- 23 Ağustos 2012
- 51.843
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.445
- 898
Ne kadar aklı basında bir kadın diye düşünürken sacmalamak
Valla ben de normal normal okudum, son anda medyum cikinca zonk oldum sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar aklı basında bir kadın diye düşünürken sacmalamak
Vay. Be sakin kalmış belli etmemiş kesin bir avukat bombası patlatacak derken fossValla ben de normal normal okudum, son anda medyum cikinca zonk oldum sanki![]()
Ya haklısınız da sanırım çaresizlikten napıcamı şaşırdımValla ben de normal normal okudum, son anda medyum cikinca zonk oldum sanki![]()
Hof resmen hayal ettim kiz. Superdi buNe medyumu ya.
Bırakın boş isleri..
Güzelce bir sofra hazırlayın güzelce giyinin sana sürprizim var kocacım de.
Bir laptop vs varsa sesleri ona alın..
Masaya oturun ve o ses kayıtlarını teker teker açın..
Ve bu bir veda yemeği seni bosuyorum deyin.
O da mal gibi kala kalsın.
Hem de nasıl ağrır!.. Allah ağrıtmasın inşallah...Kalp agrırmı ya :/ benimki hıc agrımadı
Akşam eve geldi benim sinirli stresli olduğumdan yemeği salataya varıncaya kadar hazırladı. Ben pas vermedim ama çok anlamlı sen benim için şöyle değerlisin türevinde şeyler söyledi. Sonra konu konuyu açtı derken ben imalı imalı sorular sordum. Evliliğimizin kırmızı çizgileri neler sence, bir kadınla kahve içsen bilirim hertjalde çağırırsın beni gibi gibi. Tabi ki hepsine soğuk kanlılıkla cevap verdi yalanlar söyledi. Çağırırım elbette dedi. Sonra flörtöz konuşmalara müsade etmezsin mesafeni koyarsın değil mi dedim tabi dedi yine. Sonra ben kalktım masadan. Yemeğini yemedin daha dedi ben de yalanlarını da yemedim dedim ve patladım! 3 günlük suskunluğum çığlığa dönüştü! Bittiğini istemediğimi gidip kalçalarından bahseden kadınla olabileceğini söyledim. Tabi susturmaya çalıştı yanlış anladığımı iddia etti beni sevdiğini yuvamızı düşünmem gerektiğini! Düşünmeyen bendim ya... Bu arada kızımız uyandı onu kucağına al sakinleş dedi. Nasıl sakinleşebilirdim ki... Resmimizi attım duvardan bu evliliği sürdüremeyeceğimi güvenmediğimi söyledim. İşte bir adam genel müdür olacakmış da engellenmesi için video yollamışta kadına, ondan buluşmuşta falan da falan!.. İnanmadım ve kabul etmedim. Kocası da bilsin bakalım falan dedim kavga koyamet kopardım. Sonra kızımızı kucağıma verip gitti sakinleş biraz ben gideyim diyerek. Ben de çantasını hazırladım kızımın ve evi terk ettim. Telefonumu da giderken almış yanına. Bir büfeden aradım kadını ve kocasını çağır o pastanede konuşacağız dedim sakinleş annenlere git konuşalım sonra dedi. Annemler evime yakın. Annemlere geldim annemin telefonuna mesajlar atıyor sakin ol yucamızı düşün ben sana yanlış yapmadım asla yapmam tarzında şeyler.
Evet biliyorlar.Peki şuan ne durumdasınız ailenize yansittiniz mi
Kadına ulaşabilirim de ne diyeceğim ki... Kocasına ise bahsedemem, adam emniyette üst düzeyde çeker vurur falan :/Lütfen ama lütfen vakit kaybetmeden, kocanızın sizi ikna etmesine izin vermeden kadına da kocasına da ulaşın. Aptal erkekler. Aldatmayı sadece yatmaktan ibaret sanıyorlar...
ay ne alaka niye çekip vursun kimse kimseyi çekip vurmaz merak etmeyin ve gercekten kocasına ulaşın ve onada gerekirse atin kayıtları yanlarına kalmasınKadına ulaşabilirim de ne diyeceğim ki... Kocasına ise bahsedemem, adam emniyette üst düzeyde çeker vurur falan :/
Akşam eve geldi benim sinirli stresli olduğumdan yemeği salataya varıncaya kadar hazırladı. Ben pas vermedim ama çok anlamlı sen benim için şöyle değerlisin türevinde şeyler söyledi. Sonra konu konuyu açtı derken ben imalı imalı sorular sordum. Evliliğimizin kırmızı çizgileri neler sence, bir kadınla kahve içsen bilirim hertjalde çağırırsın beni gibi gibi. Tabi ki hepsine soğuk kanlılıkla cevap verdi yalanlar söyledi. Çağırırım elbette dedi. Sonra flörtöz konuşmalara müsade etmezsin mesafeni koyarsın değil mi dedim tabi dedi yine. Sonra ben kalktım masadan. Yemeğini yemedin daha dedi ben de yalanlarını da yemedim dedim ve patladım! 3 günlük suskunluğum çığlığa dönüştü! Bittiğini istemediğimi gidip kalçalarından bahseden kadınla olabileceğini söyledim. Tabi susturmaya çalıştı yanlış anladığımı iddia etti beni sevdiğini yuvamızı düşünmem gerektiğini! Düşünmeyen bendim ya... Bu arada kızımız uyandı onu kucağına al sakinleş dedi. Nasıl sakinleşebilirdim ki... Resmimizi attım duvardan bu evliliği sürdüremeyeceğimi güvenmediğimi söyledim. İşte bir adam genel müdür olacakmış da engellenmesi için video yollamışta kadına, ondan buluşmuşta falan da falan!.. İnanmadım ve kabul etmedim. Kocası da bilsin bakalım falan dedim kavga koyamet kopardım. Sonra kızımızı kucağıma verip gitti sakinleş biraz ben gideyim diyerek. Ben de çantasını hazırladım kızımın ve evi terk ettim. Telefonumu da giderken almış yanına. Bir büfeden aradım kadını ve kocasını çağır o pastanede konuşacağız dedim sakinleş annenlere git konuşalım sonra dedi. Annemler evime yakın. Annemlere geldim annemin telefonuna mesajlar atıyor sakin ol yucamızı düşün ben sana yanlış yapmadım asla yapmam tarzında şeyler.
katılıyorum kocayı karıştırmaya gerek yok. hatta ben de sizin muhatabınız eşiniz diye düşünüyorum. daha net aldatma mı değil mi kafanızda oturtamamışken kocaya gitmek çok fazla.Kadına ulaşabilirim de ne diyeceğim ki... Kocasına ise bahsedemem, adam emniyette üst düzeyde çeker vurur falan :/
Kadınlar aynı kurumdayız. Kayıtları annen telefonuna almıştım neyse ki.yuh telefonunuzu mu almış ya...
ses kaydını nereye saklamıştınız o telefonda mı? kadının iletişim adresini de kaybettirebilir bu durum size bir süreliğine.