Sana şöyle söyleyeyim mümkün değil Reng. Kendimi asla tutamıyorum.
Tutarsam çömelip ağlayasım ya da kendime zarar veresim geliyor .
Duvara kafa atmak istiyorum ya , hayır sen görüyorsun tipimden de beni çok sakin sanıyorlar biliyor musun?
Tatlı gözüküyormuşum, çok aşırı sakin bir tipim varmış. Ah bilseler içimde neler oluyor.
Sakin görünüyorum diye tepeme çıkmaya çalıştıkları an içimden benden çok başka bir şey canavar gibi bir şey çıkıyor
Bu panik atağın en masum hali galiba.
anladım...sigaranın da çok etkisi var çünkü bende en azından...
birde titreme ve kalp çarpıntısı hariç kafamda ve midemde sanki başka bir kalp daha var
üçü birden atıyobazende yüzümde kasılmalar oluyor...ama bu çok nadir...
Evet canim okudum sonradan kiloluyum demissin hatta. Senin de tahmin ettigin gibi hizli calismasi o belirtileri yapiyor. Kilo baslangic evresinde onemli belirti olmayabilir.
Yutkunma problemi de demissin. Nodulun olabilir. Tiroit hormonlarin asiri yukselmis olabilir. Panik atak da genelde tiroit problemi olan kisilerde goruluyor. Hem annem hem esimle yasiyorum :)
Benim elim atıyor, ayağım kendi kendine böyle seyiriyor gibi tekme atar gibi oluyor.
Kafada ve mide de başka bir kalp olayı var mı bilmiyorum ama kulaklarım uğulduyor ve gözlerim kamaşıyor.
Bende şiddetli olarak nişanlımla kavga ettiğimiz zmnlarda oluyor. Ama bu titreme ve kalp çarpıntısı beklemediğim anda telefonum çaldığında yada en basitinden ya şimdi deprem olursa diye düşündüğümde bile oluyor. Sen hastaneye bi git bakalım bende gitmeyi istiyorum ama yaklaşık 1 aydır şiddetli kriz geçirmediğim için üstüne düşmüyorum
öyle kuzum aynısı oluyor bende de hatta böyle şeyler okuyunca bile tedirgin oluyorum tekrar olacak diye.
sen de biliyorsun ne kadar sakin tipimdir ama değil işte
genelde de hassas insanlarda oluyor bu. ve ayakta vücudun başka yerlerinde seyirmeler olur umursamadıgında gecer.
böyle şeyler oldugu zaman hemen bildiğin duaları oku rahatlatıyor ve başka şeylerle ilgilenmeye calıs
oturuyorsan kalk,ayaktaysan otur o an oldugun gibi kalma yani. doktora gitsen depresan verecek tabi gideceksin ama kendin kendine telkin ver. ilaçlara baglı kalmamaya calıs.
evet ya birde müthiş bir konsantrasyon bozukluğu oluşuyor ama sonra pat diye kendine geliyorsun ..nöbet gibi birşey
bizi bu hallere getirenler utansın
Çok detaylı yazmışsın ilgimi çekti alıntı yapmak istedim. Benim normalde bile tansiyonum yükselince, ki bu kesinlikle dünkü anımdan daha hafif zamanlarda nabzım 100-112 filan çıkıyor.
Troit im fazla çalışmıyordur bence çünkü zayıf bişey değilim
Ben en iyisi doktora görüneyim dediğin gibi. Peki doktor napacak biliyor musun ?
Yani anksiyete teşhisini nasıl koydu sana ?
Ya ben bir de, babam telaşlanmasın diye hastaneye gitmiyorum ne zamandır. Ne salakça bir düşünce ise , dikkat çekmeye çalışıyor gibi olmasın, ilgi arsızı gibi olmayayım diye
Geçmiş olsun öncelikle..Bana da zaman zaman oluyordu bu durum baya bir netten araştırmıştım.Panik atak belirtileri diye yazıyordu ama yinede siz bir dr a görünün derim :26:
canım geçmiş olsun öncelikle bu dediklerin bende panik ataktan dolayı oluyor bunu bilmeme rağmen kardiyoloğa görünüyorum ama hiç bir şey çıkmıyor benim ki tamamen psikolojik. sen öncelikle bir kardiyoloğa görün bir sorun yoksa zaten seni pskiyatrise yönlendiriyor..
Olur mu öyle tatlım ilgi arsızlığı ne demekBabanı telaşlandırmak istemiyosan haber vermeden git inşallah bişey çıkmazda öyle kapanır gider
Aaaa dün koparıcaktım, açmadı telefonunu kaç kere aradım. Açsaydı , çok fena olucaktı.
Ama ilk gördüğüm yerde saçından tutup cadde boyunca sürüklücem.
Çok çok ağır laflar söyledi biri saçma sapan bir şeye alınıp, ne kadar iyi niyetliydim bir de.
Evet etine dolgun bir hatunum ama bir arkadaşım mesela trioid i çok yavaş çalışıyordu ama incecikti.
Şimdi hapları kullanıyor hızlandırıyorlar ama iyice zayıfladı yazık.
Nodülüme 1 yıl önce filan baktırmıştık yoktu. En iyisi haftaya cumartesi bir daha gittiğimde öğrenmek.
Sonuçta 1 sene oldu, belki de yükselmiştir...
Geçmiş olsun annene ve eşine ...
Ayağına gelen fırsatı tepmişsin
Eşim aldırdı tiroit bezlerini. Kurtulduk. Hatta mete dürene gidiyoruz devamlı. eğer tiroitle ilgili bir şey çıkarsa hastanede sonrasında ona gitmeni öneririm.
Sana da çok geçmiş olsun Sorchacım.. Doktora gidince bizi haberdar edersin..
Çok detaylı yazmışsın ilgimi çekti alıntı yapmak istedim. Benim normalde bile tansiyonum yükselince, ki bu kesinlikle dünkü anımdan daha hafif zamanlarda nabzım 100-112 filan çıkıyor.
Troit im fazla çalışmıyordur bence çünkü zayıf bişey değilim
Ben en iyisi doktora görüneyim dediğin gibi. Peki doktor napacak biliyor musun ?
Yani anksiyete teşhisini nasıl koydu sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?