- 3 Ekim 2018
- 575
- 2.592
- 63
Aksam aksam duyduklarımdan sonra moralim cok bozuldu. Ben dügünüme kısa bi süre kala nişanlımdan ayrıldım. Cok kötü günler gecirdim günlerce tek lokma yemeden agladım bunlara şahit olan abimin karısı yani yengem. Bu sabah abimle bi sebepten ötürü tartısmıslar tartısma esnasında “ annen zamanında benim abimi kınamıştı onu kötülemişti şimdi onun günahı kendi evladından cıkıyor “ demiş. Yani ayrılmamı zor günleri gecirmemi annemin abisini zamanında eleştirdigi için Allahın tokadı oldugunu söylemiş. Bahsettigi şey demşu. Abisi kumarbaz kumar oynuyor sürekli karısıyla da bu sorunlardan ötürü kavgalar ediyolarmış. Gelip anneme sanki onun babasının parasını yiyor kendi calısıyor kendi yiyor deyince annemde öyle sey mi olur abin haksız demiş. Annemin zaten kanser oldugunu öğrendik yakın zamanda bi de kadın böyle seylerle ugrasıyor. Yengem öyle konusunda abimle büyük bi kavga etmişler abim evi terk edip gelmiş gitmiyor annem yalvarıyor hala git evine diye. Bende yorum yapmadım abimin yüzüne sinirle söylemiştir bişry olmaz dedim ama içim kan aglıyor. Bi kaç güne yine gelir hiç bişey yokmuş gibi. Çünkü biliyor hiç bi zaman bi hatasını yüzüne vurmadım konusmaktan kırmaktan cekinmiyor. Bu sefer konusmak istiyorum ama konu uzarsa annem de daha cok üzülecek. Bi mesaj atmak istiyorum sizce atmalı mıyım ve ne yazmalıyım