Kalbim göğüs kafesime sigmiyor

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
123
İyi geceler hanımlar ,
2 gün önce 16 aydır sürdürdüğüm ilişkiyi, uzak mesafeden dolayi karşılıklı anlaşarak bitirdik. Çok yipraniyorduk özellikle ben . Onun için bir sorun yoktu. Ben onun basının etini yiyordum. Burda herkes aşk acısı çekmiştir sanırım nasıl geçer ki ? Tabi ki zaman ama bu süre içinde ne yapmalıyım . Sanki bir defa sevemeyecekmisim gibi geliyor , hayatımdaki en iyi insanı kaybettim gibi ... sanki bundan sonra iyi bir insan çıkmayacak karşıma. Çok korkuyorum. Dertlesmek istedim

İyi geceler hanımlar ,
2 gün önce 16 aydır sürdürdüğüm ilişkiyi, uzak mesafeden dolayi karşılıklı anlaşarak bitirdik. Çok yipraniyorduk özellikle ben . Onun için bir sorun yoktu. Ben onun basının etini yiyordum. Burda herkes aşk acısı çekmiştir sanırım nasıl geçer ki ? Tabi ki zaman ama bu süre içinde ne yapmalıyım . Sanki bir defa sevemeyecekmisim gibi geliyor , hayatımdaki en iyi insanı kaybettim gibi ... sanki bundan sonra iyi bir insan çıkmayacak karşıma. Çok korkuyorum. Dertlesmek istedim
Hiç eşimden başka biriyle sevgili olmadığım için bilemicem ama kendümden yola çıkarak şunu önerebilitim, kimseye bağımlı olma, vazgeçmesini bil

Bu surecte kendine onem ver,ailene onem ver.baska bir sey yapma.
Unutmak veya izlerini silmek adina hatalar yapma kafi.
Zaman her seyin ilaci eyvallah, bu zaman derde derman olana kadar insanin canini okuyor. Ama gececektir. Ya sabir..

İster sevinç ister üzüntü olsun, hiçbir duygu ilk günkü gibi kalmaz. Aksi olsaydı, insanlar yaşayamazdı. Bu hüzün gurbetinin doğal durağının unutmak, alışmak ve normallesmek olduğuna inanın. Eşyanın doğası bu çünkü.

İnsanlar her zaman aşık olabilirler. Üzülme. Ben ve eşim, birbirimizin ilkleri değiliz ama sonlar da birbirimiz olacak diyemeyiz. Birgün boşansak, başkalarına aşık olabileceğimizi biliyoruz. Herşey acıyla zamanla, tatlılığa bağlanır. Hayat böyle basit...

İster sevinç ister üzüntü olsun, hiçbir duygu ilk günkü gibi kalmaz. Aksi olsaydı, insanlar yaşayamazdı. Bu hüzün gurbetinin doğal durağının unutmak, alışmak ve normallesmek olduğuna inanın. Eşyanın doğası bu çünkü.
Kalbimi birisi avcuna alıp sıkıyor sanki . Nefes alamıyorum aklıma gelince geçeceğini biliyorum ama nasıl geçecek

İnsanlar her zaman aşık olabilirler. Üzülme. Ben ve eşim, birbirimizin ilkleri değiliz ama sonlar da birbirimiz olacak diyemeyiz. Birgün boşansak, başkalarına aşık olabileceğimizi biliyoruz. Herşey acıyla zamanla, tatlılığa bağlanır. Hayat böyle basit...

Unutulur tabiki de ... ama hep kalbim onun gibisin bulamayacaksin diyor. Örneğin o düzenli ve titizdi. Sanki bundan sonra sevgilim veya eşim pasaklinin teki olacakmış gibi geliyor ...

Ne kadar seversen sana huzur mutluluk getirmiyorsa en kestirmeden bitireceksin o ilişkiyi. 'Ben seninle mutsuzluğu da varım' klişesine inanmam o yüzden seni yıpratıyorsa bitirmen senin için hayırlı olmuş, daha iyileri çıkar inşAllah karşına üzme kendini.

Yeni boşanmış biri olarak diyebilirimki hepsi geçer canın çok yanar ağlarsın haykırırsın içindekileri kusarsın hatta dibplerde yaşarsın ama sonra kalkarsın ayaklarının üstüne hamileyken aydım doğum yaptım boşadım onu çok canım yandı ve bitti herşey seninde böyle olucak bol bol dua et zamanla geçicek.

Bu surecte kendine onem ver,ailene onem ver.baska bir sey yapma.
Unutmak veya izlerini silmek adina hatalar yapma kafi.
Zaman her seyin ilaci eyvallah, bu zaman derde derman olana kadar insanin canini okuyor. Ama gececektir. Ya sabir..

Ders çalışıyorum hareketli şarkılar dinliyorum ... geçeceğini biliyorum ama dediğiniz gibi sabir gerektiriyor

Yeni boşanmış biri olarak diyebilirimki hepsi geçer canın çok yanar ağlarsın haykırırsın içindekileri kusarsın hatta dibplerde yaşarsın ama sonra kalkarsın ayaklarının üstüne hamileyken aydım doğum yaptım boşadım onu çok canım yandı ve bitti herşey seninde böyle olucak bol bol dua et zamanla geçicek.
Sizin konunuzu okuyup sizin için dua etmiştim . İnşallah geçecek....

Ne kadar seversen sana huzur mutluluk getirmiyorsa en kestirmeden bitireceksin o ilişkiyi. 'Ben seninle mutsuzluğu da varım' klişesine inanmam o yüzden seni yıpratıyorsa bitirmen senin için hayırlı olmuş, daha iyileri çıkar inşAllah karşına üzme kendini.
Ben de öyle bir insan değilim . Neden sevgiliyiz ki ? Ama su an bir daha sevemeyecekmisim gibi geliyor sevsem bile mutsuz olacakmisim gibi ....

Ben de öyle bir insan değilim . Neden sevgiliyiz ki ? Ama su an bir daha sevemeyecekmisim gibi geliyor sevsem bile mutsuz olacakmisim gibi ....

Her ilişkiden sonraki normal düşünceler, eski sevgilin dünyadaki tek erkek değil o yüzden tekrar sevememe gibi bir durumun yok. İlişkiyi belli ki mantık çerçevesinde bitirmişsiniz, bu yoldada devam edin. Duygusallığa gerek yok, duygusal davranmak her zaman insanı üzer. Mantığın o adamla olmamanı söylüyorsa yapman gereken tek şey ayrılmak ve unutmaktır.

Ayni durumu ben yasamistim, uzaktan iliski mevzusu yani. Emin ol cok zor ve yipratici bir iliskiydi. Hatta ben buna iliski bile diyemem ama o zamanki aklimda farkliydi tabii. Simdi cok sukur sevdigim yanimda, ilkkez bana sevildigimi hissettiren adam yanimda elhamdulillah.
Yani konu senden bana donmesin tabi de, yasadigim icin soyluyorum, sabret. Bir arayista olma tabii ki. Hatalara dusmemeye calis kafi. Dogru insan gelip seni buluyor cunku. Dilerim hayat seni guzellikleriyle kucaklar.

Bi ilişki esasen uzaktan yürüyosa ozaman oturmuş bi ilişkidir.
Ayrılık aşkın gücünü belirler sözü çok doğru.
Arkadaşım 6 yıl uzaktan ilişki sonrası evlendi eşiyle.
Her geçen gün daha da kuvvetlendi sevgileri.
O senin ruhunu değil görüntünü sevmiş,yoksa sadece telde muhabbet bile yeter hakiki sevene.
O yüzden üzülme, bi kaybın yok.

Back
X