- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Bende zaten yan glip yatmam ama ne bekliyorki onlara bi zararim yok evimi cocugumu cekip ceviriyorum ne istiyorlar bendenHamilelere hasta muamelesi yapmaya karsiyim ama bir masa silinmedi diye nedir bu tantana.Iyisini yapiyorsa kendisi silsin.
Sonucta onlarin da torunu. Cok bos insanlar takma.
Amacini bende anlamiyorum ztn sevmiyorum oda beni sevmiyor ugrasmasin artik benle huzur birakmadi yemin ederimEsiniz totosunu kaldirip yardim edeymis size laf soyleyene kadar... Bir de madem araniz acik kayinpederiniz ile esiniz neden yok yan bakti, yok soyle dedi diye neden size yetistiriyor konusulanlari, amac ne yani
Evet orda 2 görümcem varken onlar yapsa nolur yani esime cok kirildim beni sasirttiKayınbaba ne karışıyo temizlige,
Eşinde sen duymamışsın sana niye duyuruyo,
Madem görümce var hamile kadından niye iş bekleniyor
Amacini bende anlamiyorum ztn sevmiyorum oda beni sevmiyor ugrasmasin artik benle huzur birakmadi yemin ederim
Psikolojik olarak cokmeni istiyorlar desem. Mutsuz insanlarin yaptigi seydir bu.Bende zaten yan glip yatmam ama ne bekliyorki onlara bi zararim yok evimi cocugumu cekip ceviriyorum ne istiyorlar benden
Ayrilmami flnmi istiyorlar ogulunumu kiskankyor millet kaynanadan ceker ben kayinbabadanPsikolojik olarak cokmeni istiyorlar desem. Mutsuz insanlarin yaptigi seydir bu.
Eşine uçan tekme atasım geldi.
Sana laf yetiştireceğine babasına seni savunsaydı hanzo.
Sende keyifsizim de gitme oraya lütfen az sesin çıksın yav.
Ayrilik treni gecmis. Ikinci cocuk geliyor. Sadece dusuncesizler , sen de dusunceli olmalarini saglayacaksin.Ayrilmami flnmi istiyorlar ogulunumu kiskankyor millet kaynanadan ceker ben kayinbabadan
Kıyamam ya şöyle emoji atma
Cok tatli yaznissiniz tsk ederim normalde kendimi ezdirmem ama BU adam benim sinirlerimle oynuyor dayanamiyorum artik gidip ayaklarini flnmi yikamami istiyor anlamiyorumKıyamam ya şöyle emoji atma
Valla ver cevabını sessiz kalma hiç
Yemeğini ye otur laf söylerse de ben hamileyim ağrım var hamileye laf eden taş olur de doğumdan sonra da lohusaya laf eden taş olur de hiçbirşey diyemiyorsan bunları de. Eşine lohusa kadınların geçirdiği cinnetlerden bahset kolla kendini kocacım de beni sinirlendirmemeye dikkat et emi gülüm de babangile gitmicem keyfim yok ısrar sakın etme de böyle dan dan konuş normalde karakterin nasıl bilmiyorum ama azcık atarlı ol moralini bozma sen laf sok rahatla onlar şişsin emi gülüm
Az yesin de bi hizmetçi tutsun.Cok tatli yaznissiniz tsk ederim normalde kendimi ezdirmem ama BU adam benim sinirlerimle oynuyor dayanamiyorum artik gidip ayaklarini flnmi yikamami istiyor anlamiyorum
Kıyamam ya şöyle emoji atma
Valla ver cevabını sessiz kalma hiç
Yemeğini ye otur laf söylerse de ben hamileyim ağrım var hamileye laf eden taş olur de doğumdan sonra da lohusaya laf eden taş olur de hiçbirşey diyemiyorsan bunları de. Eşine lohusa kadınların geçirdiği cinnetlerden bahset kolla kendini kocacım de beni sinirlendirmemeye dikkat et emi gülüm de babangile gitmicem keyfim yok ısrar sakın etme de böyle dan dan konuş normalde karakterin nasıl bilmiyorum ama azcık atarlı ol moralini bozma sen laf sok rahatla onlar şişsin emi gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?