kalbim çok acıyor:(en sondaki soru önemli!!!

Olumlu dÜŞÜnÜyorum galİba sankİ bana dÖnecek te benİ hayatımı yoklatıyor sanıyorum:

Yazık..
Bu kadar kafa patlattığınız kadar o sizi düşünüyor mu acaba?
Düşünüyorsa neden harekete geçmiyor..
Arkadaşını araya koyarak bu kadar mı aciz gösteriyor kendini yoksa cidden mi aciz mi?
Lütfen olaylara sadece bir yönden bakmayın..
Vaktinizi harcamanıza yazık,inanın...

ya rakadaslar, konu sahibiarkadasimiz oncelerdede konu acmisti..hatirliosam..

sevgilim ayrilalim ben uzaktayken arkadas kalakim geldigimde yeniden olur diyor demisti, bircok kisi olumsuz bakip kiza yuz verme, veya ayril, seni uzer bu gibi seyler dediler ama arkadas israrla o cocukla beraber olmaya evam etmis ki simdide SUnu dedi diye kalbi acimis..

Konusahibi arkadasim..lutfen bu adamin seninle daha fazla oynamasina izin verme! gercekten ya guzelce hareketlerini degerlendir, cidii bisey duusnuomu gibi ona gore hareket et yada irtibati kes vallahi Zaman kaybi..! onunlakonusayim kafami ona vereyim derken belkide ne kismetler kaciirosun..

ki bu adam belli senle arkadas olalom ve beni bekle donene kadar demekle ztn ilk yapmis hatayi,
ustunede sanki birini bulamadi yada gununu gun etti sen yedekten 'bekliodun'ya sana kur yapio zarf atio felan, ya kanmayin bunlara cnm ben.. yuz verme cidii bak..

Hatta En guzel tavsiyem onun her soyledigi laflari cidiiye alip acaba ne dedi acaba istio mu sole mi bolemi diye dusunme! birak ne derse desn madem irtibati kesmicen onla..ama sende artik ondan umidini kes.

yav sana Ayrilalim donene kadar bekle yeniden belki olur DIyen adamdan hayir mi gelir ki donecekmi diye bekliorsun :( ???????? bunu sorsana bi kendine ??

konu sahibi lady,
bu kafayla gidersen, bir gün karşına doğru insan çıksa bile sağlıklı bir ilişki geliştiremezsin.. dorğu insanı da yoldan çıkarırsın sen bu tavırlarınla.. yahu adam aramaya mesafa girdi diye senden kurtulmuş hemen.. seven insana karşı tarafın nefes aldığını bilmek bile yeter bazen..
neyse 2 sene geçmiş üstelik.. gelmiş kankası ağzını arıyor ve ya aramıyor.. neyse sen umutlanıyorsun. 2 sene sonra seni istese bile gitcek misin ona?
kürkçü dükkanı mısın sen? ne olur kendine biraz değer ver..
bulunmaz hint kumaşı mı bu?
bak sen kendine değer vermedğin müddetçe evlilikte ya da ilişki de karşı taraf sana asla değer vermez.. bu durumlara düşmek istemiyorsan.. şu kafanı azıcık değiştir

buraya daha öncede konular açmıştım...özetle şunu söyleyeyim,2 sene önce sevdiğim kişi uzak şehire temelli gittiğinden dolayı benimle arkadaş olarak kalmak istedi,baktık olmuyor 3-5 sene sonra birleşiriz

ne demek istemis ben sana ceviriyim, gittigim sehirde yeni fistiklar olur,ordan birini bulurum..ha baktim olmadi,kimseyi bulamadim..sen cebimde keklik dur..demek istemis herhalde

güzelim ufak şeylere takılma genel bak duruma ben artık öyle yapıyorum sen de öyle yap.. inan o zaman bunu dedi sonra şunu dedi bunu yaptıdan kurtuluyor insan genel hal ve tavrını görebiliyorsun.

1)Canim bence bu cocugun sende gozu var!
2)Sen Hala eski sevgilinimi seviyosun birlesme falan sozkonusumu?
3)Benden sana bir tavsiye eger birlesme gibi olanagin varsada birlesme
Seni birkere yariyolda koymus bahanelerle bundan sana hayat arkadasi olmaz buda4

Keşke daha açık konuşsaydın onunla kelimme oyunu yapıp kafa karıştıran insanlara kızıyorum:oklava:
Doğru düzgün söleseymiş ! Bence tekrar konuşursanız sen açık açık sor ona ne sölemek istediğini.
Yukardaki cümlelerden bi sürü anlam çıkartılabilir.
nasılsın?geleceğe dair bir planın var mı? üniversitedeki çoğu bekar evlendi?
Meselabu soru kafakarıştırıcı kafamçokkarıştı

yahu neden 2 senedir aynı adamı beklediniz ki?
eğer sizi seviyor olsa, cidden evlenmeyi istiyor olsa "hadi bi ayrılalım, 3-5 yıla birleşiriz olmazsa" der mi?
az güçlü olun ya. gittiyse güle güle deyin, iki sene beklemek neyin nesi. üç gün değil beş gün değil. iki sene... insan hayatı için az mı?
beklemeseniz onu, dışarıya kendinizi kapatmasanız belki hayatınızın aşkı ile tanışacaktınız bu süre içinde.
belki şimdiye nişanlanmış evlenmiştiniz... zaman kaybetmeyin daha fazla derim ben.

ya biz nedesek ne yazsak bos, konu sahibi yine kendi bildigini yapicak! biszi kaile alsaydi..
enazindan biz okadar dedik bu adam seni cepte tutmak iicn bekletiyo diye, sen beklemissin, ve bekliosun ,m ustunede hala ondan bi umut bekliosn :S

Back
X