Kalbim Çok Kırık

sendemibrutus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
2.319
2.014
333
İstanbul
Kızlar merhaba, Direkt konuya giriyorum.Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz. Doğum yaptım ve gelenimiz gidenimiz çok oldu.Kv her misafir de ikramliklar hazırladı hizmetlendi ve bnu teklifsiz yapti. Benim tarafım pek yok.Bugun için bizim mahallemzden bir komşu bana gelmek istedi ben ikramlik hazırladım.Misafirlerim geldi kv gelmedi.Bundan önceki misafirlerde ben onu ozellikle davet etmedim o kendiliğinden geldi hoş beş esip ağırladı ama kendi tarafi..Bugun benim çok değer verdiğim bir ablam geldi evdeydi müsaitti ama gelmedi.Sebepse ben onu davet etmemisim.Ben size soruyorum bundan öncekiler hep onun tarafıydı davetsizzzz geldiii dolu dolu ikramliklar yapti.Bugun benim konsum Annmler gelince teklif buyrun bekledi ve benim kv anahtarla açıp evime giricek kadar samimi benimle samimiyetten kasıt kapıyı çalmaz acar girer. Ben şimdiye dek hicbir misafir de davet etmedim kendi geldi hosgldnz dedi musaitlik durumuna gore oturdu gitti.Son zamanlarda annmlere bile hoşgeldine gelmiyor.Herkes evde olduğunu biliyordu ama gelmedi.Kalbim çok kirikk agliyorum.Esim bizim evimize tekliflemi geleceksin dedi.

Kızlar merhaba, Direkt konuya giriyorum.Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz. Doğum yaptım ve gelenimiz gidenimiz çok oldu.Kv her misafir de ikramliklar hazırladı hizmetlendi ve bnu teklifsiz yapti. Benim tarafım pek yok.Bugun için bizim mahallemzden bir komşu bana gelmek istedi ben ikramlik hazırladım.Misafirlerim geldi kv gelmedi.Bundan önceki misafirlerde ben onu ozellikle davet etmedim o kendiliğinden geldi hoş beş esip ağırladı ama kendi tarafi..Bugun benim çok değer verdiğim bir ablam geldi evdeydi müsaitti ama gelmedi.Sebepse ben onu davet etmemisim.Ben size soruyorum bundan öncekiler hep onun tarafıydı davetsizzzz geldiii dolu dolu ikramliklar yapti.Bugun benim konsum Annmler gelince teklif buyrun bekledi ve benim kv anahtarla açıp evime giricek kadar samimi benimle samimiyetten kasıt kapıyı çalmaz acar girer. Ben şimdiye dek hicbir misafir de davet etmedim kendi geldi hosgldnz dedi musaitlik durumuna gore oturdu gitti.Son zamanlarda annmlere bile hoşgeldine gelmiyor.Herkes evde olduğunu biliyordu ama gelmedi.Kalbim çok kirikk agliyorum.

belkide oda senden bir ilgi bir teşekkür bekledi ama karşılığını alamadı bilemezsin. kendini boşa yıpratıyorsun düzelcek bir konu

ya belkide sizin tarafınız, o olmadan oturmak istersiniz diye kendi kendine gelmemiştir ve bu nedenle davet beklemiştir. ama kendi tarafına gelmese ayıp olurdu diye düşünerek de rahatça gelmiştir.. yani hemen kötü anlamda düşünmeyin.

Ben olsam sevinirim, sevdiklerimle rahatça muhabbet edip dedikodu yapıcam diye.
Ve bunu aşırı samimi halleri çözmek için kullanabilirsin.

Ama bana nedense zaten öyle yapması gerek gibi geliyor. Siz çağırmadan gelmemesi doğru olanı.

Ben onu hicbir misafirimde daver etmedim hep kendi geldi.Dun buradaki mahalleden komşunun gelini geldi davet etmedim hoşgeldine geldiii ben bunu anlatmak istitorum

Yani niye gelsin ki kayınvalideniz misafiriniz var diye, evet kendi akrabaları varken gelmesi normal öbür türlü cağırırsanız gelir çagırmazsanïz gelmez ki doğrusu bu zaten, gercekten buna mı ağladınız:işsiz:

Sizin misafiriniz, yalnız kalmak istersiniz diye düşünmüştür belki. Öncekilerden de Kendi misafirleri tanıdıkları diye size zahmet vermemiş olmak için yardım etmiştir. Kötü olan bişey yok. Bence gelmesini istiyorsanız çağırmalıydınız. O kırılmıştır hatta belki de beni çağırmadı diye. Bu şekilde teklifsiz gidip gelmelerin devam etmesini istiyorsanız kusura bakma düşünemedim gelirsin sandım diye gönlünü alın. Ya da bırakın dağınık kalsın.

