da kadının içine düşmüyordur zaten. Sen de komşunuzun yanında kalçalarım nasıl sıkı mı desen kocan hiç sinirlenmez. Bunlar çok normal şeyler. Tabi yeterince genişseniz.
Hukuka göre aldatma değil ama aslına bakarsanız yalan söylemesi bile güveni zedeledi kalmadı!.. Aldatma yok derken medyum da duygusal bağ ya da fiziken bir şey yok ama riskli görüşmeleri yanlış anlamında aktardı.

O konuşmaları kaydet. Günün birinde kullanırsın. Kendine bakmaya başla mesela o kadının gittiği spor salonuna git. Eşine artık pislikmiş gibi davran. Aldatılmışsın bacım. Sende bir erkeğe mesaj at bakayım kalçalarımı sıklaştırıyorum diye bak ne oluyo. Boşanır mısın bilmem ama kendini mükemmel yap ve bu adama çektir
Kaydettim sağolun.

Merhaba hanımlar;

Şarlatanin biri aldatma niyeti yok dedi diye gercekten suan aldatilmadiginizi mi dusunuyorsunuz ??

Back
X