Merhabalar, herkese ilk öncelikle Hayırlı Cumalar dilerim. Rabbim gönlünüze göre versin.
Benim sorunum şu; dün bir olay oldu mesela. Birine sinirlendim. Ve elimde telefon, öyle bir zangır zangır titreme moduna geçtim ki,telefona hakim olamıyordum. Ve sırt üstü yattım hemen, çünkü kalbim nerdeyse göğsümden çıkacaktı.
Ama ben bunu anlatamam kesinlikle. O kadar hızlı attı ki, her defasında bu oluyor. Çok hızlı atıyor.
Resmen hissediyorum ve kendimi geriye doğru atma ihtiyacı hissettim.
Zaten gece uykumda da sürekli bir sıçrama, elimde,kolumda tepkimeler oluştu.Bir şey sarsar gibi tepkimelerime uyandım kendi kendimin.
Bu neden böyle ? Kalple ilgili bir sorun da olabilir mi ? Aşırı yoruluyor vücudum. En ufak bir sinirlenmede ama.
Sonra kalbim normal haline dönünce , vücudumda resmen bir el ayak boşalması oluyor, yoruluyorum.
Bu titrememi ve kalp atışıma nasıl söz geçireceğim ? Kalp krizi geçiricem diye korkuyorum çünkü gerçekten yanımda olsanız anlarsınız.
Kalp atışımı duyuyorum resmen ve elimi göğsüme götürüp tutma ihtiyacı hissediyorum çünkü değişik bir şeyler oluyor.
Daha önce bana eko çekildi ben ameliyata girmeden önce ama bir sorun yoktu .
Sinirsel mi, kalple mi ilgili bilemedim.
Fikirlerinizi almak isterim. Benim gibi olan var mı ?
Kriz geçirecek noktaya geliyorum her seferinde, ALLAHtan o eşikten dönüyorum. :26:
troit olabilir
anksiyete olabilir
panik atak olabilir
ritm bozukluğu olabilir
ama ne söylenirse söylensin tamamen farazi olur. bir doktora görünün bence
benim kalbim 130 vuruyor, sinirlenince üzülünce elim ayağım boşalıyor halsizleşiyorum
benim ki anksiyete çıktı.
bir başka arkadaşımın yine öyle eli ayağı durmuyor, kalp kütür kütür yerinden çıkacakmış gibi
onun ki troit bezinin fazla çalışmasındanmış meğer
geçen ay da işyerinden biri kalp çarpıntısı yaşadı. 200 atıyormuş kalbi hastaneye kaldırıldı. meğer kalpte atış sağlayan birden fazla sinir varmış ve bir nevi elektrik kontağına sebep oluyormuş
istikamet doktor
geçmiş olsun
Merhabalar, herkese ilk öncelikle Hayırlı Cumalar dilerim. Rabbim gönlünüze göre versin.
Benim sorunum şu; dün bir olay oldu mesela. Birine sinirlendim. Ve elimde telefon, öyle bir zangır zangır titreme moduna geçtim ki,telefona hakim olamıyordum. Ve sırt üstü yattım hemen, çünkü kalbim nerdeyse göğsümden çıkacaktı.
Ama ben bunu anlatamam kesinlikle. O kadar hızlı attı ki, her defasında bu oluyor. Çok hızlı atıyor.
Resmen hissediyorum ve kendimi geriye doğru atma ihtiyacı hissettim.
Zaten gece uykumda da sürekli bir sıçrama, elimde,kolumda tepkimeler oluştu.Bir şey sarsar gibi tepkimelerime uyandım kendi kendimin.
Bu neden böyle ? Kalple ilgili bir sorun da olabilir mi ? Aşırı yoruluyor vücudum. En ufak bir sinirlenmede ama.
Sonra kalbim normal haline dönünce , vücudumda resmen bir el ayak boşalması oluyor, yoruluyorum.
Bu titrememi ve kalp atışıma nasıl söz geçireceğim ? Kalp krizi geçiricem diye korkuyorum çünkü gerçekten yanımda olsanız anlarsınız.
Kalp atışımı duyuyorum resmen ve elimi göğsüme götürüp tutma ihtiyacı hissediyorum çünkü değişik bir şeyler oluyor.
Daha önce bana eko çekildi ben ameliyata girmeden önce ama bir sorun yoktu .
Sinirsel mi, kalple mi ilgili bilemedim.
Fikirlerinizi almak isterim. Benim gibi olan var mı ?
Kriz geçirecek noktaya geliyorum her seferinde, ALLAHtan o eşikten dönüyorum. :26:
SorchacımKalp-damar servisinde kontrolden geçmiş biri olarak yorum yazma zorunluluğunda hissettim kendimi. Ritim bozukluğu süphesiyle gitmiştim kontrolle. Doktor senin kendi yapın heyecanlı aniden heyecan yapıp kalbin hızlı atabiliyor ya da yavaşlayabiliyor demişti. Ritim bozukluğunu araştırdım biraz senin belirtilerin yok ritim bozukluğunda sadece kalbin atış hızıyla alakalı. Ritim bozukluğu olmadığını düşünüyorum en azından. Ama en azından bende ritim bozukluğu yokmuş. Kendi yapım heyecanlıymış. Bütün aile rahatladık. En azından bir görün derim
Panik atak bana çok mantıklı geldi, büyük bir sorun değildir diye düşünüyorum ben de.
Ama dün şok geçirdim kendime.
Bazen de tekliyor sanki durup dururken. Bilemedim ya en iyisi doktor sanırım.
Ben tam kontrolden geçmedim bir kere ekom çekildi o kdr
Sağol canım yorumun için :)
Rica ederim. Bende eko ekg çektirmiştim. Allahtan birşey çıkmadı
Sen yine de görünmelisin doktora.İnşallah ciddi birşeyin yoktur
Hiç hissetmiyorum kötü bir şeyim olduğunu kuzum ama amin inşallah
Ben genellikle her şeyde sıyırdığım için güveniyorum şansıma
O yüzden korkmuyorum hiç.
Öptüüüüüüüüm kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?