Ben onu hicbir misafirimde daver etmedim hep kendi geldi.Dun buradaki mahalleden komşunun gelini geldi davet etmedim hoşgeldine geldiii ben bunu anlatmak istitorum
Yahu kendinize ait bi alan istemiyor musunuz arada yalnız kalın kendi etrafınızdaki insanlarla.
Bazı kadınları anlamıyorum sanırım.

Yani niye gelsin ki kayınvalideniz misafiriniz var diye, evet kendi akrabaları varken gelmesi normal öbür türlü cağırırsanız gelir çagırmazsanïz gelmez ki doğrusu bu zaten, gercekten buna mı ağladınız:işsiz:

Ben annem babam bile geldiğinde anne gel bir hoşgeldin demi diyeceğim o kendiliğinden geliyordu.Bugün işine öyle geldi

kadın anlayışlı davranmış demiyorsunuz da oturup ağlıyor musunuz enteresan..
bende olsam anası danası gelmiş belki yalnız olmak isterler diye gelmezdim. isterse davet eder diye düşünürdüm..

Eltimin misafirleri geldiğinde onun tarafından teklifsiz kosa kosa gidiyor ben bunu bildiğim için uzuldum taraf ayrimi yapiliyor
Bakış ve yaşayış farklılığı bu galiba :D
Bende şu an sizin konumunuzdayım ve bunu oturtana kadar akla karayı seçtim diyebilirim.
Mesafeyi herkes sevmiyor demekki.

Bakış ve yaşayış farklılığı bu galiba :KK70:
Bende şu an sizin konumunuzdayım ve bunu oturtana kadar akla karayı seçtim diyebilirim.
Mesafeyi herkes sevmiyor demekki.

Bakin beni anlamıyorsunuz genç arkadaşlarımiz gelir kv pat damlar ama bugün bulunması uygun bir ortama gelmedi taraf ayrımı yapıyor

Zorunda değil ama her geldiklerinde hoşgeldiniz diye gelir. Hicbir m8safirde teklif beklemeden gelen insan bugün neden teklif bekliyor
Yordundur, canı istememistir olamaz mı, kendinizi gereksiz üzüyorsunuz, ben kayınvalidem her misafir ağırlamamda bana gelsin istemem gelse bunu sorun ederdim sanırım

Kızlar merhaba, Direkt konuya giriyorum.Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz. Doğum yaptım ve gelenimiz gidenimiz çok oldu.Kv her misafir de ikramliklar hazırladı hizmetlendi ve bnu teklifsiz yapti. Benim tarafım pek yok.Bugun için bizim mahallemzden bir komşu bana gelmek istedi ben ikramlik hazırladım.Misafirlerim geldi kv gelmedi.Bundan önceki misafirlerde ben onu ozellikle davet etmedim o kendiliğinden geldi hoş beş esip ağırladı ama kendi tarafi..Bugun benim çok değer verdiğim bir ablam geldi evdeydi müsaitti ama gelmedi.Sebepse ben onu davet etmemisim.Ben size soruyorum bundan öncekiler hep onun tarafıydı davetsizzzz geldiii dolu dolu ikramliklar yapti.Bugun benim konsum Annmler gelince teklif buyrun bekledi ve benim kv anahtarla açıp evime giricek kadar samimi benimle samimiyetten kasıt kapıyı çalmaz acar girer. Ben şimdiye dek hicbir misafir de davet etmedim kendi geldi hosgldnz dedi musaitlik durumuna gore oturdu gitti.Son zamanlarda annmlere bile hoşgeldine gelmiyor.Herkes evde olduğunu biliyordu ama gelmedi.Kalbim çok kirikk agliyorum.Esim bizim evimize tekliflemi geleceksin dedi.
Biraz onun açısından bakmak lazım gelen senin misafirin davetsiz gelmesi olmaz ama kendi misafirlerinde önemli değildir bu gibi konular siz cagirmadilar gelince yuzsuzluk olarak dusunur

Back
X