Kalbim cok kırıldı

benilyeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
575
2.592
63
Aksam aksam duyduklarımdan sonra moralim cok bozuldu. Ben dügünüme kısa bi süre kala nişanlımdan ayrıldım. Cok kötü günler gecirdim günlerce tek lokma yemeden agladım bunlara şahit olan abimin karısı yani yengem. Bu sabah abimle bi sebepten ötürü tartısmıslar tartısma esnasında “ annen zamanında benim abimi kınamıştı onu kötülemişti şimdi onun günahı kendi evladından cıkıyor “ demiş. Yani ayrılmamı zor günleri gecirmemi annemin abisini zamanında eleştirdigi için Allahın tokadı oldugunu söylemiş. Bahsettigi şey demşu. Abisi kumarbaz kumar oynuyor sürekli karısıyla da bu sorunlardan ötürü kavgalar ediyolarmış. Gelip anneme sanki onun babasının parasını yiyor kendi calısıyor kendi yiyor deyince annemde öyle sey mi olur abin haksız demiş. Annemin zaten kanser oldugunu öğrendik yakın zamanda bi de kadın böyle seylerle ugrasıyor. Yengem öyle konusunda abimle büyük bi kavga etmişler abim evi terk edip gelmiş gitmiyor annem yalvarıyor hala git evine diye. Bende yorum yapmadım abimin yüzüne sinirle söylemiştir bişry olmaz dedim ama içim kan aglıyor. Bi kaç güne yine gelir hiç bişey yokmuş gibi. Çünkü biliyor hiç bi zaman bi hatasını yüzüne vurmadım konusmaktan kırmaktan cekinmiyor. Bu sefer konusmak istiyorum ama konu uzarsa annem de daha cok üzülecek. Bi mesaj atmak istiyorum sizce atmalı mıyım ve ne yazmalıyım

Tabi yengenix çok haklı abisi kumar oynasın ama anneniz aferin demesin kalksın birde elin kıxını korusun dogrumu şimdi

Yengr saçmalamış sizide yaranızdan açıtmaya çalışmış oyununa gelmeyin
Muhattap bile olmayın
Abiniz öfkesi geçince evine döner eşi ile hayatına devam eder

Siz de hayatınızı biten birşey için yormayın degmez

Tabi yengenix çok haklı abisi kumar oynasın ama anneniz aferin demesin kalksın birde elin kıxını korusun dogrumu şimdi

Yengr saçmalamış sizide yaranızdan açıtmaya çalışmış oyununa gelmeyin
Muhattap bile olmayın
Abiniz öfkesi geçince evine döner eşi ile hayatına devam eder

Siz de hayatınızı biten birşey için yormayın degmez
Bize karşı hiç saygısı yok cünkü annem sürekli aman yuvaları yıkılmasın derdinde. Bende tabiki bizim yüzümüzden huzursuz olmalarını istemiyorum ve o yüzden de yaptıklarını yüzüne vurmam bilmemezlikten duymamazlıktan gelirim. Ama bu sefer bana cok agır geldi

Hehe tabi. Insanlar ne garip. Kumar yüzünden yuvalar yıkılıyor. Elalemi para alabilmek için sık boğaz edenler var, ama kimse birşey demesin. Vallaha siz hiç sinirinizi bozmayin
Insanlar sizi böyle basit vurmaya çalışıyorsa görüşmeyin. Enerji vampirlerine firsat vermeyin. Üstüne de söyleyeyim: Kötü evlilik yapmaktansa düğün günü vazgeçmek daha mantıklı inanın. Ben düğünü terk eden damati bilirim. Kafanızı hic bozmayin

Ayrıca sizin nisan atmanizda kötü olan bisey Yok ben ayrilmadigim için çok pişmanım şimdi.
Her insanın hayatında inişler çıkışlar oluyor anneniz yengenin abisine haksız dediği için siz nisan atma olayını yaşamadınız..

Neden susacaksınız ki, haddini bildirin bir daha ağzını açamasın. O sizi hasta annenizi üzmekten, huzursuz etmekten çekinmiyorsa siz ne diye idare edeceksiniz.
Annenizin olmadığı ortamda ağzının payını verin ve annenize bu durumu yansıtırsa bunun hesabını soracağınızı da söyleyin.
Şunu da belirtmek isterim, abiniz keşkee bunu size hiç söylemeseydi.

