Kalbim deli gibi atıyor ve Aşırı titreme sorunu.

öyle kuzum aynısı oluyor bende de hatta böyle şeyler okuyunca bile tedirgin oluyorum tekrar olacak diye.
sen de biliyorsun ne kadar sakin tipimdir ama değil işte
genelde de hassas insanlarda oluyor bu. ve ayakta vücudun başka yerlerinde seyirmeler olur umursamadıgında gecer.
böyle şeyler oldugu zaman hemen bildiğin duaları oku rahatlatıyor ve başka şeylerle ilgilenmeye calıs
oturuyorsan kalk,ayaktaysan otur o an oldugun gibi kalma yani. doktora gitsen depresan verecek tabi gideceksin ama kendin kendine telkin ver. ilaçlara baglı kalmamaya calıs.

Son düzenleme:

Benim elim atıyor, ayağım kendi kendine böyle seyiriyor gibi tekme atar gibi oluyor.
Kafada ve mide de başka bir kalp olayı var mı bilmiyorum ama kulaklarım uğulduyor ve gözlerim kamaşıyor.

Evet etine dolgun bir hatunum ama bir arkadaşım mesela trioid i çok yavaş çalışıyordu ama incecikti.
Şimdi hapları kullanıyor hızlandırıyorlar ama iyice zayıfladı yazık.
Nodülüme 1 yıl önce filan baktırmıştık yoktu. En iyisi haftaya cumartesi bir daha gittiğimde öğrenmek.
Sonuçta 1 sene oldu, belki de yükselmiştir...
Geçmiş olsun annene ve eşine ...

Benim elim atıyor, ayağım kendi kendine böyle seyiriyor gibi tekme atar gibi oluyor.
Kafada ve mide de başka bir kalp olayı var mı bilmiyorum ama kulaklarım uğulduyor ve gözlerim kamaşıyor.

evet ya birde müthiş bir konsantrasyon bozukluğu oluşuyor ama sonra pat diye kendine geliyorsun ..nöbet gibi birşey

bizi bu hallere getirenler utansın

Ya ben bir de, babam telaşlanmasın diye hastaneye gitmiyorum ne zamandır. Ne salakça bir düşünce ise , dikkat çekmeye çalışıyor gibi olmasın, ilgi arsızı gibi olmayayım diye

Evet ya... İlacı dayıyor psikolog türevi doktorlar hemen.
Ben de çok karşıyım. sağol bitanem
Evet sen de çok sakin görünüşlüsün :)

Geçmiş olsun öncelikle..Bana da zaman zaman oluyordu bu durum baya bir netten araştırmıştım.Panik atak belirtileri diye yazıyordu ama yinede siz bir dr a görünün derim :26:

evet ya birde müthiş bir konsantrasyon bozukluğu oluşuyor ama sonra pat diye kendine geliyorsun ..nöbet gibi birşey

bizi bu hallere getirenler utansın

Kesinlikle içe atmaktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aynen utansınlar

canım geçmiş olsun öncelikle bu dediklerin bende panik ataktan dolayı oluyor bunu bilmeme rağmen kardiyoloğa görünüyorum ama hiç bir şey çıkmıyor benim ki tamamen psikolojik. sen öncelikle bir kardiyoloğa görün bir sorun yoksa zaten seni pskiyatrise yönlendiriyor..

Ya ben bir de, babam telaşlanmasın diye hastaneye gitmiyorum ne zamandır. Ne salakça bir düşünce ise , dikkat çekmeye çalışıyor gibi olmasın, ilgi arsızı gibi olmayayım diye

Olur mu öyle tatlım ilgi arsızlığı ne demek Babanı telaşlandırmak istemiyosan haber vermeden git inşallah bişey çıkmazda öyle kapanır gider

Geçmiş olsun öncelikle..Bana da zaman zaman oluyordu bu durum baya bir netten araştırmıştım.Panik atak belirtileri diye yazıyordu ama yinede siz bir dr a görünün derim :26:

Size de çok geçmiş olsun. Çok teşekkür ederim.

Haklısın canım. Aynen ilk iş kardiyoloji :)

Olur mu öyle tatlım ilgi arsızlığı ne demek Babanı telaşlandırmak istemiyosan haber vermeden git inşallah bişey çıkmazda öyle kapanır gider

Sağol canım benim. Çok teşekkür ederim . Aynen habersiz gidicem valla.

Ayağına gelen fırsatı tepmişsin

Eşim aldırdı tiroit bezlerini. Kurtulduk. Hatta mete dürene gidiyoruz devamlı. eğer tiroitle ilgili bir şey çıkarsa hastanede sonrasında ona gitmeni öneririm.

Sana da çok geçmiş olsun Sorchacım.. Doktora gidince bizi haberdar edersin..

Kesinlikle haber ederim Dans'ım , çok teşekkür ediyorummmmmm

troitin az çalışması da sıkıntılı oluyor sadece çok çalışması değil
çarpıntıyla başa çıkamayınca, uykudan uyandıracak duruma gelince doktora gitmeliyim dedim
herkes önce kardiyolojiye git dedi ama ben kendimi yokladım şöyle bir
araştrdım biraz internetten fizyolojik sebepli olunca nasıl oluyor, psikolojik sebepli nasıl oluyor diye
psikolojik kaynaklı olduğu çok açıktı gerçi ama kardiyolojiye gittim EKG vs herşey normal
endokrinolojiye gideyim dedim troit için ama mesaiden çık git hasta sayısı fazla vs derken psikiyatride de aynı tahlilin yapıldığını öğrendim
psikiyatriste gittim anlattım durumu,
ne zaman artış gösterdiğini
olaylara tepki olarak mı gerçekleştiğini yoksa moral vs bakımında herşey yolundayken mi nüksettiğini filan sordu
sonrada kan tahlili yaptırdı TSH (kandaki troit seviyesi) normal çıktı en ufak fizyolojik bir sorun yok
sonra konuşturdu anlattım detaylandırdı olayları ve anksiyete teşhisi koydu.
benim ki belliydi zaten çok güçlü biri değilimdir, enerjim filan düşer hemen olumsuzluklar karşısında, ek olarak mükemmelliyetçiyim kendimi yordukça yoruyorum.
teşhis doğruydu bir ilaç verdi bana esasında mide ilacı olan bir ilaç ama yan etkisi sakinleştirici olmasıymış
çarpıntım olunca 1 tablet alıyorum 20 dk da geçiyor

farazi hareket etmeyin ama hı tamam benim sorunumda psikolojik demeyin. bir kan tahliliyle herşey çıkıyor zaten

Sigara kullanıyor musunuz?
Benimde bu şekildeydi... Uykumdan falan uyandırıyordu benim, çarpıntı gibi.. .. Tansiyon desen dağ tepe geziyor, titremeler falan...Ölecem diye şahadet getiriyordum
Sigarayı bırakalı 1-2 ay oluyor.. Yeni yeni toparlandım.. Sigaradanmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…