Kalbim kırıldı

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.804
6.539
158
Insanlara bilgi verme üzerine bir mesleğim var. Yeni mezunum. Geçenlerde nerdeyse 10 yıldır konuşmadığım bir akrabam aradı
- merhaba ben x (numarası yok)
-oo x dayı nasılsın
Sagol (sen nasılsın ne yapıyorsun neredesin demek yok) birsey soracaktim şöyle böyle....(direk konuya dalış) teşekkürler ve kapanış.
Bu gün yine ilk okul sınıf arkadaşım nerden bulduysa telimi aradı. Yine benzer bir konuşma geçti. Ben sorduğum zaman özel hayatını kısa cevaplarla geçiştirdi. Ve kapanış.
Bu akrabam çocukken az motorunda geçirmedi beni Bu arkadasim olan cocukla ben 8 sene aynı sınıfta okudum. Buna benzer öyle cok olay yaşıyorum ki. Ailemden ve memleketimden de uzak olduğum için hayatımda değişen cok şey oldu yani. Yani hem işleri düşüyor arıyorlar sma en ufak hayat nasıl gidiyor demek yok :/
Milleti ne takıyorum aslında ama yine de içime öküz oturdu sanki. Paylaşıp kurtulmak istedim.

Maalesef böyle insanlar . Faydalanıp postalıyorlar. Fazla üzülmeyin sizde aynısını yapın
Bu arkadaşım cocukla cok yakın illerde bile yaşıyormuşuz atanmis görüşmek isterdim ailecek. Ama o benimle ilgili herhangi bir şeyi tenezzül edip merak bile etmeyince vaz geçtim teklif etmedim. Ama çok üzüldüm. Neden üzüldüm:(

Menfaat dünyası olmuş artık.ince düşünceli birkaç kişi kaldık şurada ☺

Geçmişimde hatıraların olduğu insanlar kırıyor beni. Hiç mi değeri yok yasanmisliklarin
Yani hayatin gerçekleri malesef hal hatır sormadan, gönül hatır bilmeden ne bileyim bir acayip olduk toplum olarak

Benim işimde insanların iş düştüğünde arayacakları cinsten şu an doğum iznindeyim ama şimdiden aramaya başladılar işe başladın mi diye 😒 İşe başlasam ayrıcalık istiyorlar kimseye söylemesem gelir bulurlar işe hiç dönesim yok:110:

Güzel güzel yorumları okurken,iyi geceler mesajı kahkaha attim. Allah da sizi güldürsün.İki lafın belini kiraydik,daha erken.
hahaha resmen dumura uğrar insan :D konu açmış uykusu gelmiş gitmiş biz de fikir sunmaya çalışalım :D
resmen dalga geçiyoreee

Ooo bende avukat mısınız acaba diyecektim:))) bu zamanda çok normal keşke açık etmeseydik :))
Böyle durumlardan rahatsızlık duymanız normal ama malesef hayat bu.
Sırf bu yüzden aranmak istemiyorsanız numaranızı değiştirin dicem ama yarın bir arkadaşınız yine işi için arayacaktır

Insanlara bilgi verme üzerine bir mesleğim var. Yeni mezunum. Geçenlerde nerdeyse 10 yıldır konuşmadığım bir akrabam aradı
- merhaba ben x (numarası yok)
-oo x dayı nasılsın
Sagol (sen nasılsın ne yapıyorsun neredesin demek yok) birsey soracaktim şöyle böyle....(direk konuya dalış) teşekkürler ve kapanış.
Bu gün yine ilk okul sınıf arkadaşım nerden bulduysa telimi aradı. Yine benzer bir konuşma geçti. Ben sorduğum zaman özel hayatını kısa cevaplarla geçiştirdi. Ve kapanış.
Bu akrabam çocukken az motorunda geçirmedi beni Bu arkadasim olan cocukla ben 8 sene aynı sınıfta okudum. Buna benzer öyle cok olay yaşıyorum ki. Ailemden ve memleketimden de uzak olduğum için hayatımda değişen cok şey oldu yani. Yani hem işleri düşüyor arıyorlar sma en ufak hayat nasıl gidiyor demek yok :/
Milleti ne takıyorum aslında ama yine de içime öküz oturdu sanki. Paylaşıp kurtulmak istedim.
Artık işi düşmeden arayan yok.malasef

Evet işte içini döken çekip gidiyor çıkar dünyası. Burada verilen fikirlerin, paylaşılan dertlerin hiç değeri yokmuş ahaha😂 uykusu gelen çekip gidiyor. Bi ne düşünüyorsun yazmışsın o kadar okuyayım zahmet etmişsin demek yok. Çok değişti insanlar çoookkk 😂😂

Back
X