Aksam aksam duyduklarımdan sonra moralim cok bozuldu. Ben dügünüme kısa bi süre kala nişanlımdan ayrıldım. Cok kötü günler gecirdim günlerce tek lokma yemeden agladım bunlara şahit olan abimin karısı yani yengem. Bu sabah abimle bi sebepten ötürü tartısmıslar tartısma esnasında “ annen zamanında benim abimi kınamıştı onu kötülemişti şimdi onun günahı kendi evladından cıkıyor “ demiş. Yani ayrılmamı zor günleri gecirmemi annemin abisini zamanında eleştirdigi için Allahın tokadı oldugunu söylemiş. Bahsettigi şey demşu. Abisi kumarbaz kumar oynuyor sürekli karısıyla da bu sorunlardan ötürü kavgalar ediyolarmış. Gelip anneme sanki onun babasının parasını yiyor kendi calısıyor kendi yiyor deyince annemde öyle sey mi olur abin haksız demiş. Annemin zaten kanser oldugunu öğrendik yakın zamanda bi de kadın böyle seylerle ugrasıyor. Yengem öyle konusunda abimle büyük bi kavga etmişler abim evi terk edip gelmiş gitmiyor annem yalvarıyor hala git evine diye. Bende yorum yapmadım abimin yüzüne sinirle söylemiştir bişry olmaz dedim ama içim kan aglıyor. Bi kaç güne yine gelir hiç bişey yokmuş gibi. Çünkü biliyor hiç bi zaman bi hatasını yüzüne vurmadım konusmaktan kırmaktan cekinmiyor. Bu sefer konusmak istiyorum ama konu uzarsa annem de daha cok üzülecek. Bi mesaj atmak istiyorum sizce atmalı mıyım ve ne yazmalıyım
ADınız görümce, ne yaparsanız yapın yaranamazsınız. Her zaman sizi ve annenizi kötüler gelinler

Bu tip durumlarda yekten yüzüne söylüyorum bu tip insanların, kocanda şimdi evi terk etti sen kimin ahını yaşıyorsun diye sorarım, içimde tutupta hiç kendimi üzemem

ADınız görümce, ne yaparsanız yapın yaranamazsınız. Her zaman sizi ve annenizi kötüler gelinler
Doğru.
En basitinden bu platformda bile görümce/kaynana isen otomatikman haksızsın. Gelin isen bir adım öndesin hep. Haksızsan dahi öndesin.
Ee tabi şuan forumda gelin-piremses populasyonu yüksek. Bundan çok değil 20 yıl kadar buradaki gelinlerde kaynana olacak. O zaman görücez bugün kaynana görümce düşmanı olan gelinleri. Bahse girerim kendi kaynanalarına bile rahmet okutacaklar.
Her neyse konu dağılmasın. Konu sahibi dişini göstermedikçe daha çok ağlar.

Bence onun seviyesine inme madem seninle alakalı konu geçmiş, ama illa bunun rövanşını vermem gerekir diyorsan o halde şunu diyebilirsin arkamdan konuşup mutlu olanları allaha havale ediyorum bu konuşanlarında evlatları var bu evlatlarla allah onları sınasın diyebilirsin, zamanında kızım çok kötü bir hastalık geçirdi kızımın en yakın arkadaşının annesi kapı, kapı dolaşıp tanıdığım tanımadığım insanlara ilan verir gibi reklam ve dedikodu malzemesi yapmış ki anlatılacak hastalık sınıfına girmeyen türden, ben ondan bu hareketi yapacağını aklımın ucundan hiç geçeceğini tahmin etmedin o kadar o kadında nefret ettim ki ama yine de birşey demedin ama epey gözümden düşmüştü yıllar sonra kendi kızı trafik kazasında öldü

Kumar oynayan benim gözümde direkt gerizekalıdır. Abisinin gerizekalılığının eleştirilmesi ile sizin ayrılmanız ne alaka anlamadım... Yenge tamamen kötü kalpliliğini gün yüzüne çıkarmış.
Ayrıca küçük çocuğu kanser olanlar var, çocuğunu kaybeden anneler var. Hepsi başka birinin ahını mı aldı sizce? Yengeniz tamamen kötü niyetli abiniz barışırsa da siz mesafeli davranın bence

Hadsiz. Tabiki tavrınizi koyun alttan aldikca tepenize cikmasin

İnsanlar tıpkı yengen gibi kendilerini ne çok önemsiyorlar ya, Allah akıl fikir versin ne büyük saçmalık. Canım annen bilmesin ama sen lafını söyle sürekli yapıyorsa bi ayar ver

Doğru.
En basitinden bu platformda bile görümce/kaynana isen otomatikman haksızsın. Gelin isen bir adım öndesin hep. Haksızsan dahi öndesin.
Ee tabi şuan forumda gelin-piremses populasyonu yüksek. Bundan çok değil 20 yıl kadar buradaki gelinlerde kaynana olacak. O zaman görücez bugün kaynana görümce düşmanı olan gelinleri. Bahse girerim kendi kaynanalarına bile rahmet okutacaklar.
Her neyse konu dağılmasın. Konu sahibi dişini göstermedikçe daha çok ağlar.
Ben hem gelin, hem gorumceyım.
Dedigim gibi dunyanın kanunu bu.
Gelinimize sorsan görümcesiyim onun. Bana sorsanız görümcem görümce😀
Yanı anlıycanız, kötü fikirli olmasakta, öle anlıyoruz coğu davranısları. Degişmez yani bu döngü😟

Abin eşine kumar yüzünden neler çektiriyor madem herkes başkasının günahını çekiyor sen neler çekeceksin abinin günahı yüzünden otur düşün derdim ben olsam. Niye susup yüzüne güleceksin ya ne münasebet yani haddini bilsin herkes.

Back
X