Barışmadım. Barışmam için mesajlar atıp arıyor sürekli. İş yerine evrak işleri için gitmiştim onu gördüm yanıma gelemedi sanırım iş yerinde bağırırım diye. Doktora gittim sonra eve dönüşümde kapının önündeydi kahve içip konuşmak istedi. Git kahveni başkalarıyla iç dedim. Sanırım kadınca verilebilecek en etkili tepkiydi :) Akşam aradı hüngür hüngür ağladı. Çok üzüldüm... Ama ben eve gelmeden önce babam kızıma nasıl vurursun diye aramış konuşma tarzı toparlayacağına batırma şeklinde. Ben bir şey yapmadım, vurmadım, o annesi ayırmak istiyor falan deyince babam kapatmış. Yani bu adam akıllı olsa böyle mi konuşur :/ Tek konuşabileceği babam kaldı aileden zaten!... Diğer taraftan avukat eşim ile iletişim kuracak. Doktora da rapor tutturdum, darp raporu ama eşimin adını vermedim, vermek istemedim.
Bir de ağır hasta gibiyim, kafamı zor taşıyor bedenim. Öyle psikolojik boyuttan çıkmış sanki bedenen çok halsiz ve hasta hissediyorum... Buradan durumu merak edip soranlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizinle paylaşınca içim rahatlıyor bir nebze de olsa.