- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Sana mesaj atıp ben sevgilisiyim dedi sana yani. Bu kısım olmadı ama.evet kadın facebooktan attı tesadüf diye düsünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana mesaj atıp ben sevgilisiyim dedi sana yani. Bu kısım olmadı ama.evet kadın facebooktan attı tesadüf diye düsünüyorum
İlk mesajı attıgımda niye böyle bir sey yaptı anlamadım bekle konusucam onunla dedi yarım saat sonra cevap verdi. Sasırdı mı bilmiyorum pek anlamadımsakin bir şekilde konuşsaydın keşke
normal ark. resimleri dedin
ark. böyle bir şey yaptığını söylediğinde konuşuyormuydunuz
yazışıyormuydunuz tepkisi ne derecede şaşırdı
derken? mesajları atayım cok inanmıyorsanız?Sana mesaj atıp ben sevgilisiyim dedi sana yani. Bu kısım olmadı ama.
İlk mesajı attıgımda niye böyle bir sey yaptı anlamadım bekle konusucam onunla dedi yarım saat sonra cevap verdi. Sasırdı mı bilmiyorum pek anlamadım
bana yalancı muamelesı yapmayın mesajınıza bakın atıyorum suan mesajlarıCidden anlamadım. Sen çocuğa telefon numaranı veriyorsun. Kadın bunu öğrenip seni potansiyel rakip görüp uzak dur ben sevgilisiyim diyor??
atamıyorum sana mesaj ilk mesajı at istiyosan gondereyimbana yalancı muamelesı yapmayın mesajınıza bakın atıyorum suan mesajları
Bak canım anlamadın galiba birine aylarca seni seviyorum diyorsan o kiside artık sana daha farklı davranıyorsa nası aramızda bir sey yok diyebilirsin zaten mesajlarında az bi bölümünü attım size.Boş mesaj attım. İnanmamak değil de mantığı kuramadım ben.
Beni sevseydi o kadınla konuşmazdı değil mi? diye sormuşsun ya.....Seni neden sevsin ki? Çocukla aranda bir şey yok, sevgili olmamışsınız, istememişsin onu, seni nasıl sevebilir ki? Sevmek öyle kolay bir şey mi yahu...
Canım gonderdıklerımı duzgun oku. bilmiyorum belki paylastıklarını begendigimdendir belkide sifresini almıstır bilmiyorum o kadarınıTam da numaramı verdigim gün bana sosyal medyadan mesaj geldi ben sevgilisiyim diye...
Böyle demişsin ya...Bunu soruyorum ben; kadın nasıl öğrendi seni???? Hala anlayamadın sorumu, başka şeyler gönderip duruyorsun.
Duzgun okusanız keske. Neyin pesindeyim kalbimin kırıgını onarmanın pesindeydim sınavım var ve canım acıyor. Sınavda oturup bunları dusunmek istemiyorum. cunku suan tek dusundugum bu oturup calısamıyorum. size ondan soruyorum kalp kırıklıgı yasadıysanız gecirmek icin ne yaptınız anlatabildim miOlay garip de siz daha neyin peşindesiniz anlamadım.
tesekkür ederim gececek biliyorum ama keske sonra ogrenseydimAllah' a bırak o herşeyi yerli yerine koyar intıkam seni bitirir. Ayrıca o kadar aşık olmamışın bu neyin intikamı. bir de aşık olsaydın ne olurdu. Her zman iyi ihtimali düşün derim ben
Duzgun okusanız keske. Neyin pesindeyim kalbimin kırıgını onarmanın pesindeydim sınavım var ve canım acıyor. Sınavda oturup bunları dusunmek istemiyorum. cunku suan tek dusundugum bu oturup calısamıyorum. size ondan soruyorum kalp kırıklıgı yasadıysanız gecirmek icin ne yaptınız anlatabildim mi
Biliyorum hatta kendime cok kızıyorum yasıtlarım oturup ders calısırken bunları dusunmekten nefret ediyorum. Zaten hıc boyle ıslerı beceremem ne zaman birine güvensem pismanlık olur sonu o zeki kızlardan olamadım hicondan intikam alırsan onu adam yerine koymuş ve değer vermiş olursun hiç umurnda değilmiş gibi davran hatta umrunda olmasın .Unutma daha önemli işlerin var senin !
Asık degilim olsam yazardım zaten neyi kimden saklayayım? Burda beni gercekte tanıyan bir insan bile yok. Burası daha rahat insan burada daha rahat yazıyor basından gecenleri. Evet hoslandım ve evet zoruma gitti. Haklı olarak kim olsa zoruna gider. Tabi hayal kırıklıgına ugradım ugramasaydım yazmazdım.Bu agresifliğinizi neye borçlusunuz? Hiçbir şeye değmez demek istiyorum. Açık açık söylemek gerekiyor illa ki.
Ayrıca bu olayın bu kadar peşine düşmenizden hissettiğiniz şeyin küçük bir hoşlantı olmadığını, bu nedenle hayal kırıklığına uğradığınızı düşünüyorum. Durum her ne ise üzerinde durmayın artık ve de intikam hırsına bürünmeyin.
Ben anlatabildim mi acaba?